2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin oğlanla benim kız çok mu benziyor birbirine :)) sabret sonunda yorgun düşüp iki üç saat uyur..bende sabahtan beri aynı durumdayım daha yeni birşeyler yedim düşün
Kız bunlar çok fena :) nasıl mum ediyorlar bizi:) hiç kucagıma almıyorum yatarak emziriyorum. Kanepeye minderini yastıgını koyup yer ettim. Orda besleyip uyutuyorum. Şu an uyuyor. Emzirip uyuyor. Ben yedim çok şükür.

Kızlar biz de kontrolden geldik çok şükür her şey yolundaymış . Süt için benim Tecrübem ve bugün doktorun da dediği uyku ve su. Akşama doğru sütüm biraz azalıyor ben de gece sağdıklarımı akşam doymazsa kaşıkla veriyorum bunu sordum böyle yapabilirsin dedi,Doktor gündüz biraz uyuyabailirsen süt salgısı artar dedi. 4 lt sıvı tüket bunun en az 2,5 lt su, kalanı ayran ve meyve suyu komposto olsun dedi. Gece beslenmesi büyüme hormonu açısından önemli dedi. Saati sordum artık emzirme arasını 3 saati geçirme onun dışında o ne zaman isterse dedi. 3 saat de emzirmeye başladığın zamana göre dedi, 1 de başladın 1.30 da bitti diyelim, bir dahaki 4 ü geçmesin dedi. Bu arada biz 26 günlüğüz bu saat durumu daha büyükler ve küçükler için farklı oluyordur.bir de bazen 3 4 saat yapışıyoruz normal mi dedim , normal doyduğuna eminsen ara ara emzik verebilirsin dedi. Ben denemiştim ama süt etmeyince sinirlenmişti, başka deneyeceğim. Bizden bu kadar belki bir işe yarar:)

Nasil bir salata canim tarif alabilirmiyim

Öyle canım sütler az oluyor. Mama verince kendşne geliyor bebekler. Yapacak bir şey yok. Dünyanın sonu değil sağlık olsun

Oh öaşallah bol bol süt olsun :) ben de bugün dereotu aldım , dereotu yoğurt yicem öğrenciyken çok severek yerdim kolay yemekti benim için , süt yapar mı bilmem ama canım çekti

Son düzenleme:
@CocoChanelmademoiselle yarin yaticam insallah hastaneye suni sancı verecek doktor
Gelmezse de sezeryan
Olabildiğince kendi gelmesini bekledi doktorumuz ama artık bayagi olduğu icin mecbur müdahale edilecek :)
Sendr benim gibi olmussun. Benimde alttan muayene ettikten sonra başladı sancım. Yoksa geleceği yoktu. Hatta diyordum bu çocugun bıyıkları çıkacak artık gelecekse gelsin. Hayırlısı bakalım

Merhaba hanimalr birsey sorcam bilen varsa diye... simdi benim gebeligin basinda biten bi kanal tedavisi vardi ama agrisi hic kesilmedi ne hikmetse... neyse artik tamamen cekilmez olduğundan ben bugun dişçiye gittim. O kanalda sikinti var yeniden yapilacak. Tabii bu arada lokal anesteziyle orayi uyusturup islem yapti. Ayrica augmentin verdi. Simdi ben bu emzirmw isini nasil yapcam yaa ben yokken annem mama vermis, 120 ccyi hupletmis, susmamis hic hep bagiris cagiris aglamis. Ben simdi bu sutumu ilkten sagip dokeyim mi disciden sonrakini... disci sadece 2 saat emzirme sonra emzirebilirain dedi ama bende halihazirda olan sute gecmedi mi yani anestezi, kafam karisti. Bu cocuk bu surecte hep de mama yiyemez ya

