- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #7.641
Canim ben dun sabah Dr gittim şu an için iyi dedi 5 tane iğne verdi 3 günde bir vurulcan dedi gunde 3 litre su iç dedi yataktan VC hariç kalkma dedi moralini güzel tut dedi kanama sebebi içinde yerlesme kanaması dedi bir buçuk ayı atlatalim dedi 9 haftalik olmusuz kanama da azaldı şükür ayağa kalkarsam oluyor çok teşekkür ederim cabim Rabbim inşallah bebislerimizi bize bağışlar aminnCanim cok gecmis olsun varmi suanlik bir sknti ayni kanama durumu bendede var kanamayla gttim doktor 2 gun yatirdi smdide evde wc haric kalkmiyorum ama icerde kanama alani varmis bnm bebegin kesesine baski yaptgindan kesenin seklini bozmaya baslamis yani riskli bir durumdayim suan 2 ay oncede ayni sebeple 1 dusuk yaptim insallah sende bir sorun yoktur duzelmissindir
Amin inşallah canim bol bol dua et canim benimde ilk hamilelikte bebegin kalp atisi duyulmamisti bir sene sonra anca hamile kalabildJM kismet se ilk bebisim olcak rabbim yardımcımiz olsun moral yuksek tut bide şu bol iç canim susuz kalmasinAmin insallah rabbim banada iyilesmeyi nasip eder insallah p.tesi kontrolum var
Amin canım cumlemiz inşallahOyyy maşallah çok sevindim Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin insallah yorma kendini ama elimizde degilki dimi ama arada hepimiz biraz evham yapıyoruz iste
Hayır canim 14 aralikta gtmistik en son 7+1 di 1 ay sonra gelebilirsiniz dedi doktor.bizde cikarken 12 ocağa randevu aldik yani 1 ay snrq dedigi icin.. birde bizim doktorumuza randevu bulmak zor biraz randevular cok dolu.umarim erken olmz
Bana da dedi ama ben bulantıdan icemiyorum oysa ki çok severim suyuGüzel anneler günde ne kadar su içiyor sunuz??? Benim Dr 3 litre su içten dedi gerci suyu severim şu hayattir
Onuda deneyeyim çok teşekkür ederim canım...
Benim kocamda bıktı artık dinlemiyor bile artık yanında konuşmamaya çalışıyorumAmin canım cumlemiz inşallah
Evet ya çok haklisin canm dün de eşim biraz kızdı dedi bütün her anında bebeği düşünüyorsun şimdiden bu kadar kendini yorma kendine de vakit ayır pozitif düşün bütün vaktini onu düşünerek geçirme dedi gerçekten de haklı bazen abartiyoruz sanirim
Canım sen k.maraşlımısın bende ilk gebeliğimde çok öksürüyordum eşim biliyır bolat şekerini aldı kullandım ama bi etki göremedim ilçedeyiz burdaki aktardaki bence taze falan satmıyordur yoksa herkes çok iyi geliyor diyorlarArkadaşlar polat şekeri diye kristal görünümlü bir şeker var aktarcılarda satılıyor Şanlıurfadan bir arkadaşım aramıştı sesim çıkmayınca onu önerdi hamilelikte de kullanılır dedi bilgisi olan var mı?
Benim kocamda bıktı artık dinlemiyor bile artık yanında konuşmamaya çalışıyorum
Canım ben bugün Sat'a göre 8+0ım
2 hafta önce bende de gozukmemisti bugün gözüktü kendini uzme biraz daha bekle lutfen sen de göreceksin insaallah
Canım hiç endişelenme 6+6 da karından gördüm ben.8.haftamda gitmiştim acile ağrılardan dolayı Prof vardı.karından baktı göremedi çok gazın var dedi.halbuki 2 kez karından görünmüştü önceden.cihazıda iyiydi.sonuç olarak vajinal baktı. o yüzden sakin ol bebişin senle haftaya göreceksin.
Lekelenmen varsa kesinlikle dr kesene kadar progestan kesme benimde ilk gebeliğim sorunluydu progestanla doğdu resmen çocukKızlar çok sağolun ya içimi inanılmaz rahatlattınız. Şimdi hafif kahverengi lekelenme oldu daha önce de olmuştu progestan içiyordum iki gündür aksatmıştım ondan mı oldu acaba şimdi yine devam edicem kullanmaya.
Evet ancak birbirimizi anlarız beyler bazen odunlaşıyor yapıları itibariyleNeyse burada konuşuyoruz en azından
Kuzum bebeğimizi beklerken diye bi defter var hafta hafta çok güzel ben instadan buldum sipariş verdim yasak değilse sayfayı söyleyimKızlarr hamilelik günlügü alan yazmaya başlayan var mı var mıdır guzel bi günlük önerisi olan
İlkı boş gebelik olunca bu sefer beklemek istedim ama alsak iyi olcak sanki minisler imize güzel bi hatıra olur diye düşünüyorum
Evet K.Maraşlıyım ama Edirne/Keşan da yaşıyorum... Valla aldım o şekerden ses kısıklığım gitmedi ama ağrısı hafiflemeye başladıCanım sen k.maraşlımısın bende ilk gebeliğimde çok öksürüyordum eşim biliyır bolat şekerini aldı kullandım ama bi etki göremedim ilçedeyiz burdaki aktardaki bence taze falan satmıyordur yoksa herkes çok iyi geliyor diyorlar
Kızlar çok sağolun ya içimi inanılmaz rahatlattınız. Şimdi hafif kahverengi lekelenme oldu daha önce de olmuştu progestan içiyordum iki gündür aksatmıştım ondan mı oldu acaba şimdi yine devam edicem kullanmaya.
Evet ancak birbirimizi anlarız beyler bazen odunlaşıyor yapıları itibariyle
Bende nette hamilelik günlügü diye bi kitap gördüm onu mu alsam dedim o da güzele benziyorduKuzum bebeğimizi beklerken diye bi defter var hafta hafta çok güzel ben instadan buldum sipariş verdim yasak değilse sayfayı söyleyim
Doktor hiç bişey veremem dedi bir kaç doğal yöntem söyledi sadece... Ballı limonlu suyu içiyorum sürekliVermezler kuzum ilik balli limonlu su denedin mi? Öyle yazmislar kizlar.ya bi ilac vardı gecen biri yazmisti oda bogaz enfk.olmus doktor kullnbilecegi bi ilac vermisti dojtoruna sorup kullnsan dicektim ama bulamadım mesajlardan
İlk bebişte mahvoldum bende ama normalmiş bağışıklık sistemimiz zayıf oluyormuş gebelikteEvet K.Maraşlıyım ama Edirne/Keşan da yaşıyorum... Valla aldım o şekerden ses kısıklığım gitmedi ama ağrısı hafiflemeye başladı
Evet cnm sigortacı:)Evet bende hatırladım siğortacıydın diymi
Ben güzel bi defter almıştım ona tutuyorum öğrendiğim günden beri. İçerisine ultrason görüntüleirni de koyuyorum. Güzel anılarKızlarr hamilelik günlügü alan yazmaya başlayan var mı var mıdır guzel bi günlük önerisi olan
İlkı boş gebelik olunca bu sefer beklemek istedim ama alsak iyi olcak sanki minisler imize güzel bi hatıra olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?