- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #67.201
Benim bütün 3. Günüm daha tartılmadım ama karnım kocaman ya hala gamileyim g gibi resmen 7 aylık offKilolar ne durumda kızlar bende 5 kilo kaldı ama zaten kilolu hamile kalmıştım 5 te öyle koy on kiloKardeşim nişanlanacak bayramdan sonra bende kilo saç baş hepsi sıkıntı ( Doğum sonrası saçlarımı kısacık kestirdim ve bir süre boyatmak niyetim Yok ve çok beyazım var)
Oncelikle hayirli olsun canim ikinizede allah acil sifalar versin cok gecmis olsunKızlar Doğum hikayemi anlatıyım ve Doğum sonrası başıma gelenleri anlaştığımız üzere pazartesi sabah 6 da gittik hastaneye inanılmaz bi gerginlik vardı ebende hala inanamıyordum sanki hala yanlış alarm diye eve geri dönücez gibiydik bi türlü kendimi Doğuma yakın hissedemiyordum Önce bi lavman yaptılar ilacı yerleştirdiler alttan fitil gibiydi çok rahattım muayenelerde saat 7de ilaç koyuldu saat 9.30 oldu hala bende tık Yok ama heyecandanda uyuyamadım bi türlü tam uyuyacam bi agrı gelmeye başladı ama gayet düzensiz yine sonra şiddeti arttı bu bu arada saat 12 falan oldu daha şiddetlendi agrılar nts 50 60 buluyordu ve düzene girmeye başladı saat 3 e kadar böyle devam etti bi anda 3 te kesildi sancım sonra bu sırada bebeğimin kalp atışı düştü bi ara Açıklık 3 cm olmuştu sonra Doktorum serumdan sunni sancıya başlayalım Dedi serum başladı agrılar arttı falan derken artık ntsye bakamayacak haldeydim sonra kusmaya başladım hemen muayene ettiler açıklık 4cm olmuş dediler ve suyumu patlatmak istediler bende olmaz diye itiraz ettim ben epidural istiyorum diye bu arada alttan muayenelerim inanılmaz kötü gidiyor ebenin eli çok sertti ben her muayeneden sonra 20 dk kendime gelemiyordum bana sürekli bak böyle kendini sıkarsan bebeğin başı Kanalda sıkışır bebeğe bişey olur yapamazsan sezeryana alalım diyor bana bende olmaz falan diyorum ama çok korktum bu dediklerinde sancılarım biraz daha şiddetlendi anestezi uzmanını çağırdılar katateri takarken biraz canım acıdı o sırada kasılma geldiginden o pozisyonda durması da çok zor geldi tam takarlarken katateri bi anda suyum geldi zaten ondan sonra işin rengi değişti suyum sürekli geliyor ve inanılmaz şiddetli sancılar geldi agrı kesiciyi 7cmden önce yapamayız dediler bekledim bekledim o an gerçekten en Zor kısmıydı 7cm de Ağrı kesici yapıldı az rahatladım daha sonra afrı geldikçe ıkın demeye başladılar ıkındım biraz daha rahatlattı o agrılar sonra beni doğumhaneye aldılar orada serum askılarına agrı geldikçe tepeden asıldım kendimi çömeldim ve ıkındım 5 defa kadar sonra masaya aldılar agrı geldikçe çok fena ıkın dediler orada ıkınmamda 4 defa oldu sonuncusunda hemşire karnıma bastırdı bende bilerek itiraz etmedim çünkü gücüm yetmedi zaten kadına o halde ve bir sıcaklık oğlum doğmuştu o gece hastanede kaldım ertesi günün akşamına eve çıktık oğlum bütün gün gece toplasak iki saat uyumuştur sürekli agladı benim göğüslerim yara oldu aglaya ağlaya emziriyorum neyse çiş yapamayınca sabah apar topar hastaneye götürdük daha muayenede ne olduğunu anlamadan oğlumu küveze aldılar ağlamaktan mahvoluyorum bir yandan dikişlerim acıyor oğlumun sürekli yoğun bakımın önünde ağlamasını dinliyorum gerçekten çok üzücü günlerdi sonra ben dikişlerimden eve gidemedim hastanede oda tuttuk kaldığımız gece bi anda halsizlik ateş çok fena geldi gece acile indik serum taktılar ama ateşim 39.5 ve düşmüyor neyse biraz düştü uyudum bi saat sonra yine aynı sabaha kadar böyle devam etti sabah kontroldü vs derken antibiyotik tedavisine başladılar iki gün böyle ateşle yattım daha doğrusu yatmışım bazı yerler silik bile oğlumu çok özledim hiç emzirmeye inemedim sütümü bile nasıl sağdım bilmiyorum çok şükür bugün biraz daha iyiyim ilacı verdiklerinde kötü oluyorum onun dışında ilacın yan etkileri bulantı baş agrısı var çok şükür bu günümüze Pazartesi’ye bebegiminde benimde Doktorum iyi olursanız çıkartırız dediler bekliyoruZ şimdilik hastanede annelik serüvenim böyle başladı bakalım :)
Sen şimdiden sòyle canim merak ettimİnternetten bir süt çayı aldım, bu sabah geldi sadece bugün iki kere denedim. Tesadüftenmidir ya çaydanmı süt bariz çoğaldı. Bir iki gün devam edeyim kızlar, gerçekten çayın tesiriyse sizinle de paylaşacağım
Gittinmi Emre beye? Yok galiba 1 hafta değil mi?
