2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hic germe kendini lutfen doldurma boyle dusuncelerle.. Bence hersey yolunda kafani rahatlatmaya calis baska seylere odaklanmaya çalış :) insallah cumartesi de guzel haberlerle geleceksin hic negatif düşünme lutfen:)

Mide bulantısı seyrinde giden gebeliğe işaret eder canım. Haliyle bulantıdan yiyemiyorsan da halsiz oluyorsun. Kurma iyisin :)

Ne düşüneceğimi şaşırdım artk
İkidir rüyamda yolumu kaybettiğimi felan göruyorum
Bi yandan hastalıklı halim
Hepimiz iyi olalım insallah:)

Canım oğlun baya büyümüş
Bu saatten sonra emzirmemek onu sağlık acısından cok etkilemycek bence
Karnıdnaki de senın evladın
Bi de 21 aylık olmuş maşallah oğluşuna kendini kötü hissetme lütfen
Darısı diğerinin başına insallah:)

Yookkk artık onlar hamilelik belirtisi :) Bunlar hep bebişi görmek için kuruntu

Valla kendimle yakin haftalara bakiyorum ben de sirf ne zaman gecer ki acaba su bulantilar diye... en cok bu zorluyor beni, ilk hamileligimde de kusuyordum. Bunda da bulantidan ölüyorum, 24 saat mi sürermiş sürüyor valla. Benim de evim cok kokuyor, eşim falan da kokuyor, hersey kokuyor. Zaten annemde kalıyorum baya uzun zamandir ancak hatasonalri geviyoruz eve, pazar aksami yine dönüyoruz...

Yarin bizim de kontrol gunu. Bakalim neler olmus neler bitmis. Yeni bor doktor deneyecegim. Ilk gebeligimdeki doktorum iyice yogun olmus, randevu bulamiyorum. Sanirim ona devam edemicem, bu kadar yogunsa takiptwyken de sikinti olur diye düşündüm

Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor yani o koku hassasiyeti kadar kötü bişey yokmuş ben oğlumda 12.haftadan 16.haftaya sadece sabahları çıkardım bunda 5. haftada başladı daha,elbet geçecek onlar için sabır canım annene gitmende çok iyi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…