2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keyif yapmak istiyordur sut tazyikli olayi o degildi yanlis anlasilmis aslinda dolu goguste onsut cok olur demek istedik yoksa sagimdada emerkende tazyikli gelmesi bir anlam ifade etmiyor sadece bebek emerken tazyikli gelince hoslanmayip yada yetistiremeyip yutmayi emmeyi birakiyor tutmuyor memeyi.
Yani bir sıkıntı yok asil yaglu kisima ulaşıyoruz.. yarin sagluk icagins gidicez belli olur kilosundsn sutun yarayıp yaramadigi

İlk bebeğin de ondan her şeye takıyorsun bitanem :KK66: Ben de öyleydim. Şimdi batikonmu dersin, sodamı dersin )))) Bebiş ağlıyor, bakıp diyorum karnı tok, altı temiz yapacak bir şeyim yok ))) T TubaSude , 4.bebek nasıl oluyor, onu merak ettim :KK19: şimdiden böyleysem yani )))

4. Bebek evdeki çocuklara yeni bir oyuncak gibi oldu canım
Uyutup odadan çıkmamla Öykü Duru’nun başında belirmesi arasında 2 sn oluyor
Oğlum çok seviyor maşallah gidip gelip hayran hayran kardeşini seyrediyor bir de oğluma benziyor bebekliği daha çok bağlandı abisi
Durum böyle olunca Ali Mirza ile Öykü Duru başlıyor kavga etmeye benim kardeşim yok benim kardeşim
Alıyorum bebişi memeye ,herkes bir müddet dağılıyor başından
Bu kısır döngü böyle işliyor arkadaşım

Keyif yapmak istiyordur sut tazyikli olayi o degildi yanlis anlasilmis aslinda dolu goguste onsut cok olur demek istedik yoksa sagimdada emerkende tazyikli gelmesi bir anlam ifade etmiyor sadece bebek emerken tazyikli gelince hoslanmayip yada yetistiremeyip yutmayi emmeyi birakiyor tutmuyor memeyi.
Bu dogru canim benim kiz sút cok geldigi için hepsini yutamayinca birakiyo tekrar aliyo neyse bu sùt olayini daha búyûtmeyim cevabin icin tesekkúr ederim canim :KK15:

A
Oğlum çok seviyor maşallah gidip gelip hayran hayran kardeşini seyrediyor bir de oğluma benziyor bebekliği daha çok bağlandı abisi
Durum böyle olunca Ali Mirza ile Öykü Duru başlıyor kavga etmeye benim kardeşim yok benim kardeşim
Allah kolaylik versin canim sende 4 var ben 2 yapmaya bile tirsiyorum vallahi :eek:

A

Allah kolaylik versin canim sende 4 var ben 2 yapmaya bile tirsiyorum vallahi :eek:
Ha 2 ha 4 farketmiyor
Biraz yapı ile de alakalı herhalde
Ben rahatım çok pipirikli değilim o yüzden de çok zorlamıyor beni
En zor kısmı büyüklerde
Ergen olsunlarda görün o zaman
Bebek halleri en kolay halleri

Ne güzel ya. Sevmeleri çok çok iyi olmuş. Kıskanmıyorlar ne güzel. İnşallah bizde de öyle olur. Peki bakım, soğukkanlılık açısından? Küçüğün gaz vs. sorunlarına dahamı soğukkanlısın yoksa aynımı?

Sabirsiz61 Sabirsiz61 canım emzirme konusunda uzman sana sorayım dedim:) dr bana hala 15 dk bi meme 15 dk bi meme diyor ama benim göğüslerim boşalmıyor acısı kalıyor hep . Ben oryalama yarım saat 1 göğsü sonraki öğünde de diğer göğsü veriyorum. Ama bıraksam 1 saat emer. Dr çok beslemişsin dedi doğum kilosujun üstüne çıkmış 10. Günde. Nasıl besleyim ben bebişimi bilemedimm. Dr çok zorlanır kakasını yaparken falan dedi

Ha 2 ha 4 farketmiyor
Biraz yapı ile de alakalı herhalde
Ben rahatım çok pipirikli değilim o yüzden de çok zorlamıyor beni
En zor kısmı büyüklerde
Ergen olsunlarda görün o zaman
Bebek halleri en kolay halleri
Sana inanamıyorum evde 4 çocuk :) ben tekiyle kafayı yicem sen nasıl yetişiyorsun. Yemekleri evin temizliği nasıl basarıyırsun? Anlatsana bize de

