2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ılıtıp karıştırarak kafaya dikiyorum. O tortular bitki tozları ya, etki eder diye hepsini içiyorum üzerine de su içiyorum ağzımda kalmasın diye. Etki ediyor ya, bebiş tok olsun biz içeriz

Nasil geçti surec bizde baslatsak mi acaba
Suni sancıyı fitil olarak verdiler kendi sancım olmayınca maalesef çok çektim dört santim açılmayı bir türlü geçmedi..ve 20 saate yakın çektim..serumla suni sancı verdiler 40 dakikaya doğurdum..boşa bir gece sancı çekmişim..

Bende bosa sanci cekmekten korkuyorum ama cumadan beri surekli hastaneye taşınıyoruz bian önce dogsun istiyorum

Bende bosa sanci cekmekten korkuyorum ama cumadan beri surekli hastaneye taşınıyoruz bian önce dogsun istiyorum
Çok iyi anlıyorum seni inan..devlet hastanesi idi kendimi bıraktım artık ebelerin doktorların eline..bana kalsa sezaryene alın diyordum iyiki de almamışlar..kendini doktoruna teslim et artık. :) hakkında Hayırlısı olsun kırkı geçirme bence

Cok saol canim bir sate kadar mesai baslayinca gidecegim gorusmeye

Saati ne kadar emiyor diye tutmustum yoksa ne zaman aransa yada aglasa veriyorum agzina gece emdigi gogsumu sagayim biraz dedim 2 dk sagdim 10 ml kadar sut geldi memelerin haline bakarsam sanki hic yok gibi yani hepsinide sonuna kadar sagmadim gogsumden emsin diye kafam rahatladi bi nebzede olsa

Bali yememekmi gerekiyo

Sağıyorum canım masaj yapıyorum süt yapacak herşeyi yiyorum olmuyor

Canım benim sütüm de çok çok az bugün 20 günlük olduk hiç yetmedi kolostrum hariç. Ama ilk 8 gün hiç süt yoktu ben galaktalog damla ve GNC Brewer's Yeast maya tableti kullanıyorum sanırım bunlar az da olsa gelmesine yardımcı oldu. Senin başta eğer yeten miktarda sütün vardı ise belki o şekilde gelmesini sağlar. Son iki gündür de ısırgan otu deniyorum o da işe yararsa yazarım. Kendini uzme sütün hiç olmasa bile sen Talha'nin mükemmel annesisin süt vermek annelik değil

Kalça cikigi için bizim doktorumuz 1 ay muayenesinde istedi 1 Eylülde gittiğimizde istem kağıdı yazacak radyalog ultrason ile bakıyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…