• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu da ilk vesikaligimiz teyzeleri :)

Eklentiler

• _20180103_135823.webp
    _20180103_135823.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 284
Kızlar ben de ki aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık halsizlıkde yapıyo ara ara da karın agrısı
Ben de artk Allah korusun ama kötü düşünmeye başladım. Kalp atışı durduysa kese bozulduysa ve bu nedenle etkilenıyosam :KK43: cumartesi gidicem kontrole hyırlı haberlerle gelirim insallah
Canim hic germe kendini lutfen doldurma boyle dusuncelerle.. Bence hersey yolunda kafani rahatlatmaya calis baska seylere odaklanmaya çalış :) insallah cumartesi de guzel haberlerle geleceksin hic negatif düşünme lutfen:)

Mide bulantısı seyrinde giden gebeliğe işaret eder canım. Haliyle bulantıdan yiyemiyorsan da halsiz oluyorsun. Kurma iyisin :)

Ne düşüneceğimi şaşırdım artk
İkidir rüyamda yolumu kaybettiğimi felan göruyorum
Bi yandan hastalıklı halim
Hepimiz iyi olalım insallah:)

Bugün gittik doktora. Kalp atışını duyduk, herşey yolunda yeni bebekte şkür sorunumuz yok.
Ama 21 aylık oğlumu artık memeden kesmemi emzirmememi söyledi, ısrar la kesinlikle artık bırakmamızı söyledi. Böyle olacağımı tahmin etmemiştim ama çok kötü oldum. İki gözüm iki çeşme... emzirirkenki resimlerimize bakıyorum.. çok zor olacak ama böyle olması gerekiyormuş.
Tandemden fln bahsettim ama hayır, üçüncü dünya ülkelerinde afrikada fln emzirilir hamileykende çocuklar dedi, o da arada pek yaş farkı olmadığından büyük bebeğin gelişimi tamamlanabilsin diyeymiş. Artık diğer bebeğin hakkı dedi, vücudun artık ona çalışacak dedi. Ama çok zor olacak, belki de bana daha zor olacak

Canım oğlun baya büyümüş
Bu saatten sonra emzirmemek onu sağlık acısından cok etkilemycek bence
Karnıdnaki de senın evladın
Bi de 21 aylık olmuş maşallah oğluşuna kendini kötü hissetme lütfen
Darısı diğerinin başına insallah:)

Kızlar ben de ki aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık halsizlıkde yapıyo ara ara da karın agrısı
Ben de artk Allah korusun ama kötü düşünmeye başladım. Kalp atışı durduysa kese bozulduysa ve bu nedenle etkilenıyosam :KK43: cumartesi gidicem kontrole hyırlı haberlerle gelirim insallah
Yookkk artık onlar hamilelik belirtisi :) Bunlar hep bebişi görmek için kuruntu :KK33:

Günaydın herkeslere,Bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allah sabır versin her şeyde vardır bir hayır İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırlar.
Bugün bebeğimden mesaj geldi artık embriyo değil fetüsüm diye :) Mide bulantılarım da hafifledi geçen hafta iki kere kustum sadece artık bitiyor galiba,kokulara karşı hala hassasım ama insan kendi evinden iğrenir mi ya gider gitmez bu soğukta cam kapı ne varsa açıyorum :) eşime dedim hatta bu hafta cam kapı tül bi temizlik yapalım diye kurtlandın yine diyo 2 haftadır üstten üstten yaptık herşey gözüme batıyo.

Valla kendimle yakin haftalara bakiyorum ben de sirf ne zaman gecer ki acaba su bulantilar diye... en cok bu zorluyor beni, ilk hamileligimde de kusuyordum. Bunda da bulantidan ölüyorum, 24 saat mi sürermiş sürüyor valla. Benim de evim cok kokuyor, eşim falan da kokuyor, hersey kokuyor. Zaten annemde kalıyorum baya uzun zamandir ancak hatasonalri geviyoruz eve, pazar aksami yine dönüyoruz...

Yarin bizim de kontrol gunu. Bakalim neler olmus neler bitmis. Yeni bor doktor deneyecegim. Ilk gebeligimdeki doktorum iyice yogun olmus, randevu bulamiyorum. Sanirim ona devam edemicem, bu kadar yogunsa takiptwyken de sikinti olur diye düşündüm

Valla kendimle yakin haftalara bakiyorum ben de sirf ne zaman gecer ki acaba su bulantilar diye... en cok bu zorluyor beni, ilk hamileligimde de kusuyordum. Bunda da bulantidan ölüyorum, 24 saat mi sürermiş sürüyor valla. Benim de evim cok kokuyor, eşim falan da kokuyor, hersey kokuyor. Zaten annemde kalıyorum baya uzun zamandir ancak hatasonalri geviyoruz eve, pazar aksami yine dönüyoruz...

Yarin bizim de kontrol gunu. Bakalim neler olmus neler bitmis. Yeni bor doktor deneyecegim. Ilk gebeligimdeki doktorum iyice yogun olmus, randevu bulamiyorum. Sanirim ona devam edemicem, bu kadar yogunsa takiptwyken de sikinti olur diye düşündüm
Allah yardımcın olsun canım gerçekten zor yani o koku hassasiyeti kadar kötü bişey yokmuş ben oğlumda 12.haftadan 16.haftaya sadece sabahları çıkardım bunda 5. haftada başladı daha,elbet geçecek onlar için sabır canım annene gitmende çok iyi olmuş.

Back
X