2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tırnaklarina kadar gaz dolu o halde benden habersiz kuru fasulye mi yedi bu çocuk ne yaptı. Uf
Canim benimmmm tanistirayim bebekli hayat boyle oluyor mukemmel olanlarinki nasil oluyor anlamadim gitti ben buyuk oglanda 4 ay cektim sonrasinda yine uykusuzluga devam ettik sipa yarin tam 3 yasinda olacak daha 2 aydir geceleri uyanmiyor dusun beni daha bi cocukla yeni besmele cektiniz kiz sabir biraz her bebek ayni olmaz duzelir belki senin kuzu

Geçmiş olsun canım. Sadece ilaç değil de maaalef akla gelmeyecek saçma sapan bir şeye karşı bile olmuş olabilir. Deterjan, yiyecek, Sıcak, soğuk, stres, egzersiz...neyse ki rahatlamışsınız
Coonsukir rahatladm rahag bi uyku uyudum. İğneyi vuruldum eve glene kadsr vucudumda hicbirsey kalmadi . Sanki o kabariklik bnm vücudumda olmamis

Bende sütten olduğunu düşünmüştüm teşekkür ederim :)

Yemyesilbirdeniz severussnape benimki de dün akşam bağırarak ağlama modundaydı hatta memeyi bile ağzına aldığında çığlık çığlığa ağladı YouTube’dan kolik bebekler için anne karnındaki ses aynı nst sesini açtık mucize gibi birşey oldu sesi duyar duymaz sakinleşip memeyi emdi ve uyudu aynı olay bu sabah yine oldu sesi açtım yine sakinleşip uyudu siz de deneyebilirsiniz belki faydası olur Bir de kimyondan bir kaşık da bebeğe veriyorum onun da faydası oluyor çoğu zaman

Hastaneler zaten anca para almayı biliyor. Yazık bebeğe ya

linkini yollar mısın cnm bir umut onada bakayım.

Valla uykusuzluk açlık gözüme görünmüyor da o acı çekiyor birşey yapamiyorum ya o Çok zor..bir çocuk bana yeterli görünüyor şu an

Kabul etmeye tırsıyorum ama sanırım öyle ;( 7 yıllık evliyim istenen beklenen özlenen bebek hiç kıyamıyorum. Bişey yapamıyor olmak o kadar zor ki ;(

Kabul etmeye tırsıyorum ama sanırım öyle ;( 7 yıllık evliyim istenen beklenen özlenen bebek hiç kıyamıyorum. Bişey yapamıyor olmak o kadar zor ki ;(
Canım benim ya dua edelim de üç ayın ardından devam etmesin..mesela ben en çok arabaya binmeyi seviyorum çünkü o zaman ayşe hüma hep uyuyor ve sakin :)

İlk gün aldılar topuktan kan doktor dedi bir haftalıkken sağlık ocagıda alıcak dün gittik onlar da aldı canım
Ha tamam o zaman ben ikisini de aldirdin sağlık ocağı 3. Kez aldı zannettim

Bir video izledim yanağının kenarına degdirerek verin diyordu ama ben onu yapamıyorum galiba. Yanlış yapıyorum sanırım. Nasıl vermem gerekiyor
Ben senin yerinde olsam sütümü çay kaşığına sağar damlayı ona damlatırım
Benim berkin damlayı normal alabiliyor demire bu şekilde veriyorum kolay oluyor süt içerken arada kaynıyor

Canım benim ya dua edelim de üç ayın ardından devam etmesin..mesela ben en çok arabaya binmeyi seviyorum çünkü o zaman ayşe hüma hep uyuyor ve sakin :)
2 saat yol gittim yol boyu uyudu. Gezeğenti bunlar cnm. Hareketlenince dönmeye başlayınca azalır yazıyor her yerde. Ne diyelim zaman çabuk geçsin iyi olsun kuzucuklar

Valla uykusuzluk açlık gözüme görünmüyor da o acı çekiyor birşey yapamiyorum ya o Çok zor..bir çocuk bana yeterli görünüyor şu an
Ah evet hic deme canim bebis agladikca benimde aglayasim geliyordu sukur epey duzeldi benim yavrum darisi size insallah gececek korkmayin dr ne derse yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…