2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda yaa cok merak.ettim sizi iyisiniz cok şükür

İnşallah işe yarar çok üzücü bi durum o kıvrandıkça ben kıvranıyorum sanki, ilk defa bugün kullandım kaç günde etki eder acaba
Bizeede kaka sorunu var cesmenin altina tut karnini poposunu tazyikli su rahatlatip gaz cikartiyor
Biogaia bizde basladik iyi geliyor
Birde kaka yapamadoginda kahve koklat yapiyor

İnşallah işe yarar çok üzücü bi durum o kıvrandıkça ben kıvranıyorum sanki, ilk defa bugün kullandım kaç günde etki eder acaba
Duzenli kullan canim ne sekilde onerildiyse 2 gunde ise yarar insallah bebge gore degisir ama.bildigin kolik ise bazi bebekler agir kolik oluyor onun caresi yok maalesef kolik donem bitene kadar

Amin canim cumlemizi sifa olur insallah pasaya benim.buyuk oglanda olmustu dr onu verdi hatta iki kutu kullandik biz gecmedi bir turlu gecen yil.yine gozleri capaklandi goz dru verdi bu kezde iyi geliyor o damla

Evet canım iki doktor da bir hesap yapıp sütün az olduğunu en az 200 ml ek mama vermem gerektiğini söylediler Normalde 518 ml olmasi gerekirken benim 478 çıkmıştı. Ben de araştırırken bu ve diğer yazıları okuduktan sonra emzirme kampi yapmaya karar verdim ve mamadan kurtulacagiz inşallah.
Paylaşım için çok teşekkür ederim canım. Emzirme işinin psikolojik boyutunun çok daha baskın olduğunu fark ettim. O kadar çok sayılara bogulmustum ki emzirmek iskenceydi. Ama şimdi sadece kilo takibi yapacağım ve cok sukur kızım da açlıktan aglamiyor. Emiyor ve uyuyor.

ANneler emzik veriyormusunuz bebislerinize ??
Doktor emzik emen bebek tokluk hisseder dedi, doğru mu bilemedim
Benimkiler cins ya, almadılar. Sanki limon yemiş gibi hallere sokuyor suratını. Bir kaç kere denedim sonra da bunun dışarıda sterilize etmesi var düşünerek bıraktım uğraşmayı.

Kızlar uzun yazamıycam şimdi bugün kontrolümüz vardı fıtık çıktı yarın acil ameliyata alacaklar bebeğimi çok moralim bozuk sizlerden dua istiyorum lütfen eksik etmeyin
Geçmiş olsun kzuum bnm ya rabbim sifs versn ins tez zmnda atlatin n fitigi ?

Teyzoşları biz bugún kuzumla saglik ocagina gittik kontrol icin gecen hafta benim kızcenin kilosu 4 400 dü bugün 4 700 olmus 1 haftada boyumuz 55 cm di bugún yine 55 òlçtü uzamamismi sanirim bilemedim
Ftm41 her hafta 1 cm uzasa bu kizin boyu nereye gider bu bir.. ikincisi zaten manuel elle ölçüyorlar 1 eksik 1 fazla ciksa ne olacak?

Doyuyor doymasına ama sonra kusuyor. Fazla mı geliyor bu anlamadım. Emdiğinde de bazen çıkartıyor. Midesi almıyor heralde. Ya da doyuyor benimki obur anlamıyor doydugunu
Ya bnmkide bugun ole.olduu baya emdi emdi kustu snra yine emmk istedi. Kusmugu koktuğu zmn mi usutmus oluyordu?

Arkadaşım ısrarla önermişti bana ama kullanmadım daha..bağırsakları düzene sokuyormus galiba

Kizlar buarada ben saglik ocagindaki ebeme devit 3 sordum icinde kanser yapici malzeme varmis dedim ebe kesinlikle oyle birsey yok olsa devlet ücretsiz bebejlere ve hamilelere vermezdi dedi

Çok geçmiş olsun

Hayir yani benim anlamadigim bebeklerin agzina kac ml ictigine dair bir sayac mi taktilar. Nasil olctunuz olmasi gereken miktari... o kadar sacma bir duzenin icindeyiz ki hersey endustri baronlarinin elinde. Pazarlamayi oyle guzel kullanip bizi kandiriyorlarki, kandirildigimizi anlamiyoruz bile. Tomris in notlarini okuduktan sonra mama endustrisinin cocuklarimizin sagligiyla nasil oynadiklarini, sirf bu yetememe korkusunu tum annelere yerlestirip mamalarini olmadi caylarini sattiklarini ve suan turkiyede her 3 cocuktan sadece 1 inin ilk 6 ay sadece anne sutu alabildigini kahrederek ve uzulerek okudum. Birbirimize destek olmaliyiz, endustrinin yalanlarina inanmayalim artik.
Son olarak tomrisin su sozunu de kulagimiza kupe edelim
Oturdugumuz yerden yeme icme ile sut olmaz. Sut sadece emzirmek ile olur. Bol emzirmeli gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…