• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Alla bağışlasın canım benimde 4 yaşında allah uzun ömürler versin onlara.

Hadi bakalım hayırlısı bizler ağustosun başı olduğumuz için biraz atlattık sıkıntıları dönemleri 6-7 haftalık olan arkadaşlarda 10-11 olunca bütün vesveselrinden kurtulacaklar inşallah.

erkek gibi gibi sanki :cool:

söyle kocana sana çaktırmadan yapsın :spor:

tuzu neremize doğru nasıl atıyorlar ya niye tuz atınca ağzımızı ya da burnumuzu tutuyoruz kafamda deli sorular :skandal:

Agri bazen oluyor kasiklarimda gerilme gibi
Bulanti fenaaa halsizlikte gun icinde ara ara artiyor azaliyor uyku hali var geceleri zor dayaniyorum oglum için baEn babasina birakip uyuyorum
Inşallah en kisa zamanda gecer sıkıntıların bomba gibi enerjik hissedersin :KK200:

Kızlar merhaba satı 26 kasım olan var mı? Benim 26 kasım dün Dr da idim kesen 8 mm di kalp atışları için 19 ocak ta çağırdı ama benim kafamda deli sorular.. Midem bulanıyıo. Bugünde kasıklarda ve belinde ağrı var.. Bi tane boş gebelik sebebi ile kürtaj oldum bunda da aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Sizler kalp atışlarını duydunuz mu

Benim de sat 26 kasım canım. 4+4te kesem 3mm idi. Kesen normal ilerlerse günde 1mm gibi büyüyecek demişti. Yarın gideceğim tekrar, kese dolu mu diye bakacak. Kalp atışı henüz duyulmaz sanırım. Yarın çıkışta yazarım. Benim hafif halsizlik dışında sürekli bir şikayetim yok. Hayır mı şer mi bilmiyorum ama mide bulantım falan hiç yok.

Dimi ama çok geç çağırdı. Kese 20 yi geçsin dedi sanırım hem kalp atışı hem bebeği görmeyi planlıuı ama ben dayanamıyorum..bende önümüzdeki hafta gidim diye planladım..saol canın

bence 8. hafta dolunca gidebilirsiniz ben öyle yapacağım en azından

Benim de sat 26 kasım canım. 4+4te kesem 3mm idi. Kesen normal ilerlerse günde 1mm gibi büyüyecek demişti. Yarın gideceğim tekrar, kese dolu mu diye bakacak. Kalp atışı henüz duyulmaz sanırım. Yarın çıkışta yazarım. Benim hafif halsizlik dışında sürekli bir şikayetim yok. Hayır mı şer mi bilmiyorum ama mide bulantım falan hiç yok.

aman mide bulantım yok deme benim de yoktu dün başladı 7+4'te :KK12:

tuzu neremize doğru nasıl atıyorlar ya niye tuz atınca ağzımızı ya da burnumuzu tutuyoruz kafamda deli sorular :skandal:
:KK48: başinin üzerine bir kaç tane olsada serpiyor biri bu serpmeden sonra senin dokundugun yere gore belirleniyor. Burnun kaşinabilir mesela yada agzinin kenarları:olamaz:

interiorarchitect interiorarchitect senin sunum sonucun o gün belli oldu mu canım ya? aklıma düştü birden.
Yok canim ya daha belli degil ben eve geldigimin aksami arkadaslar haber verdi maketleri alip duzeltip verebilirsiniz dediler benim makette vasatti alim duzeltim dedim de tovbe bir sey yapabildiysem bi kac duzeltme yapip bugun geri verdim bi kac gune sonuc belli olur insallah gecmisimdir sunum iyi gecipte düdük gibi kalmam insallah:)

Yok canim ya daha belli degil ben eve geldigimin aksami arkadaslar haber verdi maketleri alip duzeltip verebilirsiniz dediler benim makette vasatti alim duzeltim dedim de tovbe bir sey yapabildiysem bi kac duzeltme yapip bugun geri verdim bi kac gune sonuc belli olur insallah gecmisimdir sunum iyi gecipte düdük gibi kalmam insallah:)

hadi inşaallah canım dualarımız seninle :KK36:

:KK48: başinin üzerine bir kaç tane olsada serpiyor biri bu serpmeden sonra senin dokundugun yere gore belirleniyor. Burnun kaşinabilir mesela yada agzinin kenarları:olamaz:

anladıııııım :KK48: teşekkür ederim canım :dondurma:

aman mide bulantım yok deme benim de yoktu dün başladı 7+4'te :KK12:

Ne bileyim canım ya. Moddan moda giriyorum. Burda neredeyse herkesin midesi bulanıyor... İçimde sürekli bir kurt var, hele dün pıhtılaşma problemi olanların tablosunu gördüm, off ki ne of. Allah kolaylık versin herkese.

benim de ikinci kesede hiç bir şey yoktu ve şekli de çok düzgün değildi, cumartesi günü doktora gittikten sonra yazarım canım inşaallah.
doktor bana da sana dediğini dedi, kan pıhtısı da olabilir dedi. ailede ikiz var bizim olabilir diye düşünüyorum ama hayırlısı tabi.
Bizde hiç ikiz yok ama hamile kalmadan önce 3 tane yumurtam büyümüştü. O ay hamile kaldım zaten. Hayırlısı olsun hakkımızda

Ne bileyim canım ya. Moddan moda giriyorum. Burda neredeyse herkesin midesi bulanıyor... İçimde sürekli bir kurt var, hele dün pıhtılaşma problemi olanların tablosunu gördüm, off ki ne of. Allah kolaylık versin herkese.

valla benim geçen hafta bütün belirtiler (kasık ağrısı, halsizlik, mide bulantısı) gitti ve dün hepsi geri geldi. hamilelikte olabiliyor böyle gidip geliyor, bebeğini üzme böyle şeyler için bence rahatlığın keyfini sür anniş :KK37:

Back
X