2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biumutsa Daha 3 aylık evliyim vajinismus belası ile hergün ağlaya ağlaya geçti en güzel günlerim... tedavi oldum üstüne alışamadan hamile kaldım şimdide bu kanama olayı Allahm öyle zor günler geçiriyorum ki nasıl doğum yapıcam vajili kadınlar normal doğum yapabiliyor mu bunu düşünüp duruyordum

Ahahh güldürdün kız beni

Oyy çok yenisin:) ben şu an sadece tehlikeli zamanı atlatmanın derdindeyim yeter ki tutunsun bebişler vakti zamanı geldiğinde illa ki bie şekilde doğacak.
Yeteeer ki o günleri göstersin rabbim

Simdi doktordan geldim kizlar kalp atismizi duyduk :) 121 atiyormus haftasiylada tam uyumlu cikti 6+4 ama kesenin cevresi hep kapkaranlikli kanama alani varmis dusuk riskin yuksek diye moralimi bozdu ne kadar mutlu gittik kalp atisini duyduk biraz moral bozuklugu oldu ama inaniyorum ki bebisim cok iyi

Oyy çok yenisin:) ben şu an sadece tehlikeli zamanı atlatmanın derdindeyim yeter ki tutunsun bebişler vakti zamanı geldiğinde illa ki bie şekilde doğacak.
Yeteeer ki o günleri göstersin rabbim
İnşallah hayırlısıyla görebilelim hepimiz :)

Tam 7 oldum bende.Aynı durumdayız mis gibi kalp atışını ilk kez duymama rağmen kese etrafında ki kanamalar mutluluğuma gölge düşürdü.
İlaç iğne falan vermedi mi dr?

Tam 7 oldum bende.Aynı durumdayız mis gibi kalp atışını ilk kez duymama rağmen kese etrafında ki kanamalar mutluluğuma gölge düşürdü.
İlaç iğne falan vermedi mi dr?
Yok canim hic bisey vermedi Amerikadayim burda dogal surece mudahale etmiyoruz diyolar yok progesterone igne falan. Hatta oyle dinlen falan diye biseyde demedi hic iki hafta risk varmis biz daha ailelere falan haber vermemistik kalbi atsin herkesi arayalim mutlulugumuzu paylasalim derken boyle olunca ailelere haber vermeyi de erteledik ama hersey guzel olacak inaniyorum bol bol dinlenelim gececek

Hadi ya..Çok zor bir durum Şifanız Allahtan inşallah.
Banada 2 hafta düşük tehlikesi denildi. 3 gündür yatıştayım aman sende zorunlu olmadıkça kalkma hiç.
Tutunacak bize güçlü bebişlerimiz:)

Hadi ya..Çok zor bir durum Şifanız Allahtan inşallah.
Banada 2 hafta düşük tehlikesi denildi. 3 gündür yatıştayım aman sende zorunlu olmadıkça kalkma hiç.
Tutunacak bize güçlü bebişlerimiz:)
Evet canim onlar cok guclu hic bisey olmayacak insallah biz icimizi ferah tutalim bende fazla dolanmamaya calisiyorum bol bol dinleniyorum.. bi sonraki randevum ayin 24unde biran once o gun gelsin istiyorum

Sogukkanliligim hem ikinci olusundan hemde yasayabilecegim bircok olumsuzlugu yasamamdan kaynakli canim yani ilkinde kanama bende yasamamis olsaydim paniklerdim bunda yada bulanti yada ilişki sonrasi lekelenme bla bla. Benim basima gelenler pişmiş tavugun basina gelmemistir. Hele kuzulari buyutun dogum zamanida etimden sutumden faydalanirsiniz :))) hamilelikte yasadiklarim dogumdada sürdü normal doğumu benim kadar arzu eden yoktur herhalde ama kizim onda bile cinsligini gosterdi bacaklariyla gelmeye kalkti
Yasadigim seyleri korkularimi birilerinin yasadigini gorunce uyarmak bak soylede olabilir demek gorev gibi geliyor bana hicbir anne adayi yok yere uzulsun istemiyorum. Evet kayip yasayanlar korkulari dogru cikanlar oluyor cidden onlar icinde cok uzgunum bunuda 2 kez yasamis biri olarak ama bizim elimizden gelen birsey yok o bebekler oraya tutundu bizim onlar icin yapabilecegimiz tek sey sakin kalmak gerisi onlarda.

Canm benm üzülme sen yapman gerekeni yapmışsın doktora gitmişsin dinlen güzelce minis de iyi olur Allahın izniyle
Yalnız hakikaten doktorun tavrı çok yanlış hata yapmış olsan bile ki yasaklamamış bu şekilde konuşmaması lazm

Günaydın kızlar yine bir Mide bulantısı seansiyla basladm güne ben
Kaç gündür rahatladım çok şükür derken birden yine çıktı neyse bu günümüze şükür minisler iyi olsun da
Gününüz güzel geçsin güzel haberler alacağımız bir gün olsun

Günaydın güzel anneler bende müthiş bir baş ağrısıyla uyandım çokta işim var ev temizlik yemek sonra ofisteki işler ay hüşbirşey yapmak istemiyorum ben ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…