2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ilk 3 gün sürmüş vardı Talha sarılıktan yatınca yorgunluk uykusuzluk stresden derken giderek azaldı zaten oyüzden hastanede uzun kaldı bende damla denedim semiz otu roka hoşaf sütlaç sür artırıcı çay ama çoğalacağı yerde giderek azaldı inşllah senin artar kalça ultrasonu da sağlık ocağındaki dktru kendi devletden randevu aldı özele götürme gerek yok sesi bende onu dinledim ultrasonu çeken kişi sağlık ocağına Dktruma göster sesi ama ben bayram sonrası kendi dktruna götürmek istiyordum dün işte kağıtk okuyunca endişelendim tanı yerin klik sesi diye birşey yazıyor 1. Ay sonra usg önerilir diyor çok endişe ettim bugün herhangibir dktra götürme iyi düşünüyorum bayram sonuna kadar dayanamıycam

Ben kullanacagim gune gun sayiyorum cok kurtarıcı bence
Bende kızımdan kalma iki çeşit var. Mothercare olanın üzerinde 3,5kg up yazıyor. Yani artık kullanıla bilir ama kararsızım erken olurmu diye. Ama ilkinde çok ama çok işime yaradı. Yiyeceğini alıyordum gidiyordum deniz kenarına. Akşam 10-11 kadar gezdiriyordum orda, deniz havası bebekler için çok faydalı ya. Kangurudan çıkarmadan da emziriyordum başlığını kapatıp. Çok iyi bir şey çokk

Canım kalça çikigi çok büyük bir problem olmuyor bu kadar küçükken fark edilince. Genelde çift bezle bezlenmesini istiyor doktorlar bacakların doğru pozisyonlanmasi için ama tabi kafana takilmasin sen bir doktora göster kuzum. İnşaallah hiç bir problem yoktur

Süt konusu da bana da diyorlar hep stresten gelmiyor diye ama gelmedikçe de iyice stres yapıyorum inşaallah ikimizinki de gelir kuzum

Anneler bu bez kangular hakkında ne düşünüyorsunuz

Canım slinglerden bahsediyorsan onları kullanırken bir elle destek verme ihtiyacı hissediliyor demişlerdi daha önce kullananlar ben o yüzden solomombaby aldım yenidoğan kiti var ilk 3 ay kullanmak için geçen gün sağlık ocağına giderken kullandım kızım çok rahat gözüküyordu ben de çok rahat ettim

Bakayım bende hemen canım bugün e- bebek falan gezicem ilk bayramları kuzuların bir çorap da olsa bayramlık alalım :)

Vibratörlu al canım. Titreşimmi, sallanması bir şeyi olsun, gazını çok güzel çıkarttırıyor
Hmm ondan alayım şeker sağol senin prenses kızın nezaman geliyor? Bebeği hiç gördümü tepkisi ne oldu? Çok merak ediyorum ama inanıyorum annesine çok yardımcı olacak kardesinide çok sevecek prenses

İyiyiz şükür canım gazdı kakaydı uğraşıyoruz kuzucuklarla. Talha büyüdümü annesi bi resim atta sevelim kuzucuğu biraz. Öp yerime mis kokuluyu.

Ya kızlar bu kalça ultrasonu hakkında bilgisi olan yokmu çok tedirgin oldum oğlan uyudu endişen ben yatamıyorum sabah olmaz artık bugün bana
Canım biz çektirdik sonuç çok güzel dedi doktorumuz. Sende doktora götür bakalım ne dicek en iyisini onlar bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…