2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede aynı şeyler var galiba hissediyoruz canım. Bence bizim kuzular yavaştan bize sinyal veriyor yerim onları ben ya
Ayy Allah'ım yerim onları ya.. bende bebeğmle hep sohbet halimdeyim. Yoksa sus anne yeter tepkisi mi veriyor .

Ayy Allah'ım yerim onları ya.. bende bebeğmle hep sohbet halimdeyim. Yoksa sus anne yeter tepkisi mi veriyor .
Bende öyleyim benimki atarlı erkek olacak diyorum sus anneye tepki yok falan diyorum çok tatlı ya bu duyguları yaşamak şahane. Bana yüzde 80 erkek net gösteriyo dedi resminide çekip verdi terbiyesizimin:)) senin cinsiyet tahmini yapıldımı canım

Allah yavrunuzu sağ sağlim kavuştursun,şimdiden şansı bahtı kaderi güzel olsun,Allahım hayırlı evlat eylesin yavrularımızı
Amin canım inşallah cümlemizinkini. Eylülde falan bahsederiz artık kuzucuklardan inşallah Allah hepimizi kavuştursun bebişlerimize

Canjm yaptım ama begenmedim citirligi iyidi fakat sosunu tutturamadım belkilde, /(

Aç karnına içmeyi göze alamadım açıkçası iyice fena olmayayım diyorum ama bir kez deneyeceğim.

Kızlar ben geçen hafta gittim dr a bir ay sonra gel demişti ikili test yaptrmadm dr gerek yok ama dörtlü test öneririm demişti önlem alınacak problemleri saptama açısından önerdi .şimdi bir ay boyunca dr a gitmeyim mi ilk günden beri çok sık gittim dr a gittiğimde 16 haftalk olacaz Allah ın izniyle. cinsiyet merakıda var :)

Selam anneler bugün 11+3 um ikili tarama yaptırdım devlet hastanesinde sizce erken mi oldu ? Birde doktor
Ense kalınlığını ölçtü ultrasondan iki dk sürmedi Suan bi sıkıntı görünmediğini söyledi ama normalde uzun sürmesi gerekmez mi ?
Ense kalınlığı kaç mm arası olması gerekliydi?
Sonucum 12 gün sonra çıkacakmış.
Birde rahimde kist varmış ama ayrıntılı bisey söylemedi zaten ekranı da göremedim onemli bisey olabilir mi?

BAKALIM bebişlerimizin cinsiyetı ne olacak ama tabı her gebelıği aynı olup cinsiyet farklı olanda cok sağlıklı olsunlarda cnm ıkıncı ama sabırsızlanıyoruz ılk gibi

korkmama ya gayret et gebelikte stres ço zor cnım ama bende kıst vardı polikistikover ılk gebelıktne önce 6 cm di ıkı ay tedavıyler gectı gebelıkte kıstı olanları da duydum hatta onlarınkıde gectı bazıları doğum sonrası tedavı gördü .ıkılı teste gelınce ben ılk gebelıkte oldu en az on dk sürdü ense bır cok seye baktı .devlete gittim doktorlar pek bılgı vemıyor ıkı sanıye bıle ultrasyon sürmedidediğin gibi ama sorun olsa emın ol söylerdı grek bıle görmemısıtr

Benimde 2 gebeliğimdede tonusum var ama dr bir şey yazmadı

Ense kalinligi 3mm den az olmali. Bebek uygun pozisyonda ise hemen gormustur. Ikili tarama kani vermen icin sana kagit vermis olmali. Orda bilgilerin yazardi. Bakmadin mi?
Kist onemli olsa soylerdi bence. Icini ferah tut

Tatlim sen bilirsin ama cok sık gitmiyor musun. Sonucta radyo dalgasi veriliyor. Kontrol onemli ama sık olmasi bir sakinca doğurur mu? Ben pek bilgi sahibi degilim. Sagligindan mi endise ediyorsun sadece görmek mi istiyorsun
Canım geldim şimdi bekliyorum benim 11 yaşında bir oğlum maşallahı var teyzeleri 50 nin üzerinde kilosu çok hırpalatı beni çok yaramaz gece uykumdan korkarak falan uyandım oyuzden korktum bebek iyimi diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…