2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla yaa ama yetmiyor iste sagiyorum 20 cl sut cikiyor cocuk nasil doysun gecen gun sagdigim 40 cl üstüne 80 cl mama verdim pamuk gibi oldu oglusum bi diller bi diller 1 saat kendi basina agular gugular yapti
Ama acken deli gibi bagiriyo agliyo kıpkırmızı kıyamıyorum

I
Yok yaa benim kıza kalsa ekim annesi bile olurum bu gidişle 41-2 olduk Bugun
hey masallah senin minnakta inatci cikti desene :)) firuzenin bebis gibi oldu seninde.haftasi cok dolmus artik kuzum doktor bi girisimde bulunmayacak mi suni sanci sezeryan falan gibi.benim doktorum ben 40+3 e kadar bekliyorum riske atamayiz demisti.doktorun ne diyo?

Benimkide joie nin umarim dogru yazmisimdor :) normalde ebebek te 1100 du indirimli 700 e aldik cok memnunum
evet kuzum dogru yazdin:)) bende dün buldum kraftin 790 liraya.galiba iyibi park yatagin fiyatları bu sekilde.joie de cok ovuyorlar

Ben kullaniyorum cok memnunum ama suanki aklim olsa daha uygun bir modelini alirdim birde giris yeri yandan degilde ayak ucundan olan bir model daha kullanisli oluyormus oni tecrube ettim:)
kraftin oyle bir modeli var ayak ucundan 750 lira fiyatı.aslinda calipso elit te uygun fiyata buldum 790 liraya.

Sizce hangisi guzel kizlar?

Ya gerçekten mi neden acaba bende gaz oldu oglumda ondan dolayı yeni başladım içmeye

Ama sen hep olumsuz mesaj yollama memeciklere. Oksitosini küstürüyorsun canim. Sen hic emzirme kampi yaptin mi peki. Tomrisin emzirme notlarini okudun mu

Emzirme parasiymis bu bunu e devletten baktim aradim ogrendim ptt de aliniyormus 149 tl 300 tl cocuk parasi daha yatmamis onuda ptt cagri merkezinden ogrendim detayo 144 ten ogreniliyormus

Kizlar Atlas hep basini ayni tarafa yatiriyor ceviriyorum yone ayni uykusunda bile cevirtmiyor kafasının arkasi yamuk oldu yaa gecer mi sonra duz yatıramıyorum çocuğu inat
Arkasına yastık koy yan yatırıp canım ben öyle yatırıyorum hep kğvezde sürekli sokuna yattı şimdi sol kulagı baya içinde sağ kulagı kepçe gibi duruyor ona bakınca bende hep sağa yatırıyorum yan şekilde sırtına yastık koyuyorum dönemiyor

Senin oğlanla benim kız çok mu benziyor birbirine :)) sabret sonunda yorgun düşüp iki üç saat uyur..bende sabahtan beri aynı durumdayım daha yeni birşeyler yedim düşün

Emzirme parasiymis bu bunu e devletten baktim aradim ogrendim ptt de aliniyormus 149 tl 300 tl cocuk parasi daha yatmamis onuda ptt cagri merkezinden ogrendim detayo 144 ten ogreniliyormus
Peki herhangi bi yere başvuru yaptınmı Doğum parası için , yoksa SGK dan direk bilgi gidiyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…