2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ağdadan hiç bir şey olmuyor ben her ay yaptırıyorum.sadece steril olmasına dikkat et eğer yapabiliorsan kendi ağda konserveni al götür kuaföre
Kuzum cvp için teşekkür ederim düzenli gittiğim bi yer kendime ait konservem var orda

Daha cok erken lutfen biraz daha bekle kanaman agrin sizin yoksa hemen kurtaja girme en azindan 8. Haftayi bekle.

Kizimda yaptirdim hicbir sorun olmuyor epilasyon tavsiye edilmiyor ama agda yaptirabilirsin.

patatesi bende deniyeyim canm bi. valla birazda ırsi diyorlar anneme ablama çektiysem biteceği yok gibi

patatesi bende deniyeyim canm bi. valla birazda ırsi diyorlar anneme ablama çektiysem biteceği yok gibi
Ay ben 20. Haftaya kadar cektim kizimda cok berbat bir durum bunda umarim yasamam diyorum henuz yok ama 8. Hafta baslamisti kizimdada.

Aynen öyle şu 3 ay ı hayırlısı ile atlatsak bi..Olucak inşallah,benim bir bu kadar daha zamanım kaldı .Rabbim korusun hepimizin miniğini sağlıkla kucaklayalım,mis kokularını doya doya içimize çekebilelim inşallah

Kizlar gorduk bebisimizi kalp atislarini da duyduk sukurler olsun :)

Gözün aydın canm benim annene gitmek inan çok iyi gelecek geçen hafta hastalandigimda 3.4 gün annemde kaldım o kadar iyi geldi ki bulantilarm bile azaldı bebek gibi bakıyorlar Allah eksikliklerini göstermesin

Bugün gittik doktora. Kalp atışını duyduk, herşey yolunda yeni bebekte şkür sorunumuz yok.
Ama 21 aylık oğlumu artık memeden kesmemi emzirmememi söyledi, ısrar la kesinlikle artık bırakmamızı söyledi. Böyle olacağımı tahmin etmemiştim ama çok kötü oldum. İki gözüm iki çeşme... emzirirkenki resimlerimize bakıyorum.. çok zor olacak ama böyle olması gerekiyormuş.
Tandemden fln bahsettim ama hayır, üçüncü dünya ülkelerinde afrikada fln emzirilir hamileykende çocuklar dedi, o da arada pek yaş farkı olmadığından büyük bebeğin gelişimi tamamlanabilsin diyeymiş. Artık diğer bebeğin hakkı dedi, vücudun artık ona çalışacak dedi. Ama çok zor olacak, belki de bana daha zor olacak

İnşallah çabuk evine dönersin canım bebeğinle beraber. O ayrı kalmak yokmu o da ayrı koyuyor insana

hadi hayırlı olsun canım, ben de doktor değiştirdim cumartesi günü gideceğim inşaallah duyarım kalp atışlarını
Canimm tesekkur ederim:) insallah sende duyarsin kalp atislarini minik kusunun:) birazdan ultrason resmini de atcam size gelsin tahminler:) :)
Gözün aydın canm benim annene gitmek inan çok iyi gelecek geçen hafta hastalandigimda 3.4 gün annemde kaldım o kadar iyi geldi ki bulantilarm bile azaldı bebek gibi bakıyorlar Allah eksikliklerini göstermesin
Canimm cok teşekkür ederim kesinlikle cok cok iyi gelecek su juri stresi cok yormustu bi de bulantiyla oglumjn hastaligi eklenince eve sığmaz oldum yarin temizligimi yapip cuma sabahi gitcem insallah Allah annemizi babamizi başımızdann eksik etmesin

Kızlar ben de ki aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık halsizlıkde yapıyo ara ara da karın agrısı
Ben de artk Allah korusun ama kötü düşünmeye başladım. Kalp atışı durduysa kese bozulduysa ve bu nedenle etkilenıyosam cumartesi gidicem kontrole hyırlı haberlerle gelirim insallah

Günaydın güzel annisler kac gündür kizim hasta midem bulanmasa hamileligimi unutuyorum nerdeyse
Çok geçmiş olsun canım, benim kız da hasta, artık midem de nerdeyse bulanmıyor geceleri hele her öksürüğünde kalkıp yanına koşuyorum kusacakmı diye

Mide bulantısı seyrinde giden gebeliğe işaret eder canım. Haliyle bulantıdan yiyemiyorsan da halsiz oluyorsun. Kurma iyisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…