2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen bana güzel güzel dileklerde bulunuyorsun ya kalbini severim senin Allah da iki evladına iyilik sağlık versin gönlüne göre kız evlat versin inş sağol kuzum şimdi anneme geldim yatışlardayım
Canim benim ohh gece gece guzel dualarimida kaptım misler gibi uyurum artik :) Allah razi olsun bitanem :) ohh cok iyi yaptiiin anne yani gibisi yok tadini cikar:)

Ya canım benim hepimiz öyleyiz hem arkadaşız biz bunlarıda bilememizde bir sakınca yokki
Ben uykusuz kalinca yorgun olunca hep ceneme vurur bunlar hep ondan oluyo :) :) annemlere gitcem diye ordan oraya kosturuyorum evin icinde aman camasir bitsin aman utusuz kalmasin derken sıyırdım :)

O nasıl haddini bilmeyen bir dktr ya hemen değiştir dktruna bütün gebeliğin boyunca sana böylemi davranacak hiç sevmedim konuşmasını güzel bir dktr araştır bence hemen t

O nasıl haddini bilmeyen bir dktr ya hemen değiştir dktruna bütün gebeliğin boyunca sana böylemi davranacak hiç sevmedim konuşmasını güzel bir dktr araştır bence hemen t
Ya doğum paketi için doktor araştırıyorum aslında böyle davranmıyordu bende anlamadım ilk ağlayarak girdim başladı azarlamaya ağladığım için ve çıkana kadar azarladı zaten birdaha da gitmem üzdü bugün beni, ben ister miyim yavruma bişey olsun

Edepsize bak yaaa hadsiz uslubunu bi duzeltsin once iste bosuna demiyorlar okumak cahillik alir eseklik baki kalir diye

Sen üzülme canım birşey olmaz Allah’ın izniyle bebeğine gitme de o dktr istemezsin tabi hem onun görevi değil öyle bağırıp kızmak hem yasak olan birşey yapmadın

Whatsapp Grubu mu kursak
Çok sağ olun destek olduğunuz için canımlarr burası bana çok iyi geliyor sayenizde iyi oldum gerçekten

Bende de oluyor canim o sari akinti dert etme doktorum taze kan olmadikca endiselenme dedi..suyu az icince oluyor sanki sadece bi gozlem..birde kokusu var ve ağırsa enfeksiyonmus diye duydum

Aynı ben gibi olmuşsun on haftalık olması gerekiyordu ama baya gerideydi kalbi duyulmadı
Önce duyup sonra durması daha kötü inan, hep hissediyordum bir aksilik yaşayacağımı ama kalp atışı öyle güzeldi ki ilk duyduğumuzda, bir hafta sonra gece yarısı uykumdan uyandım, çok tuhaf ama resmen hissettim durduğunu, zaten o gece olmuş, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Aynı ben gibi olmuşsun on haftalık olması gerekiyordu ama baya gerideydi kalbi duyulmadı
Önce duyup sonra durması daha kötü inan, hep hissediyordum bir aksilik yaşayacağımı ama kalp atışı öyle güzeldi ki ilk duyduğumuzda, bir hafta sonra gece yarısı uykumdan uyandım, çok tuhaf ama resmen hissettim durduğunu, zaten o gece olmuş, Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Soğukkanliligina hayranım ikinci olunca böyle oluyor demek ki bende etkilenen arkadaşlara üzülüyorum hemen empati yapıp psikolojikman etkileniyorlar mide bulantım yok belirtim yok diye endişe duyanlar var
Gerçekten etkilenen okumasın yazık o bebislere.
Sen gel de Bizim topigi bir gör hepimiz kadın doğum uzmanı olduk be cinsiyet tahmin edebiliyoruz biz yedinci hafta da sende doktor musun be diyip çarpıp çıksaydın kapıyıcok pis gaza geldim

Amiin Allah razı olsun.Bende öyle düşünüyorum kendi kendime.Çoğu hamilelerin baş belası bulantıyı çekmiyorım çok şükür ama düşük tehlikem var diyorum.En büyük fobimdi kusmak,bulantı..Ama şimdi neyle uğraşıyorum.
Herşeyde bir hayır vardır,yeter ki Allahım bebeğimi bana bağışlasın gerisinin hiçbir önemi yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…