- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #68.761
Bizim kedi oğlana çok düşkün çocuk beşikte ağlıyor hemen koşup bakıyor bana geliyor miyav da miyav kardeşimle ilgilen der gibi çok tatlı yaa bide bi masumlaştıki abi oldu ya :) hamileyken tedirgin olmuştum çevre baskısı falan korkmuştum ama iyiki evde paşa oğlumuz var kardeşine sahip çıkanEve birer kedi kopek alin bak bağımsızlığıniz nasil artiyor
Bizde de kedilerden biri surekli besiklerde yatiyor gormen lazim bakiyor atlas yok hopp yatagaBizim kedi oğlana çok düşkün çocuk beşikte ağlıyor hemen koşup bakıyor bana geliyor miyav da miyav kardeşimle ilgilen der gibi çok tatlı yaa bide bi masumlaştıki abi oldu ya :) hamileyken tedirgin olmuştum çevre baskısı falan korkmuştum ama iyiki evde paşa oğlumuz var kardeşine sahip çıkan
Cok arada gunde 1 kere bazen oluyor sancisibizim de arada birkac gun kaka yapamadi, normalde 3-4 kez yaparken. iste yetersiz beslendigindenmis, sonra yesil yapti. ama ben sadece ane sutu veriyorum, mama yok. Kilo alimindan belli olur, gaz sancisi oluyor mu?
mamayla doyup, kilo aliyor ama anne sütünün yagli kısmına ulaşmıyor olabilir.
Sağol kuşum.o ağız mendillerinden 30 tane aldim ben.her boyutu var :)Bizim hergün 1 makine çamaşır yıkanıyoçok kıyafeti var Allahtan yoksa yetiştiremezdim. Canım bide ufak mendiller oluyor bebeklerin ağzını silmek için. Ben türkiyeden istrdim çok faydasını gördüm onlardan bol bol al.
Butun gun memede ama dibibi siyiriyordur bencebizim de arada birkac gun kaka yapamadi, normalde 3-4 kez yaparken. iste yetersiz beslendigindenmis, sonra yesil yapti. ama ben sadece ane sutu veriyorum, mama yok. Kilo alimindan belli olur, gaz sancisi oluyor mu?
mamayla doyup, kilo aliyor ama anne sütünün yagli kısmına ulaşmıyor olabilir.
Her gun 1 makine mi aa ben haftada 1 yikiiyorumBizim hergün 1 makine çamaşır yıkanıyoçok kıyafeti var Allahtan yoksa yetiştiremezdim. Canım bide ufak mendiller oluyor bebeklerin ağzını silmek için. Ben türkiyeden istrdim çok faydasını gördüm onlardan bol bol al.
Aa hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınİnsallah ama sabah hastaneye gidiyorum songun olarak pazartesi demislerdi
Aslında onu pastaneye gidip şikayet erken lazımdı hırsız birini çalıştırmasınlar başkalarının eşyalarını da çalar çünkü iyi cesaret Edip çağırıp istemişsin canım hamilesin öyle insanlara güven olur mu hiç. Sakinlesmeye çalış sen şu an stres yaptığın için hareket etmiyordur su iç sakinleş uzan biraz bekle kendine gelene kadar.Kizlar dün ikindin disari cokarken asagiya en alt merdivene 5 dk cantami koymustum.sirt cantasiydi agir gelmisti.markete gitmistim hemen.dönüşte bi baktim sirt cantam yerinde yok.şok oldum.Allahtan kamera vardı.hemen ev sahibine çıktım kim bu calan diye baktik.bi tane siparis getiren bi cocuk donerken cantami görüyor ve alip gidiyor.bende tanidim o cocugu.esim o pastaneden siparis falan veriyordu.az önce aradim o pastaneyi.pogaca flaan söyledim.ayni cocuk getirdi.dedim ablacim boyle boyle cantami almissin geri getir falan dedim.cocuk biraz sert çıkıştı gibi oldu.ama elim ayagim titriyo.en sonunda tamam getireyim dedi.
Ben cok kötü oldum.yani kalbim hizla çarpmaya basladi ellerim ayaklarim titredi nefes alamadim.suanda ise az bi bas agrim var.muhtemelen tansiyonum çıktı.bebegime birsey olur mu cok korkuyorum.kipirdamiyo da.tansiyonun cikmasi tehlikeliymis hamilelikte.heyecandan panikten cikti muhtemelen
Çok geçmiş olsun hepinize Allah şifa versin. Ben olsam yaklastırmazdım hastalık bu sonuçta oda hasta çocuğu bebek olan eve getirmeseymis yani onunda düşünmesi lazımdıMerhaba kızlar biz çok fenayız kaç gündür sırayla acildeyiz. Öncelikle şunu sorayım evinize çocuklu ve hasta bir misafir gelip çocuğunun çok hasta olduğunu söyleyip onuda sizin çocuğunuzun yanına koyarsa ne yaparsınız. Biz birşey diyemedik kızımla oynadılr ertesi gün aynı kadının anlattığı şekilde kızım tüm gece kustu ama öyle böyle değil 10-12 kez olunca sabh dr gitti ve serum yedi. Dr iki gün bebeğe yKlAşmasın demiş. Dün KşMda aynı şekilde hayatında nerdeyse hiç kusmYN ben ishl ve kusma ile gece acile gittik. Sütümü sağdım ama bulaşırsa diye vermeye korkup gece eczaneden mama alıp Annem verdi ben acildeyken. Dr pek bişey yapamayız emzirirken deyip bi iğne vurup gönderdi bulaşmaz emsin dedi . İnşallah bulaşmaz. Çocuk dr u kızıma bulaşabilir demişti çünkü ama buda emzir dedi gece emzirdim.
