2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla canım kv ve kp ile ma aile yaşıyoruz ve yaşamaya devam edicez her ne kadar istemesemde yardımları büyük inkar edemem

Kizlar yeri degil biliyorum ama herseyimizi paylasiyoruz o yuzddn sormak istiyorum beni gecen hafta mustan bi numara aradi acmadim 2 gun sonra bingolden aradilar actim bi bayan geri kapattim bugun 2 oldu mus alan koduyla yine ariyorlar 2.de actim ses etmedim onlarda etmedi 10 sn sonra kapatti bu ne simdi benim kimsem yok oralarda arayacak bilgisi olan var mi nedir bu

Gençlerin işidir belki kafadan numara atip ariyorlsr ya. Bnide surekli yabanci ulkelerden arıyorlr Tunus'dan fln bnde bakmiyorm

Canim cesmenin altina tutunca guzel gaz cikariyorlar tazyikli su ve sicak iyi geliyor bizimki masaj yaptırmıyor çünkü dokundurmuyor kendisine

Hastaneden gldik canim şeffaf ti akıntı serim fizyoloji k yptiklr .grip.olmus ciğerler temiz dedi peditus verdi 5 gun.gunde 3 bir çay kas.kullncgm

Ay hepimiz aynıyız:) gözünü kapattıgı anda füze gibi fırlıyorum görmen lazım :) bende sanıyorum tek ben böyleyim
Odanın kapısından korkarak bakıyorum kımıldanıyor mu diye, hatta bazen bakmaya cesaret edemiyorum eşime soruyorum resmen paranoyak oldum

Odanın kapısından korkarak bakıyorum kımıldanıyor mu diye, hatta bazen bakmaya cesaret edemiyorum eşime soruyorum resmen paranoyak oldum
Bende bazen ses duyuyorum gibi oluyor diger odalardayken ay yok o uyuyor diyorum yinede gelip bakip gidiyorum kafayi yedik yani

Simdi daha gicik oldum adini vermiyim ama kredi kartimin oldugu banka ariyormus guya bu sekilde mi araniyor ki bilemedim yani musla ne alakasi var
Bazı bankaların çağrı merkezi doğuda ama alan kodu ile arama olmuyor diye biliyorum ben. Dolandırıcı olma ihtimali yüksek bilgi vermeseydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…