2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi hafralıkken kontrolde söyledi maximum 4 saatte uyanmazsa uyandırıcaksın dedi.. öbür türlü verimli beslenemez memeler dolmaz dolsa da yağlı kısma ulaşamaz bebek dedi.. ben 2 saatte bir uyandırmıştım 3 günde 90 gram almıştı beğenmedi ve kızdı uyandırma diye..
İlk defa uyandırma diyen birini buldum :) sevindim buna. Bende 2 saatte uyandırıyorum geceleri ama Uyanması da 1 saat sürdüğü icin 3 saT buluyor emme Aralık’lari. Yarın kontrolde doktora soracağım bu is geceleri hem kızım hem benim icin gerçekten iskence oldu. Ben uykusuz yorgun.. kendimi cok bitkin hissetmeğe başladım 12. Günde.

Ben de farklı sayılmam , özellikle sarılık değeri yüksekken çok zor uyanıyordu aklım çıkıyordu şekeri mi düştü diye

Okurken kendimi gördüm resmen :)
.

Şekeri düşmediğini bilsem bende uyandırmzdim ama korkuyorum kilo alimini yarın görücez bakalim insallah rahatlarım bende

Gunduz 6 saat mi hic uyanmadan 30ndakika uyumuyor gecede hergece baska baska
Bende acaba uyumaması bi sorun mu diye düşünüyodum artık yenidoğan bebekler yer içer uyur diye biliyodum, uyutamadıkça artık doyuramıyomuyum rahatsız mı diye düşünüyodum sürekli, bu resimdeki bebişmi o uyumayan

Ne sormusttun canim okadar cok sayfa birikiyorki atliya atliya gidince kaciriliyor sorular
Benim sûtúm tanzikli geliyoya acaba hepsi sumu burda oyle bi muhabbet olduya ilk tanzikli sulu sút sonrasi yagli diye benimki son birkac damla súte kadar hep tanzikli geliyo bunu sormustum sizlerdede sút òylemi geliyo diye

Benim sûtúm tanzikli geliyoya acaba hepsi sumu burda oyle bi muhabbet olduya ilk tanzikli sulu sút sonrasi yagli diye benimki son birkac damla súte kadar hep tanzikli geliyo bunu sormustum sizlerdede sút òylemi geliyo diye
Bnmde oyle tanzikli gliyor cnm.

Bende kızım çok ememiyo diye 2 öğün sağmak zorunda kalıyorum , başından süt bitene kadar hep fışkırır şekilde gidiyo rengide beyaz

Bizim doktor tarkan bey ben memnunum canim vana internet deme benimde birkacgùndùr var nete bakinca cok korkutucu şeyler yaziyorlar bende yigenime sordum oda olur abla bebisin túkmûgynden neolacak dedi ama ven yarin kontrolde soracam bazen kendime kiziyorum bukadar ayrintici olmak zorundamiyim o niye oluyo bu neden bòyle her isim boyle benim kac kere dūsünúyorum
İlk bebeğin de ondan her şeye takıyorsun bitanem ;) Ben de öyleydim. Şimdi batikonmu dersin, sodamı dersin )))) Bebiş ağlıyor, bakıp diyorum karnı tok, altı temiz yapacak bir şeyim yok ))) T TubaSude , 4.bebek nasıl oluyor, onu merak ettim :KK19: şimdiden böyleysem yani )))

İlk bebeğin de ondan her şeye takıyorsun bitanem :KK66: Ben de öyleydim. Şimdi batikonmu dersin, sodamı dersin )))) Bebiş ağlıyor, bakıp diyorum karnı tok, altı temiz yapacak bir şeyim yok ))) T TubaSude , 4.bebek nasıl oluyor, onu merak ettim :KK19: şimdiden böyleysem yani )))
O kayiplara karisti baksana canim anladin sen :KK66:

Kzlsr bebeğin bir saat emmesi normal mi bnm kereta bazen bir saat emiyor doymuyor mj yoksa. Bnm sutumde tanzikli olduğu için asil yagli kisima ulaşamıyoruz ve bebkde doymuyor gliba:KK43:

Kizlar emzirmekten bhsetmissiniz.2 saati gecerse uyandirin vs.diye.
Sarilik riskini gectik sali 40 imiz cikiyor.kizim geceleri 2 saatte bir uyaniyor fakat meme emmek sadece 5 dk daha fzla emmiyor bırakıyor bnm zorumla maks.10 dk ama 5 dk si aktif emiş. Bu yeterli oluyor mu ac mi kliyor cok tereddutteyim.
Canım benim de o şekilde idi. Bu sıra aktif emmiyor ama meme de kalıyor. Kilo alımı iyi demişti doktorum. Zaten ilk 2 dakikada beslenmelerinin büyük kısmını tamamlarmış bebekler

Kzlsr bebeğin bir saat emmesi normal mi bnm kereta bazen bir saat emiyor doymuyor mj yoksa. Bnm sutumde tanzikli olduğu için asil yagli kisima ulaşamıyoruz ve bebkde doymuyor gliba:KK43:
Canim bence bu bizim sútleeimiz boyle yagli çûnki ben sagip dolaba koydugumda sabah sútún ùstù 1parmak yag olmuş oluyor ben bunu anneme gòrúmceme sordum onlar bizim sûtumûzde òyleydi dedi yag sûtyn kendinde varmiş şòyleki benim kizin doyduguna eminim çünki sadece 15 dk emiyo sonra doydugu zaman bir daha memegi almiyo taki jendi acikip aglayana kadar eger doymuyorsa diger memeyi emiyo

Hayir hepsi su degil sen emzirmene bak :) bu kadar takilma herseye kilo alimi iyi diyorsun zaten neden her konuda bu kadar evham yapiyorsun hala kendine yazik

Son düzenleme:
Keyif yapmak istiyordur sut tazyikli olayi o degildi yanlis anlasilmis aslinda dolu goguste onsut cok olur demek istedik yoksa sagimdada emerkende tazyikli gelmesi bir anlam ifade etmiyor sadece bebek emerken tazyikli gelince hoslanmayip yada yetistiremeyip yutmayi emmeyi birakiyor tutmuyor memeyi.

Back
X