- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #67.441
Gereksiz evham yapma birsey varsada stres yapmanin bebeginede sanada faydasi yok.
Geceleri saat kurmani tavsiye ederim hemde siddetle. Gece emmesi sutu arttiran en etkili yontem ve ayrica gece sutu yagli yilo aldirici oluyor
nsallah benim de artar oglum sureklo meme de aslında ama niye azaldi anlamadimİste talep tek bebekle olunca belli sure sonra vucut ona gore uretim yapiyor buna memelerin terbiye olmasi deniyor. İnşallah emzirirsin once inan buna beynine o msj gitsin
Gereksiz evham yapma birsey varsada stres yapmanin bebeginede sanada faydasi yok.
Geceleri saat kurmani tavsiye ederim hemde siddetle. Gece emmesi sutu arttiran en etkili yontem ve ayrica gece sutu yagli yilo aldirici oluyor
Ben sagmiyorum canim cunku saat basi emiyor ve tum.gun nerdeyse kucagimda@Ftm41 kuşum ben hiç sağım yapmıyorum. Yani öyle rahatsız edici bir şişkinliğim de olmuyor. Neden sağ dedi ebe sana. Ve diğer arkadaşlar sağım yapmayan var mı benim gibi. Bu arada sütüm iyiki bebeğin kilo alımı gayet yerinde.
20gun/45gun arasi sadece anne sutu aldiMama veriyor musun ben vermiyorum ama surekli emmek istiyor acken kiyamet kopuyor doymasa aglar herhalde uyumazda bence aklim cok karisik bu sut konusunda sutun var mi senin memelerin dolu dolu mu mesela normal mi
Sagimla cikan sut hicbir zaman olcut degildir. Ben sagiyorum ve damla bile akmiyor bitti diyorum makinayi kenara koyup buyuk kizimi emzirmeye basliyorum likir likir emiyor. En guclu makina bebeklerin cenesi o yuzden pompaya gelene itibar etmeyin. Ve sen zaten sagmiyorsun gogsun sagilmaya pompaya alisik olmadigi icin benim sagimla elde ettigim sute ulasamazsin. Umarim anlatabildim demek istedigimi duzenli sagim yapsan her seferinde sagdiginda daha fazla sut ciktigini gozlemleyebilirsin.Ben sagmiyorum canim cunku saat basi emiyor ve tum.gun nerdeyse kucagimda
Saddece sut miktarini ölçmek icin sagdim
İdrar tahlili falan verdinizmi bakildimi enfeksiyon varsa bebek kilo almiyor cunku.20gun/45gun arasi sadece anne sutu aldi
Aglama huyu yoktu sadece meme de kalmak istiyordu bendd doyuyordur ama.keyfi diye dusundum
45.gun kontrokde 25 gunde sadece 100 gr almis demekki doymamis bebek dedi dr kafami taslara vurasim var hala niye daha once gitmedim dr a diye sen kendin bak kilo alimi var mi
Ben hic birsey yemiyorum yaa gaz yapmasin diye bırak fasulye sut icmiyorum gaz yapar diyeCanım abartmadan hepsinden ye desem? Bebek gazlıysa dikkat etsen de oluyor. Bakladan uzak sadece. Ben bebek 4-5 günlükken fasulye bile yedim. Yiyeceklerden kaçınırsan ileride çocuğa da onları yediremeyeceksin.yabancılaywcsk çünkü. Nane esansı yazmam gerekirdi canım. Türkiyede varmı onu da bilmiyorum , ben rusyadan alıp depolamaya çalışıyorum ilaçların çoğunu. Eğer nane esansı bulursan bitkisel olduğu için hem zararsız hem gazını, ayağının altına sürdüğünde soğuk algınlığını, kulak arkasına sürerek kulak ağrısını geçirmek oluyor. Avucumda Bebe yağına birkaç damla damlatıp karnına sürüyorum.
Mama basladik 20 gunde 800 gr aldiİdrar tahlili falan verdinizmi bakildimi enfeksiyon varsa bebek kilo almiyor cunku.
