2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim usg ağustos başıydı..emziriyorum kaldırıp artik max 2 saate ne yapayım.. gunduz hic uyumazdı ondan korkum.koca gun 2 saat uyanık kalmadı

Bizim cocuk doktoru gece emip uyuduginda 5 saati bulan uykusu olursa uyandirma aglayip o seni uyandiracak dedi bende artik gece 2 yada 3saatte bir kaldirmiyorum bazen 4 saati gectigi okuyo emzirmemde
Canim iste yagli sutu alip doydugunda uyanmayabilir. Karni doyuyor keyfi yerinde demek ki. Bizim de 3.5 saate ulastigimiz oldu, ki bizde anne sutu sariligi hala devam ediyoe. Ama degeri dusuk oldugu icin uyku yapmaz dedi doktor. Git gide duzene girecekler iste..
Senin kiz kendine has seslee cikarmaya basladi mi

Canim benim 26 gunluk bebek naska ne yapsin? Uykudan uyandi mi sadece emmek isteyecek. Ac oldugu icin emecek, seni ozledigi icin emecek, kokunu almak icin emecek.. ne guzel iste emzir gitsin
Ne bileyim canim, endiseleniyorum duzgun emiyor mu diye, butun sutu iciyor mu yoksa bazen emmeden mi duruyor.

Kilo alimindan ve bezlerinden anlarsin duzgun emdigini canim, endiselenme. Endise stres bize cisss.. oksitosin küsmesin
Evet canim bezleri cok islak, kakasinida gunde birmac kere yapiyor. Dogum kilosu 3120g, sonra 3000g dustu, ilk kontrolunde kilosu 3200g di, bir hafta sonra ise 3400g, doktor normal dedi, ama bana az gibi gosterdi, bilemiyorum, birde bebegim uzun boylu oldugu icinde belki biraz zayif duruyor.

Bizdeee öyleydi canim altini nasil acip kapadigimi bilmiyordum
Simdi yarim saat acik duruyor
Ne güzel valla İnsallah sakinleşir benim oğlan da :) alt değiştirmekten nefret eder hale geldim ağlamaktan catlıycak diye korkuyorum Allah korusun :) geçen de tam kapatırken çiş fışkırdı kendi kafasına yaptı ama nasıl ağlıyor doğru banyoya gittik tabi

Evet canim artik sadece aglamiyoruz canim degisik sesler degişik hareketler yapiyo

Bizim sarilik degerimiz en son 8 di canim

Benimde oglum oyle canim, cok agliyor altini degistirdigimde.

Benim anladigim benim sûtúm suluya ayni zamanda yagida orda cûnkù sonuna kadar hep beyaz renk ve tanzikli geliyo

Ya ogluşlarımız ne kadar benziyor ve aynı battaniyelerimizde çok şaşırdım benim sarı paşama çok benziyor senin paşan bide bizim battaniyeyi görünce :)

Saglik ocaginin aldigi topuk kaninda tiroide de bakılıyor zaten. Problem olursa seni ariyorlar olmazsa aramiyorlar. 5 gun topuga git canim, bir kac gun anne sutu aldiktan sonra test yapilmasi daha iyi
Sağlık ocağınamı gidilmesi gerekiyordu yaa bana kimse söylemedi sağlık ocağındanda çağırmadılar geçmi kaldım ki topuktan değilde parmaktan alınan bir tahlilden bahsediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…