Benim oğlan kakasını yaparken bazen çok rahat bazende dediğin gibi çok zorlanıyorGaz yada karin agrisidir canim benim kizda bazen uykusundan aglayarak uyaniyo gaz agrisina yada bazen kakasini yaparken zorlaniyo onun icin
38 haftalık canımKaçıncı haftadasın
Bekliyorummmmm mutlakaİnternetten bir süt çayı aldım, bu sabah geldi sadece bugün iki kere denedim. Tesadüftenmidir ya çaydanmı süt bariz çoğaldı. Bir iki gün devam edeyim kızlar, gerçekten çayın tesiriyse sizinle de paylaşacağım
Ahh canim be uzulsemi sevinsemi insan bilemiyor allah evladını sana seni evladina bagislasinİyi geceler kızlarr
Günlerdir yazıcam yazıcam cümlelerimi toparlanayı geçin kendime gelemedim desem yeri..
Çoğunuz bilmiyorsunuzdur hususi olarakta anlatmadım zaten ilk gebelik ve doğum durumumu.
İki yıl önce erken doğum durumum olmuştu benim , 5. Haftadan başlayan kanamalı gebelik , 18. Haftada kese delinerek su gelmesi devMlı takip yatış ve 26 haftamda doğum yapmıştım. 1010 gr bi meleğim babasının kopyasıı minicikk bi kızım doğmuştu. Kasım annesi olacakken ağustos annesi olmuştum.03.08.2016 da doğmuştu meleğim. Tabi haliyle küvöz durumumuz oldu hergün gidip süt götürüyordum neleğime. Herhangi ters bi durumumuzda yoktu kilo alıp büyümesini bekliyorduk. Bazı şeyler beklediğimiz gibi gitmedi ve ben doğumundan 13 gün sonra kaybettim meleğimi... 15.08.16da..
Daha sonra tedaviler sebep arayışlRı vs şükür hemen kaldım hamile bu bebeğime. Hamdolsun hiç ters bi durumda yaşamadım gebeliğim süresince.
Önce tabi ağustos annesi olucam diye bi şok oldum rabbim nasıl nasip etti diye ..
Ben ilk bebeğimi normal doğurduğum için bu doğumumda normal olsun diye çok istedim sancılrım falan da var ama bebeğim bitax iri ve kafa çapı biraz büyük olduğu için zor gibi demişti dr um ama yine bugün kü cuma yada cumartesi kdar bekleyip ona göre sezeryama yönlenecektik.
Benim olan sancılarda gitti bu arada az az geliyor . Bende yürüyüş yapmaya başladım biraz biraz kafası yerleşsin diye doğru pozisyona. Velhasıl salo günü benim suyum geldi akşam 10 gibi . Neyse gittik hastaneye 2 cm açıklık var ama kafa yukarda dr uma telefon açtık dedi sabaha kadar bekleyelim bakalım süreç başladı artık. Benim sancılar geliyo ama çok uzun aralıklı. Çarşamba sabahı 10 -11 e kadar falan bekledik ne açıklık nüyüdü ne kafa indi aşağıya dr dedi sezeryan. Neyae ben girdim hemen epidural sezeryana çok şükür sıhhatle sağlıkla 15.08.2018 de kavuştum yavruma. Rabbim nasıl bi kader yazmış, bi kuzuma ağlarken diğer kuzuma sevinicem artık ben. Allahım resmen ‘benim günlerimi kara bilme senin kışını bahara çeviririm dedi bana.
Cay kasigi ucuyla zeytinyagi verebilirsin canim az ama ben su an mamasina ekliyorumBenim oğlan kakasını yaparken bazen çok rahat bazende dediğin gibi çok zorlanıyor
Canım çok sağol. Ama inanırmısım o doğumhaneye giderken kfamdan neler geçti durdu. Şuan ne doğum gününü kutlamayıp bu kuzuma haksızlık edebilirim,nede anıp duasını okumadan o kuzuma haksızlık edebilirim. Zaten evde sürekli meleğimin de adı anılıyo ... odasından mı alcam vs vs gibi. Çol tuhaf duygular içerisindeyim.Ahh canim be uzulsemi sevinsemi insan bilemiyor allah evladını sana seni evladina bagislasin
Allah sana tesellini gönderdiCanım çok sağol. Ama inanırmısım o doğumhaneye giderken kfamdan neler geçti durdu. Şuan ne doğum gününü kutlamayıp bu kuzuma haksızlık edebilirim,nede anıp duasını okumadan o kuzuma haksızlık edebilirim. Zaten evde sürekli meleğimin de adı anılıyo ... odasından mı alcam vs vs gibi. Çol tuhaf duygular içerisindeyim.