MASAllah masallah ne tatlı hele saçlar :)allah mazardam korusun evet kiloyu göstermiyor hiç benim kızın bacakları gibi çıkmış :) yavrum arasında nerdeyse 1 kilo var ama benim kiz 50 cm

aklımda soru işaretiydi su emzirme saat aralıkları bende mesela 1 de başlayıp diyelim 2 de bitti 2 saat sonrası yanı 4 e kuruyordum alarmı simdi yanlış yaptığımı farkettim sanırım

Kucaktan kurtulmanın yöntemini bulmuşsun kuzum. Bende deneyeyim dicem ama benimkinin sıkıntısı gaz. Gazdan dolayı uyanıyor ağlıyor huysuz olup kucak istiyor

Kucaktan kurtulmanın yöntemini bulmuşsun kuzum. Bende deneyeyim dicem ama benimkinin sıkıntısı gaz. Gazdan dolayı uyanıyor ağlıyor huysuz olup kucak istiyor
Kucağa alıştırma deyip duruyorlardı bende anlamazdim doğru imiş sanırım..bizimkini doyurup gazını çıkarıp besigine koyuyorum basıyor çığlığı..sürekli meme istiyor onunla mutlu oluyor 24 saat ağzında dursa yok demez emmiyor doymuş meme agzinda suratıma bakıyor bi gülüyorum o haline :))) ama iş yapamaz oldum artık tek işim bu cimcime oldu..geri dönüşü var mı bilmem

Kizlar yatarak nasil emziriyorsunuz sanki memem bebege kadar yetmeyecek gibi geliyor bide bebegi direk yataga mi koyuyosunuz yoksa yastik vs altina arkasina bisey koyuyo musunuz

Ay ne tatli yaaaa dogurduk hepimizde bunlar ne guzel muhabbetler sukur rabbime. Benim bebisde surekli meme emmek istiyor uyiyor orada ve ben biraktirmadan birakmiyor yataga koyincada hemen agliuor aciyor gozleri ne yapicam.bilmiyorum

Ay ne tatli yaaaa dogurduk hepimizde bunlar ne guzel muhabbetler sukur rabbime. Benim bebisde surekli meme emmek istiyor uyiyor orada ve ben biraktirmadan birakmiyor yataga koyincada hemen agliuor aciyor gozleri ne yapicam.bilmiyorum
aynaya ne zamandır bakmıyorum bilmiyorum bide taşındık hala bir sürü iş güç var çok yoruldum..O değil eşim benden soğumasa bari çirkin birşey oldum çıktım şöyle bir banyo yapayım tertemiz dedim öğlenden beri eşyaları hazırladım hala banyoya giremedim..herkes böyle mi ben mi anormalim :))

Cok.normal.canim ben gecenlerde 2 gun giremedim ust uste kendi kokumdan bayilacaktim esimin acil isi coktu bebisler.durmuyordu biraz daha buyusunler duzene.girecek merak etme

Bende öyleyim canım. Ama artık biraz bıraktırdım çok almıyorum kucagıma. Yoksa 24 saat kucakta yasıcaz. Duş bile alamaz olmustum. İyi bişi değil ama biraz agırlşınca mahvoluruz perişan oluruz

Okudum canim evet ilk baslarda emzirme kampi gibiydik ye ic yat emzir ama.ayniydi simdi malta basladim medela biberon aldim basaricaz insallah
Ama sen hep olumsuz mesaj yollama memeciklere. Oksitosini küstürüyorsun canim. Sen hic emzirme kampi yaptin mi peki. Tomrisin emzirme notlarini okudun mu

Kizlar yatarak nasil emziriyorsunuz sanki memem bebege kadar yetmeyecek gibi geliyor bide bebegi direk yataga mi koyuyosunuz yoksa yastik vs altina arkasina bisey koyuyo musunuz
İkiside olur canım. Meme yetiyor bebeğe merak etme. Çok yorgun oldugun zamanlar yapabilirsin öyle.

yok yavrucum bana da yardıma biri geliyor biri gidiyor. Yoksa mümkün değil yetişmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…