2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onur_hira_ela canım nerelerdesin sen baya oldu görünmüyorsun merak ettim seni. Bir sıkıntı yoktur inşallah?
İyiyim canım bi sıkıntı yok çok şükür.Canım burada insanlar mutluluklarını paylaştıkları gibi,üzüntülerini de paylaşıyorlar.Bu onların en doğal hakkı bi şey diyemeyiz. Ben bazı olayları okuyunca çok etkileniyorum"açaba bende mi öyle olucam?Acaba bebeğim iyi mi?Kesin bir şey oldu"gibi saçma düşüncelere kapılıyorum.O yüzden biraz uzaklaşmaya karar verdim.

Kızlarrr bulantım yrmrkten sonra çok oluyo yemek yiyemez oldum böyle mi olur yahu hetkes açkrn bulanıyo diyo

Kızlarrr bulantım yrmrkten sonra çok oluyo yemek yiyemez oldum böyle mi olur yahu hetkes açkrn bulanıyo diyo
Aç tok farketmiyor canım benim açken herhangi bir kokuda bulanıyor tokkende yediğime pişman oluyorum az az ama sık ye çok yiyince de rahatsız oluyor gaz sorunu bendede var

Hayırlı akşamlar ben acken tokken cok yiyimce az yiyince hep bulaniyor malesef nasil iş anlamadim ilki böyle degildi sabah kalkinca olurdu şuan midemde koca bir top var gibi ağir sinir bozucu bir bulatı ve sürekli bir gaz sorunu kaburgalarima kadar gaz baloncuğu oluyorum ağrisi cabasi

Aynen bende öyleyim çok sık girmiyorum artık, girince senin de girmediğini farkettim merak ettim. Bende olumsuz yazılanlardan aşırı derecede etkileniyorum elimde değil, tabi yaşadıkları olumsuzlukları yazanların da en doğal hakkı burada paylaşmak ama ben okuyunca ister istemez kafaya çok takıyorum oyüzden bir süre uzak kalmak en iyisi

Kızlar Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah... Ben ve miniğim iyiyiz çok şükür bin şükür... Bu progestan verdi günde 3 kez almamı söyledi ve sürekli yatış... Rabbim kimseye böyle korkular yaşatmasın ben bulantıya razıyım

Evet canım bencede.En azından 3 aylık olsun ondan sonra ara ara girerim yine

Ay canım bulantıya eyw. Der oldum dediğin gibi göğsümde de bi ağru oluyo bazan dayanamıycam sanıyorun (iman tahtasında) ben gazdan diye düşünüyorum ama korkmayaada başladım. Zaten panik atak var.(

Ay canım bulantıya eyw. Der oldum dediğin gibi göğsümde de bi ağru oluyo bazan dayanamıycam sanıyorun (iman tahtasında) ben gazdan diye düşünüyorum ama korkmayaada başladım. Zaten panik atak var.(
Ayaklarım iki dakika üşüsün bitiyorum gazdan ağrıdan . Memlekete geldim sobali ev soba olmasa ısınıp bu gazdan kurtulamadim heralde ben

Bendede oluyor canim hafiften yemekten sonra. Uzaniyorum bulaşiklari sonra hallediyorum birde ben inanilmaz halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…