2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amelıyat eldiveni takarak dene birde. Parmağının ortasına kadar it. İterken derin bi nefes al. Oldu bitti

S sulltan

Günaydınlar
Kızlar sabirsizdan haber yok mu
Bence bi kırgınlığı var çünkü geçenlerde bir iki kişi ona herşeye bi yorumun var hep kesin bi dille yorum yapiyosun o zaman doktora gitmeyelim sana soralım sen söyle gibi biseyler söylediler. Yani ben böyle hatırlıyorum zaten o günden sonra girmedi Sabirsiz61

Günde kaç tane alıyorsun. Ben hamilelikten önce 7 ay kadar kullandım adet düzenleyici olarak. Geceleri uyumadan önce alıyordum. Hiçbişey hissetmiyordum o yüzden. Ama gündüz alma zorunluluğun varsa ciddi bir baş dönmesi yapıyor canım

Günaydın herkeslere 2 gün misafirim vardı biraz yoruldum galiba,dün gece uykuda gerildim karnım acıdı hala dahada kasıklarım acıyo insan uykuda gerilir mi ya

Ben de boyle dusunuyorum. Burda lüzumsuz tartismalara hic gerek yok aslinda. Temmuz topigine bakiniyorum herkes her turlu sıkıntısını paylasiyor kocasini kv sini. Hamileyiz elbetteki faydali paylasimlar yapilmali ama hamile birinin derdini dinleyip ona moral olmak da faydali degil mi. Gecen yeni bir uyenin kv ile yasadigi sorunlari paylasmasi da problem olmustu burada. Boyle gerginliklere gerek yok bence.

Son düzenleme:
En son 26 ocak ta girmiş kadınlar kulubune internetinde falan mi sıkıntı var acaba aklıma öyle geldi

Aramızda öğretmen olan varsa, okula giden yavruları olan anneler var ise onların da yeni dönemi hayırlı olsun. Göz açıp kapayincaya kadar sorunsuz bir şekilde geçsin. Aminnnnn :))
esim ogretmen kızımda kreşe gitti amin düzenli oluyor okul zamanı tatilde herşey çok düzensiz oluyor

ınşallah kirilmamistir hic gerek yok boyle tartışmalara buranın amacı bilgi paylasimi yapıp sohbet etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…