Inan pastaneye gidip sikayet etmek aklima geldi ama korktum yanlizim yaAslında onu pastaneye gidip şikayet erken lazımdı hırsız birini çalıştırmasınlar başkalarının eşyalarını da çalar çünkü iyi cesaret Edip çağırıp istemişsin canım hamilesin öyle insanlara güven olur mu hiç. Sakinlesmeye çalış sen şu an stres yaptığın için hareket etmiyordur su iç sakinleş uzan biraz bekle kendine gelene kadar.
Yani onlar işini bilir hemen savunmaya geçerler o cantayıda içinde para olduğunu düşünüp almıstır zaten baktı içinde bişey yok geri getirdi. Sakinlesirsen bişey olmaz canım rahatlamaya çalış olan olmuş artık bozma morelini boşver size birşey olmasın gelen mala gelsin. Sakin ol daha fazla çıkmasın tansiyonun korkutma kendini bişey olcak diye uzan dinlen elini karnına koy bebekle konuş :)Inan pastaneye gidip sikayet etmek aklima geldi ama korktum yanlizim yacantami da geri istiyodum.icinde cuzdan muzdan yoktu.sadece su sisesi havlu pecete falan vardi.en sevdigim cantam.gelsin bari guzel guzel konusayim dedim.dedim ablacim boyle boyle geri getirirsen cok sevinirim dedim.abla sende neden oralara koyuyosun benim yerimde kim olsa alir gider gibi sacma sapan savunma yapti biraz sesini yukselterek.sonra tamam getireyim dedi.cantami getirsin hele bi,eşim de gelsin o zmaan sikayet edecegim.sinirlerim bozuldu.heyecandan panikten cikan tansiyonun bebegime zarari olmaz diymi
Inan pastaneye gidip sikayet etmek aklima geldi ama korktum yanlizim yacantami da geri istiyodum.icinde cuzdan muzdan yoktu.sadece su sisesi havlu pecete falan vardi.en sevdigim cantam.gelsin bari guzel guzel konusayim dedim.dedim ablacim boyle boyle geri getirirsen cok sevinirim dedim.abla sende neden oralara koyuyosun benim yerimde kim olsa alir gider gibi sacma sapan savunma yapti biraz sesini yukselterek.sonra tamam getireyim dedi.cantami getirsin hele bi,eşim de gelsin o zmaan sikayet edecegim.sinirlerim bozuldu.heyecandan panikten cikan tansiyonun bebegime zarari olmaz diymi
Sakin ol canım benim de dün tansiyonum yüksekti. Limon sıkıp içtim sende iç dinlen. Keşke bir başkası konuşsaydı çocukla böyle olmazdın.Kizlar dün ikindin disari cokarken asagiya en alt merdivene 5 dk cantami koymustum.sirt cantasiydi agir gelmisti.markete gitmistim hemen.dönüşte bi baktim sirt cantam yerinde yok.şok oldum.Allahtan kamera vardı.hemen ev sahibine çıktım kim bu calan diye baktik.bi tane siparis getiren bi cocuk donerken cantami görüyor ve alip gidiyor.bende tanidim o cocugu.esim o pastaneden siparis falan veriyordu.az önce aradim o pastaneyi.pogaca flaan söyledim.ayni cocuk getirdi.dedim ablacim boyle boyle cantami almissin geri getir falan dedim.cocuk biraz sert çıkıştı gibi oldu.ama elim ayagim titriyo.en sonunda tamam getireyim dedi.
Ben cok kötü oldum.yani kalbim hizla çarpmaya basladi ellerim ayaklarim titredi nefes alamadim.suanda ise az bi bas agrim var.muhtemelen tansiyonum çıktı.bebegime birsey olur mu cok korkuyorum.kipirdamiyo da.tansiyonun cikmasi tehlikeliymis hamilelikte.heyecandan panikten cikti muhtemelen
Allah sabir versin canim gececekSabahın 6 buçuğunda uyandı, ve sadece 8 gibi yarım saat uyudu. Ana kucağında 10 dk oyalayabildim. Gerisi meme (memede uzun kalan bir bebek değil) kusmuk alt değiştirme kucakta yada bebek arabasında gezme ve çığlık çığlığa ağlama. Sen sabır ver yarabbim.
Oyy maşallahİlk ay aşmızdan geldik teyzeleri. İnşallah ateş falan olmaz.
Kilomuz 4300 boyumuz 53 olmuş
Canım senin sütün iniyor sanırım. Az değil düşündüğün gibi olsa hissetmezsinKızlar benim goguslerim gün içinde çok yumuşak bebeğim emmeye başladıktan 1 dakika sonra taş gibi oluyor sebebi ne olabilir emmeden sertlesmiyor.
Bir de benim gogsumden 3 yerden damla damla 1 yerden tazyikli geliyor bugün azıcık arttı sanki sütüm 10cc'den 20cc'ye çıkmıştır arttı dediğim o
Ben nasıl anlayacağım çocuğun emip emedigini gogsumde bir akış hissediyorum ama acaba o süt indiği için mi oluyor bebeğim emdigi için mi oluyor arada yutkunuyor ama her cekiste değil
Ne kadar içtiğini anlasam mama miktarını azalticam benimki ne kadar verirsen ver mamayi bitirip sonra fazlasını kusuyor çünkü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?