2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gazelim_24 msjim eksik olmus. Kiziminda Nesrinay86 in dedigi gibi bogumlari esit degildi ama usgsi temiz cikti. Yani bazi olumsuzluklar olabilsede illa sonucu kotu diye birsey yok. Hem olduda kalca cikigi var erken teshiste tedavisi oldugu icin yapiliyor bu testler nihayetinde. Biz iyisini dusunelim yat dinlen uykusuz kalma.
Gereksiz evham yapma birsey varsada stres yapmanin bebeginede sanada faydasi yok.

Geceleri saat kurmani tavsiye ederim hemde siddetle. Gece emmesi sutu arttiran en etkili yontem ve ayrica gece sutu yagli yilo aldirici oluyor

gazelim_24 msjim eksik olmus. Kiziminda Nesrinay86 in dedigi gibi bogumlari esit degildi ama usgsi temiz cikti. Yani bazi olumsuzluklar olabilsede illa sonucu kotu diye birsey yok. Hem olduda kalca cikigi var erken teshiste tedavisi oldugu icin yapiliyor bu testler nihayetinde. Biz iyisini dusunelim yat dinlen uykusuz kalma.
Gereksiz evham yapma birsey varsada stres yapmanin bebeginede sanada faydasi yok.

Geceleri saat kurmani tavsiye ederim hemde siddetle. Gece emmesi sutu arttiran en etkili yontem ve ayrica gece sutu yagli yilo aldirici oluyor

Ben sagmiyorum canim cunku saat basi emiyor ve tum.gun nerdeyse kucagimda
Saddece sut miktarini ölçmek icin sagdim

Mama veriyor musun ben vermiyorum ama surekli emmek istiyor acken kiyamet kopuyor doymasa aglar herhalde uyumazda bence aklim cok karisik bu sut konusunda sutun var mi senin memelerin dolu dolu mu mesela normal mi
20gun/45gun arasi sadece anne sutu aldi
Aglama huyu yoktu sadece meme de kalmak istiyordu bendd doyuyordur ama.keyfi diye dusundum
45.gun kontrokde 25 gunde sadece 100 gr almis demekki doymamis bebek dedi dr kafami taslara vurasim var hala niye daha once gitmedim dr a diye sen kendin bak kilo alimi var mi

Ben sagmiyorum canim cunku saat basi emiyor ve tum.gun nerdeyse kucagimda
Saddece sut miktarini ölçmek icin sagdim
Sagimla cikan sut hicbir zaman olcut degildir. Ben sagiyorum ve damla bile akmiyor bitti diyorum makinayi kenara koyup buyuk kizimi emzirmeye basliyorum likir likir emiyor. En guclu makina bebeklerin cenesi o yuzden pompaya gelene itibar etmeyin. Ve sen zaten sagmiyorsun gogsun sagilmaya pompaya alisik olmadigi icin benim sagimla elde ettigim sute ulasamazsin. Umarim anlatabildim demek istedigimi duzenli sagim yapsan her seferinde sagdiginda daha fazla sut ciktigini gozlemleyebilirsin.

İdrar tahlili falan verdinizmi bakildimi enfeksiyon varsa bebek kilo almiyor cunku.

Ben hic birsey yemiyorum yaa gaz yapmasin diye bırak fasulye sut icmiyorum gaz yapar diye

Benimki normal doğum oldu o yuzden böyle bir sıkıntım olmadı.
Ve ödemde 5 gün içinde hamileliğimde ki şişliklerım indi. Verılecek daha cok kilom var.
Sen merak etme korse takmasanda 40 cıksın spor ila gidecek o göbek zaten daha rahım inmemişdir o yuzden o kadar buyukdur daha zamanı var.

Sagimdakinden fazladir mutlaka ona gore olcuyorum kafamda ama 20 ml bile cikmadi hadi 30 ml emsin atlas oda yetmezdi mamayi 60a cikardim bu hafta o bitince bile agliyor

Ben hic birsey yemiyorum yaa gaz yapmasin diye bırak fasulye sut icmiyorum gaz yapar diye
Bu konuda Nesrinay86 hak verıyoruö. Bende kozımda sut bile içmiyordum ama yıne gazı oluyordu şimdi her şeyden ilk günden beri tuketıyorum ilk kızımda gaz yapmasın diye hiç bir şey yemiyordum yıne gaz oluyordu ve sutumude bu durum azaltı. Her şeyden abartmadan ye bence.

exixizimm , milk tea ile ilgili görüşlerini merakla beklemedeyim canımm. Bende bugün de işe yaradı.
2 bardak icebildim canim atlas bugun cok agladi gazi vardi zeytinyağı yaramiyo benim oglusuma
Su an goguslerim.baya dolu az once emzirdim boşalttı birini
Daha once cekirdek arttırdimi acaba dediğimde boyle doluydu ve doluyken emdigi normalden cok farkli sanirim ise yariyor

Cekirdegi de bi daha denemedim ya gunduz denemek.istiyorum gece agri yapiyor da firsat bulamadim

Geçen gun kontroldeydim sormak hic aklima gelmedi kuzu.internette arastirdigimda dogum belirtisi falan yaziyordu.muz yedim ama gecmedi ishalim.cola+aspirin denemedim hic.coraspinle icsek olurmu ki
Coraspini bilmiyorum canım. İshal doğumu tetikleyebilir diye tehlikeli. Yarın pazartesi, aspirin al canım, en tehlikesiz yöntem bu sanırım. Olmadı acile gidersin serum takarlar. Hemen hemen çoğumuz o dönemden geçtik

Demek işe yarıyor. Nihayet kesin bir çare var en azından

Gaz olacaksa pehriz fayda etmiyor canım. Herşeyden azar azar başla yemeğe, giderek öğün miktarını artırırsın. Hem bebeğe de gitsin ki tatlara alışık olsun. Bir tek bakla yeme. Balı da şimdilik deneme. Geri kalanları afiyetle ye.

Demek işe yarıyor. Nihayet kesin bir çare var en azından
Dibinde tortular kaliyor döküyorum onu artik
Ben zaten bu ictigim çayların hepsini sicak su ile hazirlayip ilitip burnumu tikayip bi dikiste iciyorum
Kokularini hic sevemedim
Goguslerim baya dolu ki tum gun memedeydi atlas yarinda içicem bakalim

Gaz içinmi zeytinyağı canım? Benim kızda bir çay kaşığı sıkılmış elma suyu etki ediyordu. Neler denemedik ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…