2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İshalle ilgili dr la görüştünmü canım? Benm dr um bilinen şeyleri yaptığımda geçmediğinde cola+aspirin iç, geçmezse gel serum yapalım demişti. O karışımı o kadar sevdim ki doğurana kadar nerden baksan 5 kere kullandım

Öyle canım. Şükür ne zaman kucagıma alsam ağzını açıyor kafasını yapıstıryor vücudumun bşr yerine. Seviyor emmeyi inşallah hep sever. Gün gelir birde sadece sütüm yeterse benden mutlusu olmaz :)

Benim yavrunda öyleydi şimdi tamamen gitti sütü resmen kurudu 3 günde çok sinirleniyor almıyor artık memeyi bende çok üzülüyorum

Ya kızlar bu kalça ultrasonu hakkında bilgisi olan yokmu çok tedirgin oldum oğlan uyudu endişen ben yatamıyorum sabah olmaz artık bugün bana

Bende saatli emzirmiyorum yapısık ikiz gibiyiz. Mama veriyorum 10 dakika somra emmek istiyor zaten bende hemen emziriyorum. Saat tutmuyorum baZen geceleri kaçırıyorum sadece.

Canım bebişlerimizin kemiği daha kıkırdak, çok korkma ama tabi doktoru bir görsün, bize de sonuç bildir. Sen o kadar uykusuz yorgun hastane koşturdun, bir yandan yaran, bir yandan Talha bebek. Süt kesilmesi kaçınılmazdı bitanem, dert etme, canınız sağolsun sen yine de en güzel bakarsın oğluna. Mümkünse kaybolma

Burdayım artık kaybolmak Yok:) Bu kadar şeyin üstüne annemler ben burdayken ev taşıdı mecbur bende bayağı yardım ettim yoruldum oda etkiledi sütümü sanırım ben yarın götüreyim bir dktra en iyisi

Nesrinay86 bu arada geceleri yanına yatırarak emzirmek tehlikeli diye okudum. BoğAzına süt kaçma ihtimali varmış. Aslımda en rahat pozisyon.
Ben yapıyorum canım. Sürekli değil de, ara sıra uykusuzluğa dayanamadığım zaman oluyor. En ufak kıpırtısından gözümü açıyorum zaten refleks oldu. Yüzüstü de yatırıyorum. Kendisi başını sağa sola çevirebiliyor yüzüstü yatarken.

Bu arada anneler benim dikişlerim bayağı problem oldu hatırlarsanız aynaya baktıkça çok üzülüyordum vücuttun kocaman bir kesik diye birde şekerimde yüksek olduğu için iğleşme daha uzun oluyordur herhalde 4 gündür contractubex isimli kremi kullanıyorum 4 gün içinde fark etti iğleşme süreciniz uzunca sizlere tavsiye ederim ameliyat izleri için olan bir krem bilmeyen varsa araştırın aklımdaylen yazayım dedim

Geçen gun kontroldeydim sormak hic aklima gelmedi kuzu.internette arastirdigimda dogum belirtisi falan yaziyordu.muz yedim ama gecmedi ishalim.cola+aspirin denemedim hic.coraspinle icsek olurmu ki

Geçen gun kontroldeydim sormak hic aklima gelmedi kuzu.internette arastirdigimda dogum belirtisi falan yaziyordu.muz yedim ama gecmedi ishalim.cola+aspirin denemedim hic.coraspinle icsek olurmu ki
Coraspinleiçme bence dktrna danış çünkü kanı sulandırıyor Doğum olursa allah korusun fazla kanama tehlikesi falan olabilir

Benim yavrunda öyleydi şimdi tamamen gitti sütü resmen kurudu 3 günde çok sinirleniyor almıyor artık memeyi bende çok üzülüyorum
Ten temasi yap soyunun ikinizde emmesede gogsunde dursun kokusunu alsin hatta beraber yikanma sansiniz varsa yikanin sutun memende bir yere gittigi yok azdir belki ama orada iki kez bile olsa bebegin ceksin sonra sagim yap 5-10cc bile olsa sag ve kafani rahatlat. Mamada versen emziren anneden daha az anne olmayacaksin olmayacaksin ama sutun hala memendeyken israrci ol pes etme. Bebegi birakti diye 3-4 ay emzirmeyip sonradan emzirmeye devam edebilenler var bu kadar cabuk bitmez rahatla once beyinde hem basliyor hemde bitiyor süt olayi.

Ya kızlar bu kalça ultrasonu hakkında bilgisi olan yokmu çok tedirgin oldum oğlan uyudu endişen ben yatamıyorum sabah olmaz artık bugün bana
Gereksiz evham yapma birsey varsada stres yapmanin bebeginede sanada faydasi yok.
Bende saatli emzirmiyorum yapısık ikiz gibiyiz. Mama veriyorum 10 dakika somra emmek istiyor zaten bende hemen emziriyorum. Saat tutmuyorum baZen geceleri kaçırıyorum sadece.
Geceleri saat kurmani tavsiye ederim hemde siddetle. Gece emmesi sutu arttiran en etkili yontem ve ayrica gece sutu yagli yilo aldirici oluyor

Haklısın 3 gündür ten temesı için dediğin gibi beraber duş alıyoruz sürekli göğsümde yatırmaya çalışıyorum sağıyorum sütümü 2 3 damla geliyor sadece inşllah devam eder sütüm bazen diyorum belki kendi evime gidince rahatlıycam orda daha sakin olacağız ozaman çoğalır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…