2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bütün 3. Günüm daha tartılmadım ama karnım kocaman ya hala gamileyim g gibi resmen 7 aylık off

Oncelikle hayirli olsun canim ikinizede allah acil sifalar versin cok gecmis olsun

İyi geceler kızlarr
Günlerdir yazıcam yazıcam cümlelerimi toparlanayı geçin kendime gelemedim desem yeri..
Çoğunuz bilmiyorsunuzdur hususi olarakta anlatmadım zaten ilk gebelik ve doğum durumumu.
İki yıl önce erken doğum durumum olmuştu benim , 5. Haftadan başlayan kanamalı gebelik , 18. Haftada kese delinerek su gelmesi devMlı takip yatış ve 26 haftamda doğum yapmıştım. 1010 gr bi meleğim babasının kopyasıı minicikk bi kızım doğmuştu. Kasım annesi olacakken ağustos annesi olmuştum.03.08.2016 da doğmuştu meleğim. Tabi haliyle küvöz durumumuz oldu hergün gidip süt götürüyordum neleğime. Herhangi ters bi durumumuzda yoktu kilo alıp büyümesini bekliyorduk. Bazı şeyler beklediğimiz gibi gitmedi ve ben doğumundan 13 gün sonra kaybettim meleğimi... 15.08.16da..
Daha sonra tedaviler sebep arayışlRı vs şükür hemen kaldım hamile bu bebeğime. Hamdolsun hiç ters bi durumda yaşamadım gebeliğim süresince.
Önce tabi ağustos annesi olucam diye bi şok oldum rabbim nasıl nasip etti diye ..
Ben ilk bebeğimi normal doğurduğum için bu doğumumda normal olsun diye çok istedim sancılrım falan da var ama bebeğim bitax iri ve kafa çapı biraz büyük olduğu için zor gibi demişti dr um ama yine bugün kü cuma yada cumartesi kdar bekleyip ona göre sezeryama yönlenecektik.
Benim olan sancılarda gitti bu arada az az geliyor . Bende yürüyüş yapmaya başladım biraz biraz kafası yerleşsin diye doğru pozisyona. Velhasıl salo günü benim suyum geldi akşam 10 gibi . Neyse gittik hastaneye 2 cm açıklık var ama kafa yukarda dr uma telefon açtık dedi sabaha kadar bekleyelim bakalım süreç başladı artık. Benim sancılar geliyo ama çok uzun aralıklı. Çarşamba sabahı 10 -11 e kadar falan bekledik ne açıklık nüyüdü ne kafa indi aşağıya dr dedi sezeryan. Neyae ben girdim hemen epidural sezeryana çok şükür sıhhatle sağlıkla 15.08.2018 de kavuştum yavruma. Rabbim nasıl bi kader yazmış, bi kuzuma ağlarken diğer kuzuma sevinicem artık ben. Allahım resmen ‘benim günlerimi kara bilme senin kışını bahara çeviririm dedi bana.

Sen şimdiden sòyle canim merak ettim

Ahh canim be uzulsemi sevinsemi insan bilemiyor allah evladını sana seni evladina bagislasin

Ahh canim be uzulsemi sevinsemi insan bilemiyor allah evladını sana seni evladina bagislasin
Canım çok sağol. Ama inanırmısım o doğumhaneye giderken kfamdan neler geçti durdu. Şuan ne doğum gününü kutlamayıp bu kuzuma haksızlık edebilirim,nede anıp duasını okumadan o kuzuma haksızlık edebilirim. Zaten evde sürekli meleğimin de adı anılıyo ... odasından mı alcam vs vs gibi. Çol tuhaf duygular içerisindeyim.
Bu arada dünyalar tatlısı bi kuzum var , gözlerini bir an olsun alamıyor insan üzerinden....

Allah sana tesellini gönderdi
Cok sukur bin sukur

Allah bebeğinizi size bağışlasın , bir daha acılarını göstermesin inşallah , hayırlı sağlıklı uzun ömür versin minik meleğinize

Kizlar bu bira mayasi tableti sut yapıyormuş ama gunde 6 ila 10 tablet tüketiliyor
Yani 1 kutu da 250 tane varmia anca 1 ay gider
Etkisini gören var mi artik herseyi almaktan biittim ben ha

Sürekli ayaktayım Canım hiç oturmuyorum desem yeri hatta. Hiç bitmiyor ya bu gaz işi sürekli midem karnım gaz topluyor anlamadım gitti
Ameliyathane soğuk ya canım. Mide bağırsak üşütmüştür haliyle. Bende de olmuştu, 3-4 güne geçiyor canım ama belini karnını sıcak tut. Geçmiş olsun

Sizin adınıza çok sevindim. Rabbim bir daha ayrılık göstermesin. Sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…