2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onu kullaniyorum canim ama yinede miktari fazla oldugu icin olabilir bizimki daha dogrusu kaka yapamadigi icin agrisi oluyor onuda soyledim dr henuz bebegin karni doymuyor doyunca yapmazsa goruselim dedi
Poposuna zeytinyağı sürdün mü hiç canım, ben 1 gün boyunca yapmazsa kulak pamuğuyla poposundan içeri azcık sürüyorum. Bazen hemen 1 saat içinde bazende birkaç saat içinde işe yarıyor.

Canım üzüldüm çok geçmiş olsun.

Bazı bankaların çağrı merkezi doğuda ama alan kodu ile arama olmuyor diye biliyorum ben. Dolandırıcı olma ihtimali yüksek bilgi vermeseydin.
Acmadim istanbul.alan kodu ile ariuorlarda ama hal boyle olunca korktum sonra trabzon alan kodu ile arandim onu actim bankadan aradiklarini soylediler yinede kapattim

Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin çabucak geçer inşallah

Reklam firması falan belki canım. Açan kadın konuştumu? Beni de geçen Balıkesirden aramıştılar tatil kazandınız diye, iki gün sonra ben doğurmaya gideceğim ne tatili dedim

Odanın kapısından korkarak bakıyorum kımıldanıyor mu diye, hatta bazen bakmaya cesaret edemiyorum eşime soruyorum resmen paranoyak oldum

Halimize bak ya , koca koca adamlar el kadar bebekten korkar olduk. Ben de uyumuş numarasına yatıyorum eşim pışpışlasın diye

Halimize bak ya , koca koca adamlar el kadar bebekten korkar olduk. Ben de uyumuş numarasına yatıyorum eşim pışpışlasın diye
Ben bnmm adama odun derdm ama icinden baska birseu çıkti babalık boyle birşey galiba. Alip bakiyor gazini çıkartıyor sltini aciyor. Gece bazen benle kalkıyor. canm.kocam bnm hic hic bkledigim gibi olmadi.

Gecen biri instagramdan bni takip edebilrrsnz gardimci olurum demsit hemsiree_anne adli.. bn takip ediyorum video paylasmis kakasini yapamayan bebekler icin problemi olanlar izleyebilir faydasi olur die soylmek istedm.

Benim ki uyudu yarım saat önce ben şook

@etka31112 incir kürünü denedin mi canım merak ettim her yapan çok süt yapıyor diyor

Denedim canım devam ediyorum ama bende çok fark yapmadı bir de çok tatlı oluyor beni bayiyor ve ishal yapıyor mahvetti bagirsaklarimi.:/

Nasıl oldu oğluşun gözü canım?

Kızlar uzun yazamıycam şimdi bugün kontrolümüz vardı fıtık çıktı yarın acil ameliyata alacaklar bebeğimi çok moralim bozuk sizlerden dua istiyorum lütfen eksik etmeyin
Ah kuzum benim inşallah en kısa sürede geçer gider hepsi dualarım sizinle güçlü dur bebişin senden güç alsın kıyamam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…