2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya Ama çok tatlı değiller miii
Bak oğlum uyuyordu uyandırdm emzirdim banyo yaptırdım tekrar uyuyor şimdi ve ben yine özledim :) bakıp duruyorum
Bilseydim daha önceden doğururdum dünyanın en güzel şeyiymiş. Uyurken bile seviyorum hele o kokuları off offf.

Kabul etmeye tırsıyorum ama sanırım öyle ;( 7 yıllık evliyim istenen beklenen özlenen bebek hiç kıyamıyorum. Bişey yapamıyor olmak o kadar zor ki ;(
Ah canim anliyorum seni gececek annesi arabada olmak bebeklere cidden iyi geliyor benimki uyuyor hic uyanmiyor arabada cok kotu olursa cikarin esinle pusette uyusun oyle getirin eve ben buyuk oglani oyle yapiyordum uyumuyordu cunku

Bomba gibi oldu çocuk geceden beri gaz çıkarıyor ama hala rahatlamadi problem ne
Benimki de tüm gece gazdan sancı çekti potur potur gaz çıkarttığı halde ağlamaya da devam etti. Sabah 6da kakasini yaptı ama hala sancı çeker gibi bağırıyor ve ağlıyor hala gaz çıkartıyor memeden kaçıyor bir bakıyorum ağızdan gaz çıkartıyor 2 dk sonra yine sancilanmaya başlıyor tüm gece nobetteydim

Canim selam n’aptın haber var mi ?

Bu eds ile anladım ki medela calma ne kadar anne memesi gibi de deseler çocuğu tembelliğe alistirmis .simdi eds ile 30 cc mama çekiyor bırakıyor dün acaba doydu mu dedim ki imkani yok 90lik yiyor bir ogunde 15 dk sonra yine ağlamaya başladı açlıktan memeyi uzatıyorum ağlıyor sıpa ordan yavaş geliyor ya inat edip verdim ama 30 ccden sonra ağzı yoruluyor emmekten . aldığım katater 5 numara .
Memeden 2 delikten süt geliyor hızında geliyor bununla

Arkadaslar moralim sıfır

Yeniden karar çıkmış 15 gun once eşim bana soylememis uzulmeyeyim diye.geri dönmüyor maalesef.izine geldi komutanlarla konustu durumumuzu anlatti ama razı gelmiyorlar birakmiyorlar tugay da calismasi icin.yani esim ancak doğum iznine gelebilecek.ama ne yazikki dogumumda burda olamiycak annemi getiricem mecbur.

Dahasi da var,sabah sabah sinirlerim harab oldu.sabah zil caldi kapıyı eşim açtı.bu evin asıl sahibi kadin geldi,biz yeni gelin alıcaz,gelin de ayrı ev isterim ben diye tutturdu o yüzden cikmaniz gerek falan dedi.yahu ben çocuğum gelecek diye bütün evi mis gibi temizlemisim,herseyimi yerleştirmişim.besigin yerini bile ayarlamak icin saatlerce ugrasmisim.hatta bebegim usumesin diye koridordaki ince haliyi kaldirip daha kalin bi hali kestirip sermisim.Allahin izniyle 20 gun sonra dogumum var,gelmis bana cik diyo.esim dedi ki,teyze daha onceden soyleseydin olurdu ama ben burda degilim afrindeyim izinimde yok,esim bu ay dogum yapacak dedi.2 ay onceden falan soyleseydin bi hal care bulunurdu dedi ama suan olmaz dedi.kadin hala diyor ki ben yardim ederim esyalarin tasinmasina diyo.eşin ellemez diyo.kısacası kesin gidin diyo.napcam bem yaaaaa

Ayyy canim keske burda olsan diyorum artik sana yani esin ne kadar orada daha gidene kadar tasisa seni esine uzulme cani sagolsun gelir elbet isi boyle napacaksin ona da teyzeye sinir oldum ama

Ayyy canim keske burda olsan diyorum artik sana yani esin ne kadar orada daha gidene kadar tasisa seni esine uzulme cani sagolsun gelir elbet isi boyle napacaksin ona da teyzeye sinir oldum ama
Sagol kuzu ben simdi uygun evi nerden bulcam esimin 1 haftalik izni var.herseyimi bu eve gore ayarlamistim insanlik mi simdi bu.hali mi görüyor biliyor hic mi acimiyonuz ben anlamadim ki.eşim bugun tekrar konuşacak ama insallah eşim gidince sıkıştırmaz beni bu kadin (

Bu ne yaa cok sinirlndm smdi... Gelinin ayri evde oturabileceği ihtimalini hic dusunmedi mi bide bubu devir herkes ayri oturmak ister. Kadinin cani burnunda evdn cik yardim ederim oldu cnmm. Azcik empati ya dusun bi bu kadnin kocasi askerde tek napar ne eder ... Yani bisey dememek icin cok zor duruyom acayip sinirlndm.. ohh miss evde temzlnmis paklnms masrafts olmaz

Aynen öyle canim inan ki sabah sabah birde buna şok oldum sinirlerim mahvoldu.ustelik bu apartmanda kac tane daire var onlara demiyo çıkın diye gelmis bize diyo.evlerinde kalmaya merakli degilim çıkarım elbet ama 6 aydan evvel cikamam ben bu evden.Daha onceden soyleseydi 2 ay onceden ona gore acil birseyler yapardık ama suan imkansiz Sessizim diye bana diretiyorlar o kadar kiraci varken ne diyim

Ben senin yerinde olsam sütümü çay kaşığına sağar damlayı ona damlatırım
Benim berkin damlayı normal alabiliyor demire bu şekilde veriyorum kolay oluyor süt içerken arada kaynıyor
Şimdilik biberon ile çözdüm olayı. Eğer onu da reddederse tavsiyeni mutlaka denerim. Çok çok teşekkür ederim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…