2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şunu anladım artık bizim sıpa gece uyuşa da uyumasa da sabah 6 da kalkıyor ve 11 e kadar huysuzluk ediyor bana yapışıyor. Sabah 6 da yine kalktık günaydın herkese :). Ama memur muyuz oğlum uyusana 11 e kadar
Benimki de muhakkak 6.20de kalkıyor

Çok geçmiş olsun canım. Yavrum kıyamam ben ona

Kızlar uzun yazamıycam şimdi bugün kontrolümüz vardı fıtık çıktı yarın acil ameliyata alacaklar bebeğimi çok moralim bozuk sizlerden dua istiyorum lütfen eksik etmeyin
çok geçmiş olsun kuzum

Bu durumda en mantıklısı hastanede takibini yaptırmak bence
Sen bol bol emzir şifa sütünle geliyor inşallah

Kahvaltı yapaniliyormusun canım o saate kadar peki?

Tabi ki yapamıyorum
Ama ben bebiş uyanmadan önce uyanıyorum o ara hemen vitaminleri içip süt çayı yapıyorum kendime ,bir de tatlı birşey varsa atıyorum bir parça ağzıma
Bir iki saat idare ediyoruz bu şekilde

Tek tek etiketleyemedim hepinize çok teşekkür ederim girdi ameliyata bekliyoruz çok zor elinden birşey gelmeden beklemek dua edin nolur

Rabbim Şafii ismi ile şifa versin inşallah
Basit bir ameliyat korkma Allah’a emanet
Stres yapma da sütün etkilenmesin

Bu üçüncü geecemiz saat 4ten sonra sizlana sızlana uyuyamiyor ya anlamadim bi yeri ağrımıyor belli kundak yapiyorum acıyor yapmiyorum kollari durmuyor ne zaman bitecek bu atak gunleri yaa
Bizimde demirde aynı şekilde 3 gündür sabahlıyoruz ama gazı var benimkinin çıkarırsa rahatlıyor ama uzun sürüyor işte çığlık çığlığa kalıyor mama değişimi yapıcam bugün

Aynen oyle canim. Uzuntuden mahvoldum ya bir ilacta veremiyorum ki rahatladin.tek yaptığım burun a damla damlamak.
Ateş geçmezse yatis diyorlar 3 aydan küçüklere tek takip yöntemi buymus
Çok geçmiş olsun canımm en kusa zamanda uçsun gitsin hastalık

K kuzuyolda Allah sifa versin, uzulme diyemem anasin tabiki uzulur endise edersin... ama basit bir operasyon. Allah dermansiz dert vermesin. En kisa zamanda sagligina kavussun insallah. wintersun ozlettin kendini. Pasalar seni cok yoruyor mu? Peki biz bir taneyle zor basa cikiyoruz sen nasil yapiyon bacim? @sevdanolmasaaa bir arkadasimin bebegi 10 gunlukken bronsit oldu hastanede antibiyotik tedavisi yaptilar o bile gecti. Herseyin caresi var endiselenme. Hasta ola ola buyuyecekler. Daha kac gece ateslenecek sen basinda bekleyeceksin.. burun akintisi seffaf mi yesil mi? Eger seffafsa senin sutun serum fizyolojik hatta evde varsa buhar makinesini odaya koy genzi yanıyorsa rahatlatir, insallah semptomatik tedavi ile atlatirsiniz. Eger mikrobikse ilac tedavisi gerekebilir. Bu da dunyanin sonu degil, ilac almazsa daha uzayip cigerlere inmesinden iyidir. Allah hepinize acil sifalar versin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…