Sabirsiz61 Sabirsiz61 canım emzirme konusunda uzman sana sorayım dedim:) dr bana hala 15 dk bi meme 15 dk bi meme diyor ama benim göğüslerim boşalmıyor acısı kalıyor hep . Ben oryalama yarım saat 1 göğsü sonraki öğünde de diğer göğsü veriyorum. Ama bıraksam 1 saat emer. Dr çok beslemişsin dedi doğum kilosujun üstüne çıkmış 10. Günde. Nasıl besleyim ben bebişimi bilemedimm. Dr çok zorlanır kakasını yaparken falan dedi
Benim kiz 15 dk emiyo sonra memede kalanlari sagiyorum aralarda veriyorum kizima ama bazende biriktirip buzluga koyuyorum

Annesi sensin icgudulerine guven. Annesutu obez yapmaz cok beslemissinde ne demek memede cc cizelgesimi var ne kadar emerse emer zorla emmeyen cocuga icirebilir misin o sutu? Benim kizim ilk ay 1500gr almisti dr verme meme emzik ver oyalansin dedi ben ne yaptim daha hastaneden cikar cikmaz dayadim mememi agzina. Suan dal gibi. Ne kakasini yapmakta zorlandi ne baska bisey. Tek sorunumuz cok kusuyordu :) oda fazlasini kusuyordu sonucta. Emeklemeye baslayip ayaklaninca gitti tombikligi. Ayrica saatli dkli emzirme hic bilmedim. Emme refleksi gelismis bir bebek 5 dk da alir alacagini belkide 6 bilemezsin. Emdigi sürece dursun memende almiyormu zorlama cikar gazini ver diger memeyi almazsa doymustur. Ben ablayla beraber emzirdigim ve abla bir emmede ikisinide emdigi halde oğlanı tek meme emziriyorum her seferinde ve inan saate hic bakmiyorum. Dogru yoldasin bildiginden sasma sakin.

Benim ki şırıngayla almıyo biberonda kullanmak istemedim bu kadar erken meme reddi olmasın diye.
Ben kizimda hic biberon kullanmadim sagdigim sutler o yuzden cop oldu biberonu sonradanda kendisi kabul etmedi cunku. Ama ne biberon nede emzik olmamasina ragmen 3. Ve 5. Ay civarinda meme reddi yasadik asrik şükür ama ne cektim ben bilirim. Buyukler der ki bebek anneyi sinarmis bu aylarda vardir bir bildikleri diyorum. Simdi ilk uc gun sutum olmasina ragmen memeyi kavrayamadigi icin beslenemedi bende gunde 2-3 kez kendi sutumu biberonla verdim toparlansin diye. Suan 18 gunluk gunde birkez yine veriyorum biberonla. Misal gece emzirdigimde ardindan bir emmelikte sagiyorum ve 2 saat sonra babasi iciriyor bende araliksiz 4 saat uyumus oluyorum. Yada gunduz yapiyorum ve 2 saat uyuyorum kizimin uyku saatinde. Dinlenmek lazim nihayetinde. Yani ozetle meme reddi olacaksa biberon varsada oluyor yoksada.

Ben kizimda hic biberon kullanmadim sagdigim sutler o yuzden cop oldu biberonu sonradanda kendisi kabul etmedi cunku. Ama ne biberon nede emzik olmamasina ragmen 3. Ve 5. Ay civarinda meme reddi yasadik asrik şükür ama ne cektim ben bilirim. Buyukler der ki bebek anneyi sinarmis bu aylarda vardir bir bildikleri diyorum. Simdi ilk uc gun sutum olmasina ragmen memeyi kavrayamadigi icin beslenemedi bende gunde 2-3 kez kendi sutumu biberonla verdim toparlansin diye. Suan 18 gunluk gunde birkez yine veriyorum biberonla. Misal gece emzirdigimde ardindan bir emmelikte sagiyorum ve 2 saat sonra babasi iciriyor bende araliksiz 4 saat uyumus oluyorum. Yada gunduz yapiyorum ve 2 saat uyuyorum kizimin uyku saatinde. Dinlenmek lazim nihayetinde. Yani ozetle meme reddi olacaksa biberon varsada oluyor yoksada.
Agzina saglik canim bende gece eger uyandiramazsam emmezse veriyorum biberonla açkalacagina bòyle içsin diyorum

Back
X