2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle canım sütler az oluyor. Mama verince kendşne geliyor bebekler. Yapacak bir şey yok. Dünyanın sonu değil sağlık olsun
Aynen millet bazen abartiyor ben surekli emziriyorum mama veriyorum buna ragmen bugun dr kilo alimini begenmedi gunluk mamayi 120 ml arttirdi xok uzuldum aglama krizleri aclikmis aslinda bende mamayi az veriyordumki daha cok emsin

Ben her gün rezene isirgan kaynatip içiyorum valla insallah azaltmiyordur zaten yok gibi benim

Acaba azaltıyor olabilir mi sütü gerçekten?
Ben bir iki gün ara vereyim bakayım eksikliğini hissedecek miyim?

Ben aynısı oldu mu bilmiyorum da tavuk but kusbasini pisirdim tavada suyunu salip.çekti sonra dereotu yoğurt ekledim yedim canım T TubaSude daha iyi bilir

Ftm41 tavuk göğsü haşlayıp didikliyorum canım
Bir orta boy kavanoz pancar turşusu rendeledim ben istemeyen koymaz
Bir bağ dereotu
Hepsini harmanla
Yoğurt ekle karıştır canım istersen 2 kaşık mayonez de ekleyebilirsin
Çeşitlendirmeye açık bir salata bu
Canınız ne istiyorsa ekleyebilirsiniz

P Pikapii canım afiyet olsun süt olsun inşallah

Offf şaka gibi olurr deneyince bana da yazar mısın canım

Esim eve girdi bnde hmn duşa attm kndimi. Günde iki kere dusa giren ben smdi grmeye firsatik olmuyor rahatsız oluyorum
Deselerdi ki dus senin icin bir lüks hadi cnm ordan derdm

Bugün doktora götürdük kızımı, lavman ile bağırsaklarını boşalttılar ama kızım hala deliler gibi ağlıyo hiç durmuyo kıpkırmızı oldu ağlamaktan, biogaia yazdı doktor kullanan varmı fayda görürmüyüz hiç rahat değil kızım sancılar içinde

Aynen millet bazen abartiyor ben surekli emziriyorum mama veriyorum buna ragmen bugun dr kilo alimini begenmedi gunluk mamayi 120 ml arttirdi xok uzuldum aglama krizleri aclikmis aslinda bende mamayi az veriyordumki daha cok emsin
Bende az veriyorum mamayı. Artırımcada çıkartıyor ama anlamadım ne yapsamki? Ben daha kontrole götürmedim. Saglık ocagına gittik. Özel doktora mı götürdün sen canım. Kaç kilo almıs bebişin

Aa nesi var kuzunun? Gaz sancısı mı canım

Lohusa Topuz’u diye bir şey buldum hızlıca duşa girip çıkıp topuzumu yapıyorum bir daha ki duşa kadar

Merhaba kızlarrrr
Uzun zaman oldu giremedim eşimin köyüne gittik 14 Ağustos’ta yeni döndük güya bebeklere köy havası aldırmaya gittik evden dışarı çıkartmadılar hava esermiş soğukmuş evde durduk durduk geldik nette çekmiyordu
Hemen hemen herkes bebişlerine kavuşmuş listeye baktım hepimizin bebişi hayırlı uğurlu evlatlar olsun inşallah
Biz büyümeye devam ediyoruz 3 aylık olduk ama sizlere yakınız hala düzeltilmiş 18 günlüğüz beraber ilerleriz sizlerle eskiyi okumaya gücüm yok zaman da yok malum burdan devam ederim artıkkk

Kizlar bu benim bebisimin boyunu saglik ocagindaki ebemiz 55 cm òlçtü 1 hafta òncede 55 cm di bu òlcúme gòre 1 hafta hiç uzamamis gòrünuyo hastaneyle saglik ocagi arasinda fark olabikirmi òlcerken

Tatlim buyuk oglumda kullandim netten arastirip almistim ama sonradan drda ise yarar dedi bunda da alacakyik esim bulamamis malum ilcede hersey bulunmuyor en iyisi biogaia deniliyor

Tatlim buyuk oglumda kullandim netten arastirip almistim ama sonradan drda ise yarar dedi bunda da alacakyik esim bulamamis malum ilcede hersey bulunmuyor en iyisi biogaia deniliyor
İnşallah işe yarar çok üzücü bi durum o kıvrandıkça ben kıvranıyorum sanki, ilk defa bugün kullandım kaç günde etki eder acaba

secondlife , bütün gün sana dua ettim. Tuzlu suyu önerdiğin için sağol canım, dün hızla kötüye gitmesini ciddi bir şekilde önledi. Bugün de ilaç aldım. ONTK , bitanem maalesef o göz damlası türkiyede yoktu, Minik kuzular önerdiği tobrasedi aldım. İnşallah çabucak geçer. Kızlar, Allah razı olsun , hiç ne yapayım derdine düşürmesin sizi.
Uykusuzluktan bugün kosmik araçta gibi hissediyorum. Hepinizi öpüyorum

Bende az veriyorum mamayı. Artırımcada çıkartıyor ama anlamadım ne yapsamki? Ben daha kontrole götürmedim. Saglık ocagına gittik. Özel doktora mı götürdün sen canım. Kaç kilo almıs bebişin
Kendin ayarla canim deneyerek bama dr 60 dedi ama.80 ile doyuyor 90 yemiyor mesela sende dene oyle bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…