2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Saol arkadasim iyiki varsiniz kesedeki aciklik insallah kapanir minigim benimle devam eder :) aman sizde dikkat edin Allah sizlere yasatmasin amin
Amin canım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallaaah

kızlar sorularım cahilce gelebilir ama:)
ikili test için 8 subatta gel dedı doktor
ama ben 7 subatta ızınlıyım 1 gun önce gtsem ne olur kı
7 subatta 11+3 olacak
cok mu erken olur acaba
olurmu öyle şey bence herhangi bir sorun olmaz :)

Anaaam ne güzel yaaa maşallah kuzularına hemde iki cinsiyetten birden süper habermiş rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ay benimde yarın kontrolüm var gösterirmi sölermi meraktan çatlıcaaam

Canım bak korkulacak birşey yok bebeğin tutunmuş sana bırakmaz sende dinlenerek ona destek olacaksın çok çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle Allah tüm anneleri yavrularına kavuştursun inşallah

İnşallah gösterirde bu bekleyiş birazcık olsun dorularımıza cevap olur,rabbim gönlünüze göre versin

ayyy ne guzel masallah
ıkızlerden bırı kız bırı erkek super bısey
cok erken soylemıs ama
benım bu hafta ıkılı testım var tahmn yapsa bıle yanılma payı cok olur dıye sormayı bıle dusunmuyorum
iyi seyler soylesınde cınsyt ıkıncı planda

kızlar sorularım cahilce gelebilir ama:)
ikili test için 8 subatta gel dedı doktor
ama ben 7 subatta ızınlıyım 1 gun önce gtsem ne olur kı
7 subatta 11+3 olacak
cok mu erken olur acaba
Tabiki gidebilirsin canım arada sadece 1 gün var herşeyi oluşmuş oluyor bir sorun çıkmaz bence

Ne güzel ikisindende var Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim bebeşimdede öyle olmuştu biz hareketlerini izlerken doktor erkek dediğinde şaşırmıştık birden şok:)) insan gece gündüz öylece hiçbirşey yapmadan sadece onları izlemek istiyor yaa

Masallah canimm cifte mutluluk Allah bagislasin artik baslar pembeler maviler alisverisler:)

Canım bak korkulacak birşey yok bebeğin tutunmuş sana bırakmaz sende dinlenerek ona destek olacaksın çok çok geçmiş olsun. Dualarım sizinle Allah tüm anneleri yavrularına kavuştursun inşallah
Amin canim insallah duanizi eksik etmeyin :)

Allah yavrunuzu sağ sağlim kavuştursun,şimdiden şansı bahtı kaderi güzel olsun,Allahım hayırlı evlat eylesin yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…