Bu arada dünyalar tatlısı bi kuzum var , gözlerini bir an olsun alamıyor insan üzerinden....
Allah bebeğinizi size bağışlasın , bir daha acılarını göstermesin inşallah , hayırlı sağlıklı uzun ömür versin minik meleğinizeİyi geceler kızlarr
Günlerdir yazıcam yazıcam cümlelerimi toparlanayı geçin kendime gelemedim desem yeri..
Çoğunuz bilmiyorsunuzdur hususi olarakta anlatmadım zaten ilk gebelik ve doğum durumumu.
İki yıl önce erken doğum durumum olmuştu benim , 5. Haftadan başlayan kanamalı gebelik , 18. Haftada kese delinerek su gelmesi devMlı takip yatış ve 26 haftamda doğum yapmıştım. 1010 gr bi meleğim babasının kopyasıı minicikk bi kızım doğmuştu. Kasım annesi olacakken ağustos annesi olmuştum.03.08.2016 da doğmuştu meleğim. Tabi haliyle küvöz durumumuz oldu hergün gidip süt götürüyordum neleğime. Herhangi ters bi durumumuzda yoktu kilo alıp büyümesini bekliyorduk. Bazı şeyler beklediğimiz gibi gitmedi ve ben doğumundan 13 gün sonra kaybettim meleğimi... 15.08.16da..
Daha sonra tedaviler sebep arayışlRı vs şükür hemen kaldım hamile bu bebeğime. Hamdolsun hiç ters bi durumda yaşamadım gebeliğim süresince.
Önce tabi ağustos annesi olucam diye bi şok oldum rabbim nasıl nasip etti diye ..
Ben ilk bebeğimi normal doğurduğum için bu doğumumda normal olsun diye çok istedim sancılrım falan da var ama bebeğim bitax iri ve kafa çapı biraz büyük olduğu için zor gibi demişti dr um ama yine bugün kü cuma yada cumartesi kdar bekleyip ona göre sezeryama yönlenecektik.
Benim olan sancılarda gitti bu arada az az geliyor . Bende yürüyüş yapmaya başladım biraz biraz kafası yerleşsin diye doğru pozisyona. Velhasıl salo günü benim suyum geldi akşam 10 gibi . Neyse gittik hastaneye 2 cm açıklık var ama kafa yukarda dr uma telefon açtık dedi sabaha kadar bekleyelim bakalım süreç başladı artık. Benim sancılar geliyo ama çok uzun aralıklı. Çarşamba sabahı 10 -11 e kadar falan bekledik ne açıklık nüyüdü ne kafa indi aşağıya dr dedi sezeryan. Neyae ben girdim hemen epidural sezeryana çok şükür sıhhatle sağlıkla 15.08.2018 de kavuştum yavruma. Rabbim nasıl bi kader yazmış, bi kuzuma ağlarken diğer kuzuma sevinicem artık ben. Allahım resmen ‘benim günlerimi kara bilme senin kışını bahara çeviririm dedi bana.
Ameliyathane soğuk ya canım. Mide bağırsak üşütmüştür haliyle. Bende de olmuştu, 3-4 güne geçiyor canım ama belini karnını sıcak tut. Geçmiş olsunSürekli ayaktayım Canım hiç oturmuyorum desem yeri hatta. Hiç bitmiyor ya bu gaz işi sürekli midem karnım gaz topluyor anlamadım gitti
Duydum etki ettiğini ama kendim denemedim canım.Kizlar bu bira mayasi tableti sut yapıyormuş ama gunde 6 ila 10 tablet tüketiliyor
Yani 1 kutu da 250 tane varmia anca 1 ay gider
Etkisini gören var mi artik herseyi almaktan biittim ben ha
Milk Pro naturpy diye çay canım. Sadece bu günü değerlendirirsem çok iyi. Ama işte kesin bilmiyorum sırf onunmu etkisi oldu yoksa arada bir böyle çoğalarak mutlu ediyormu insanı )))Sen şimdiden sòyle canim merak ettim
Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha ayrılık göstermesin. Sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin size.İyi geceler kızlarr
Kilo depoluyor annesiYine uykusuz bir gece baktım bebek karnımda yine uyutmuyor bende mutfağa geldim tıkınmaya
Bana yeni huylar edindirdi bu çocuk gece 12 den sonra hiçbirşey yemezdim normalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?