2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek iyi sukur hareketli keswmizde yirtik var insallah duzelir

Geçmiş olsun arkadaşım. Bolca dinlen stres yapma sen be hissedersen yavrunda onu hisseder,tevekkül,dua ruha en iyi gelen şey bol bol dua et ,Allahım yavrunu sana bağışlasın bak ben 3 canlıyım çok dua edicem inşallah kabul olur tekrar geçmiş olsun arkadaşım.

Hyrli günler kızlar. Bı arkadaş vardi kanaması olan gerckden cok üzülmstum hber vermeni 4 gözle bekledm gerckden. Rabbime şükürler olsun bi sıkıntı yok ins bundan snrada olmaz.Sen bir hafta tatil yap bebisnle.:) Bı arkadaşra cinsiyet öğrenmiş bi kiz bir erkek rabbm bagislasn hyrli sağlıklı evlatlar olsun ins. Bn yerinde olsam dahada çocuk yapmam :) bir erkek bi kız tamamdir :)). isimleri yazicm ama etkileme nasıl oluyor bilmiyorum Kusura bakmayin

Allah canlarimiza can versin insallah Allah razi olsun canim dualar olmasa yasayamayiz zaten

Bnem kalcamda agri vardi demstm bazi arkadaşlarda öneride bulunmuştu. Maden suyu süt vs yaptım hic faydasi olmadi cekilck bi ağrı değil. Rabbim göstermsn size. Hareket edemiyorsn yatagin icinde bile donemiyorum yani.. smdi tzyeleri biz yarin 14. Haftaya giriyoz gözle görünen bi kilo olmadim normal mi. Yemm icmme normal kusma fln smdiyw kadar yaşamadım.1 kerw oldu sadece.bide uzanip karnima bakıyorum göbeğimin alti pit pit ediyor . Acaba bebegm mi.:) Banami öyle geliyor

Merhaba güzel anneler ins.hepimiz icin guzel mutlu bir hafta olur.
İkili taramadan sonra 1 ay sonraki rutin randevum yaklasti ayin 13.ü. merak ettigim su şimdi neye bakilacak neler yapılacak bilen var mi?

Çok şükür canım çok sevindim. Çok mu zorladın yordun kendini acaba temizlik fln mi yaptın. Güzelce dinlen canım sağlıklı beslenme bu arada

Bende ona çok şaşırmıştım ben önceden temmuz topigindeydim temmuz sonu Agustos başı diye bacağım yürürken acısa yazardım böyle tepkiler olunca benim bişey yazma hevesim kaçıyor önemli olan birbirimize destek olmak birbirimiz anlamak kimse kimseden üstün veya Farklı degil önemli olan samimiyet diye düşünüyorum yine tanıdığım kadarıyla herkesi sevdim ama bi tutunamadım Kızlar böyle olunca açık konuşuyorum yanlış anlaşılmasın gördüklerimi söylüyorum bende yapıyorumdur zaman zaman ama yazdıklarım boşunaymış gibi hissediyorum çoğu zaman

Çok şükür canım çok sevindim. Çok mu zorladın yordun kendini acaba temizlik fln mi yaptın. Güzelce dinlen canım sağlıklı beslenme bu arada
Yok kuzum ya tup bebek diye napicagimizi sasirdik yaptigim sadece yemek okadar sukur hayayta melegim :) tup bebek transferinden beri protein agirlik besleniyorum canim insallah hayirla saglikla kucagimiza aliriz

Yok kuzum ya tup bebek diye napicagimizi sasirdik yaptigim sadece yemek okadar sukur hayayta melegim :) tup bebek transferinden beri protein agirlik besleniyorum canim insallah hayirla saglikla kucagimiza aliriz
Oluyor böyle durumlar okuyoruz burada. Neyse gelmiş geçmiş olsun. Sağlıkla sıhhatli ilerleyin inşallah hamileliğin canım.

İkili taramadan sonra 1 ay sonraki rutin randevum yaklasti ayin 13.ü. merak ettigim su şimdi neye bakilacak neler yapılacak bilen var mi?
Bende 15 inde kontrol olacağım. 16 haftalık olacağız Allahın izniyle. Rutin birbkontrol olacak heralde bende merak ediyorum acikcasi

Kızlar ben demir ilacı ve Omega hapı kullanıyorum. Bu ilaçlardan sonra kabizlik şikayetim azaldı. Ama demir hapından sonra elma yedim yine tuvalete çıktım. Çok az karnım agridi geçti. Sizde de oluyor mu bir şey yedikten sonra hafif karın ağrısı sonra wc? Benim evvelden beri sıkıntılısıkıntılı hassas bir bağırsak sistemim var zaten.

Kızlar beni dktr ayın 7 de çağırtı ama ben diyorum Bugun gideyim şubat sonuna kadar burdayım birden dönmeden giderim birkerde devlete giderim diyorum sizce erken mi olur 8 gün falan oldu gideli
Tatlim sen bilirsin ama cok sık gitmiyor musun. Sonucta radyo dalgasi veriliyor. Kontrol onemli ama sık olmasi bir sakinca doğurur mu? Ben pek bilgi sahibi degilim. Sagligindan mi endise ediyorsun sadece görmek mi istiyorsun

Tatlim sen bilirsin ama cok sık gitmiyor musun. Sonucta radyo dalgasi veriliyor. Kontrol onemli ama sık olmasi bir sakinca doğurur mu? Ben pek bilgi sahibi degilim. Sagligindan mi endise ediyorsun sadece görmek mi istiyorsun
Benim doktorum tüp bebek doktoru. Çok hassas davranıyor tedavi süresince. Ve bana dediği sey 1 aydan önce sık sık girmeyi onermiyoruz dedi. Avrupada hamilelik boyunca sadece 3 kez giriliyormus. Ancak şikayet ve herhangi bir sıkıntı halinde girebiliyormussun

Bas cevresi karin cevresi uyluk kemigi ölçümleri baslar zannedersem. Bu olcumlere gore sana tahmini agirlik verecekler ve hafta tahmini yapilacak. Gelisme geriligi var mi yok mu ona bakilir. Cinsiyet netlesmis miydi

Bendede aynı şeyler var galiba hissediyoruz canım. Bence bizim kuzular yavaştan bize sinyal veriyor yerim onları ben ya

Bnde ayni sekilde ilac kullniyrm canim..bnm de oteden beri bir bagirsak problemim var..kabizlik hep var.ama sabah kahvaltisindan sonra bndede bir agri ilw tuvalet ihtiyaci oluyor..kan hapini sabah 8 gibi kalkıp ac karina iciyorum..diğerine khvltidan yada öğle yemeginden snra aliyorum

Bas cevresi karin cevresi uyluk kemigi ölçümleri baslar zannedersem. Bu olcumlere gore sana tahmini agirlik verecekler ve hafta tahmini yapilacak. Gelisme geriligi var mi yok mu ona bakilir. Cinsiyet netlesmis miydi
Hayir canim cinsiyeti de bu gittigimzde ogrenecegiz ins.16 haftalik olacagiz o zamana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…