2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım biz metsil diye bi damla kullanıyoruz emmeden karnı açken 8 damla veriyorum. Birde ben günde 2 kez yarım çay bardağına bi çay kaşığı kimyon koyup karıştırıp içiyorum çok faydasını gördüm.
Kızlar uzun yazamıycam şimdi bugün kontrolümüz vardı fıtık çıktı yarın acil ameliyata alacaklar bebeğimi çok moralim bozuk sizlerden dua istiyorum lütfen eksik etmeyin
Canım Allah şifalar versin tez vakitte iyileşsin inşallah bebeğin. Allahım esirgesin çabucak toparlayacak annesi.

Bende az veriyorum mamayı. Artırımcada çıkartıyor ama anlamadım ne yapsamki? Ben daha kontrole götürmedim. Saglık ocagına gittik. Özel doktora mı götürdün sen canım. Kaç kilo almıs bebişin
Evet canim ozele goturdum 26 gunluk daha 200 gr almis sadece dr az dedi gunluk 25 gr almasi lazimmis bugun mamayi arttirdim aglamaktan helak oldu yeni daha uyudu gaz cok yapti napicami sasirdim bende

Evet canim ozele goturdum 26 gunluk daha 200 gr almis sadece dr az dedi gunluk 25 gr almasi lazimmis bugun mamayi arttirdim aglamaktan helak oldu yeni daha uyudu gaz cok yapti napicami sasirdim bende
Evolvia mama gaz yapmıyo canım bende çok araştırarak yorumları okuyarak aldırmıştım eşime, birde onu deneyin isterseniz.

Bu üçüncü geecemiz saat 4ten sonra sizlana sızlana uyuyamiyor ya anlamadim bi yeri ağrımıyor belli kundak yapiyorum acıyor yapmiyorum kollari durmuyor ne zaman bitecek bu atak gunleri yaa

Şunu anladım artık bizim sıpa gece uyuşa da uyumasa da sabah 6 da kalkıyor ve 11 e kadar huysuzluk ediyor bana yapışıyor. Sabah 6 da yine kalktık günaydın herkese :). Ama memur muyuz oğlum uyusana 11 e kadar

Evolvia mama gaz yapmıyo canım bende çok araştırarak yorumları okuyarak aldırmıştım eşime, birde onu deneyin isterseniz.
Onu kullaniyorum canim ama yinede miktari fazla oldugu icin olabilir bizimki daha dogrusu kaka yapamadigi icin agrisi oluyor onuda soyledim dr henuz bebegin karni doymuyor doyunca yapmazsa goruselim dedi

Şunu anladım artık bizim sıpa gece uyuşa da uyumasa da sabah 6 da kalkıyor ve 11 e kadar huysuzluk ediyor bana yapışıyor. Sabah 6 da yine kalktık günaydın herkese :). Ama memur muyuz oğlum uyusana 11 e kadar

Günaydın canım
Biz de 7 gibi uyanıyoruz saat 11 e kadar meme mesaisi yapıyoruz aralıksız

Kızlar bebeğimin ust solunum yolu enf.cikti öksürük hapşırık burnu tıkanıyor minicik yavrumun yaa ateşi de cikti gece.yine g8dicez hastaneye birazdan oyle kotuyum ki.. bu ateş nasil gecer bebeklerde ne yapmalı bu hastalığa.. antibiyotik onermiyrm dedi doktrn biri diğeri de antibytik diyor kafam allak bullak

Cok gecmis olssun canim ya 3 aya kadar agri kesici ates dusurucu dahi yok dedi dun ebe onerilmiyormus artik ama lazimsa kullanulilmali oyle mi kalacak.bebek

Cok gecmis olssun canim ya 3 aya kadar agri kesici ates dusurucu dahi yok dedi dun ebe onerilmiyormus artik ama lazimsa kullanulilmali oyle mi kalacak.bebek
Aynen oyle canim. Uzuntuden mahvoldum ya bir ilacta veremiyorum ki rahatladin.tek yaptığım burun a damla damlamak.
Ateş geçmezse yatis diyorlar 3 aydan küçüklere tek takip yöntemi buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…