2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok gözünü korkutma, eğer iyi gelen bir şey varsa ver bence

Hepsi birbirini kıskanıyor canım
Sadece zarar vermiyorlar kıyamıyorlar birbirlerine kardeşlik sonuçta

Canım her bebekle beraber ben de büyüdüm

Soğukkanlı derken panik yapmıyorum bir de ne yapacağımı biliyorum
Mesela benim çocuklarım çok gazlı olmaz ama arada olunca da sabsimplex gaz damlası işe yaradı doğumdan önce aldım ,geçen akşam anladım ki gazı var damlattım bir iki damla rahatladı uyudu
Ama ilk çocukta susmadı mı hooop hastanede alıyorduk soluğu
Çocuğunu tanımak çok önemli
Bence bebeklerinizi dinleyin doktorları değil
Şimdi okuyorum mesela doktor şu saatte kaldır dedi yok fazla emmiş emzirme dedi
Emen bebek için emzirme denir mi Allah aşkına
Ya da 10 dk emdi dr 20 dk dedi nasıl zorla sokacaksın o memeyi ağzına
Altı temizse ağlıyorsa meme istiyor demektir sürekli meme vereceksiniz
Memeyi emerken uyuyacak anne koynunda çünkü henüz güven duyguları gelişmedi koynumuzda gelişecek
Emzirirken ben bir parmağımla avucunu tutuyorum mesela çok daha rahat emiyor o zaman

Sana inanamıyorum evde 4 çocuk :) ben tekiyle kafayı yicem sen nasıl yetişiyorsun. Yemekleri evin temizliği nasıl basarıyırsun? Anlatsana bize de

Şimdi kızkardeşim yanımda kızım da 16 yaşında çok yardımcı sağolsun
Haftada bir gün gelen yardımcım var
Ben hafta içi temizlik yapmam sadece hergün temizlenmesi gereken yerleri temizlerim tuvalet lavabo gibi
Sabahları çocuklar okula gidince yemeklerimi yaparım
Öğleden sonraya işim kalmaz
Okul sonrası ders yapalım evladım kısmı başlıyor ki en kötü o kısım canım
Siz bu günlerinizin tadını çıkarın şimdi

Sadece anne sutuyle besliyorsan aldigi kilo sorun degil ki.dis ve emekleme baslayinca cabuk gidiyor canim.buyugu de kucugu de bayaa kilo aldi sutumle ve bizim saglik ocagindakiler sutun ne kadar besleyici ne guzel diyorlar.cunku anne sutu obez yapmaz asla.mama veriyorsan onu kesebilirsin sadece.

Çocuk maşallah kilo alıyor, emiyor, kakaları kendi yapıyor, daha neyi dert ediyorsun canım. Maşallah yavruma de yaslan bitanem. Bende de 3-4 delikten şırıngadan çıkar gibi geliyor , birinden de damlıyor. Şükür.

kızlar yardim.. göbeği şimdi düştü nasıl gözüküyor normal mi çok ağlıyor üstü başı hep kan olmus.. Bugün 16. Gün ne yapayim..

Merhaba kizlar, biz bugun doktora gittik, herseyin yolunda oldugunu soyledi doktor. 7 gunluk kontrolumuzde kilosu 3000g di, bugun 10 gun sonra 3200g. Doktor kilosu cok iyi dedi, sizce nasil, yeterince kilo almis mi oglum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…