• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım, amin inşallah. Doğru söylüyosun tabi aslında ama hormonlarında etkisi sanırım duygusal olarak çok kötü oldum. En az 2 yaşına kadarda emsin istiyordum. Ama dediğin gibi artık darısı diğerinin başına..
Emzir 3 ay daha belkide kolestruma donunce kendi birakir malesef dr lar kendini hic gelistiremiyor ezberlemisler iki uc laf onunla is döndürmeye çalışıyorlar. Emzirme sanati grubuna uye olup arastirma yapabilirsin istersen.

Yapmayin gozunuzu seveyim biriniz boyle deyinde sürü psikolojisi mantigi hepiniz etkileniyorsunuz iyi düşünün hepimiz sprun yasayacahiz diye birsey yok ayni korkulari ilk kizimda yasadim anliyorum sizi az cok ama daha onumuzde 30 kusur hafta var bu evhamla gecmez bu süreç. 2 ay daha olumlu dusunun hareketleri hissedince bunlari asacaksiniz. Belirtisizlikde kotu birsey degil etkilemeyin kendinizide o minnak kuzuyuda.
BadeAk34 BadeAk34 yapma lutfen neden boyle dusunuyorsun hemen kotuyu dusunmeyin ne olur.

Tabiki şart değil, bende de nerdeyse geçti bulantı dönemi. Kimseyi korkutmak gibi bir niyetim sözkonusu değil, sadece bulantısı olan gebelere ilişkin bir durumdur bu ki, yazan hamişimizde de var. Burda kimse kimseye olumsuz birşeyler yazmak merakında değiliz hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Kimsenin korktuğu da olmadı :KK15:
Okuyup etkilenen cok oluyor deme öyle sen ben etkilenmiyoruz belki ama bulantisi gecti diye bebegime birseymi oldu diyenleri cok okudum keske benim hic olmasa diyorum.

Kızlar ben de ki aşırı mide bulantısı ve iştahsızlık halsizlıkde yapıyo ara ara da karın agrısı
Ben de artk Allah korusun ama kötü düşünmeye başladım. Kalp atışı durduysa kese bozulduysa ve bu nedenle etkilenıyosam :KK43: cumartesi gidicem kontrole hyırlı haberlerle gelirim insallah
Okuduklarımızdan çok etkileniyoruz canım. Bende burda olumsuz birşey okuduğumda hemen acabalara düşüyorum psikolojim bozuluyo :( keşke artık yazılmasa

Kızlar merhaba satı 26 kasım olan var mı? Benim 26 kasım dün Dr da idim kesen 8 mm di kalp atışları için 19 ocak ta çağırdı ama benim kafamda deli sorular.. Midem bulanıyıo. Bugünde kasıklarda ve belinde ağrı var.. Bi tane boş gebelik sebebi ile kürtaj oldum bunda da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Sizler kalp atışlarını duydunuz mu

Nasipse 2. olacak canım 1 oğlum var teyzesi 6 yaşına girdi

Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah bak dün bir arkadaşım bana dediki sen iyi düşün vücut düşünceyi uygulamaya koymak için çalışırmış rabbim oğluna sağlık versin söylemişmiydin ben tehlike var diye daha oğluma söyleyemedim oda çok istiyo çünkü
Maşallah Alla bağışlasın canım benimde 4 yaşında allah uzun ömürler versin onlara.

doktor Benide 20 ocak için ikili tarama için çağırdı.o zaman benim 12+5 oluyor.ama ben 9 nda birdaha gidicem lekelenmelerden dolayı kontrol amaçlı o zaman tam 11 haftalık olucaz.allah izin verirse cinsiyetleri o zaman konuşmaya başlıcaz.sabırsızlıkla bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı bizler ağustosun başı olduğumuz için biraz atlattık sıkıntıları dönemleri 6-7 haftalık olan arkadaşlarda 10-11 olunca bütün vesveselrinden kurtulacaklar inşallah.

Bana tahmin yapmamissiniz bende tahmin istiyorum (karından USG)
Bu arada mide bulantısı asirinin da asirisi olan ben su bile icemeyen Dr.un verdiği zofer adli ilaçla dünden beri kusmadim kötü olmadım şiddetle tavsiye ederim
erkek gibi gibi sanki :cool:

söyle kocana sana çaktırmadan yapsın :spor:

Kızlar merhaba satı 26 kasım olan var mı? Benim 26 kasım dün Dr da idim kesen 8 mm di kalp atışları için 19 ocak ta çağırdı ama benim kafamda deli sorular.. Midem bulanıyıo. Bugünde kasıklarda ve belinde ağrı var.. Bi tane boş gebelik sebebi ile kürtaj oldum bunda da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Sizler kalp atışlarını duydunuz mu
Canım korkunun olacağa da öleceğede faydası yok iyi düşün bol dua et,eğer varsa yaşayacak ömrü olur ama yoksa 9 ay yatsan olmaz o yüzden Rabbim kararlamıştır sen sadece dikkat et kendine,kanama olursa doktorunla görüş,adet oldum zannedeceksin akıntıların olacak panik olacaksın ama hepsi geçecek hadi hayırlı olsun hoşgeldin aramıza:süslü:

gxxxe gxxxe canim 19 ocak cok geç cagirmiş eger özel hastaneye gittiysen 10 gün dolmadan git duyarsin inşallah. Muayene ücretide ödemezsin. Kaygilarindan bahsedersin benimde sat 24 kasim ben kizimda 6+2de kalp atimini duymuştum

Canım korkunun olacağa da öleceğede faydası yok iyi düşün bol dua et,eğer varsa yaşayacak ömrü olur ama yoksa 9 ay yatsan olmaz o yüzden Rabbim kararlamıştır sen sadece dikkat et kendine,kanama olursa doktorunla görüş,adet oldum zannedeceksin akıntıların olacak panik olacaksın ama hepsi geçecek hadi hayırlı olsun hoşgeldin aramıza:süslü:
Canım saol doğru söylüyosun tabi korkunun ecele faydası yok Rabbim yardımcımız olsun..

Niyetim kimseyi korkutmak ya da üzmek değil soncta burada herseyi konusuyoruz

Bu benım ikinci hamileliğim haliyle ilkiyle kıyaslıyorum

Bi de son günlerde grupta kalp atışı duran gebelikleri okuyınca acaba mı dedim.

Soncta her konuda fikir alıyoruz yeri gelıyo da üzülüyoruz

Ama burada herkesin yaşadıgı kendine. Gerçekten çok etkilenen hamile arkadaşlarımz varsa bu ara takip etmesin derim

Hep iyi seyler konusulsa keşke ama ne yaşıyosak o..

gxxxe gxxxe canim 19 ocak cok geç cagirmiş eger özel hastaneye gittiysen 10 gün dolmadan git duyarsin inşallah. Muayene ücretide ödemezsin. Kaygilarindan bahsedersin benimde sat 24 kasim ben kizimda 6+2de kalp atimini duymuştum
Dimi ama çok geç çağırdı. Kese 20 yi geçsin dedi sanırım hem kalp atışı hem bebeği görmeyi planlıuı ama ben dayanamıyorum..bende önümüzdeki hafta gidim diye planladım..saol canın

Back
X