Benimki normal doğum oldu o yuzden böyle bir sıkıntım olmadı.Ay be güzel gitmiş kilolar maallah bana doktorum bayramdan sonra kontrole gitmemi ozamandan sonra takmamı söyledi dikişlere baskı yapmasın sesi o yüzden kullanmadım. Birde ayaklarım bacaklarım şişti doğumdan sonra ödem topladım ya hamileyken hiç olmamıştı
Sagimdakinden fazladir mutlaka ona gore olcuyorum kafamda ama 20 ml bile cikmadi hadi 30 ml emsin atlas oda yetmezdi mamayi 60a cikardim bu hafta o bitince bile agliyorSagimla cikan sut hicbir zaman olcut degildir. Ben sagiyorum ve damla bile akmiyor bitti diyorum makinayi kenara koyup buyuk kizimi emzirmeye basliyorum likir likir emiyor. En guclu makina bebeklerin cenesi o yuzden pompaya gelene itibar etmeyin. Ve sen zaten sagmiyorsun gogsun sagilmaya pompaya alisik olmadigi icin benim sagimla elde ettigim sute ulasamazsin. Umarim anlatabildim demek istedigimi duzenli sagim yapsan her seferinde sagdiginda daha fazla sut ciktigini gozlemleyebilirsin.
Bu konudaBen hic birsey yemiyorum yaa gaz yapmasin diye bırak fasulye sut icmiyorum gaz yapar diye
2 bardak icebildim canim atlas bugun cok agladi gazi vardi zeytinyağı yaramiyo benim oglusumaexixizimm , milk tea ile ilgili görüşlerini merakla beklemedeyim canımm. Bende bugün de işe yaradı.
Gözün aydın canım. Bizimle aynı boy ve kilodaymış kızın. Rabbim güzel baht, sağlık sıhhat nasip etsin.Kızlar 18.08.2018 cumartesi günü saat 11.45 de 38+0 da kızımı spinal sezaryan ile kucağıma aldim 3100 gr 48cm dediler. Ben kurtuldum rabbim herkesi kurtarsın
Coraspini bilmiyorum canım. İshal doğumu tetikleyebilir diye tehlikeli. Yarın pazartesi, aspirin al canım, en tehlikesiz yöntem bu sanırım. Olmadı acile gidersin serum takarlar. Hemen hemen çoğumuz o dönemden geçtikGeçen gun kontroldeydim sormak hic aklima gelmedi kuzu.internette arastirdigimda dogum belirtisi falan yaziyordu.muz yedim ama gecmedi ishalim.cola+aspirin denemedim hic.coraspinle icsek olurmu ki
Demek işe yarıyor. Nihayet kesin bir çare var en azından2 bardak icebildim canim atlas bugun cok agladi gazi vardi zeytinyağı yaramiyo benim oglusuma
Su an goguslerim.baya dolu az once emzirdim boşalttı birini
Daha once cekirdek arttırdimi acaba dediğimde boyle doluydu ve doluyken emdigi normalden cok farkli sanirim ise yariyor
Cekirdegi de bi daha denemedim ya gunduz denemek.istiyorum gece agri yapiyor da firsat bulamadim
Gaz olacaksa pehriz fayda etmiyor canım. Herşeyden azar azar başla yemeğe, giderek öğün miktarını artırırsın. Hem bebeğe de gitsin ki tatlara alışık olsun. Bir tek bakla yeme. Balı da şimdilik deneme. Geri kalanları afiyetle ye.Ben hic birsey yemiyorum yaa gaz yapmasin diye bırak fasulye sut icmiyorum gaz yapar diye
Dibinde tortular kaliyor döküyorum onu artikDemek işe yarıyor. Nihayet kesin bir çare var en azından
Gaz içinmi zeytinyağı canım? Benim kızda bir çay kaşığı sıkılmış elma suyu etki ediyordu. Neler denemedik ki :)2 bardak icebildim canim atlas bugun cok agladi gazi vardi zeytinyağı yaramiyo benim oglusuma
Su an goguslerim.baya dolu az once emzirdim boşalttı birini
Daha once cekirdek arttırdimi acaba dediğimde boyle doluydu ve doluyken emdigi normalden cok farkli sanirim ise yariyor
Cekirdegi de bi daha denemedim ya gunduz denemek.istiyorum gece agri yapiyor da firsat bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?