2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okudum rabbim muazzez kardesimizede tum isteyenlerede saglikla nasip etsin insallah

Gunaydin arkadaslar herkese hayirli haftalar yarin kontrolum var cok heyecanliyiiim

kontrolü olan arkadaşlarım, inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz.
ben ilk kez dun sulu yemek yiyebildim, bugün öğlende deneyeceğim insallah bakalım olacak mı:)
bı de bir iki bardak su içebildm, benım için cok iyi gelişmeler bunlar:):)

Düşüncene katılıyorum zaten insanın derdini paylaşacağı birisi olsa niye buraya yazsinki insan tanımadığı birisinden moral bulması farklı bi duygu

Hadi gozun aydin canim :)

Gunaydin canim cok sukur bebis iyi sen ona odaklan 10 gunde su gibi akip gitsin insallah gonlunu ferah tut lutfen bebisinle bolca sohbet et bu yatmayi dinlenmeyi pozitif hale cevir tamam mi guzel dusun guzel olcak hersey bizimde dualarimiz seninle

Afiyet bal seker sifa olsun canim cok sevindim :)

Kızlar beni dktr ayın 7 de çağırtı ama ben diyorum Bugun gideyim şubat sonuna kadar burdayım birden dönmeden giderim birkerde devlete giderim diyorum sizce erken mi olur 8 gün falan oldu gideli

Sabahtan beri senden haber bekliyodum sukur bebegin iyi olmasina cok sevindim Allahin izniyle 10 gun hemencik gecsin kuzunla konus dinlen sonra yine guzel haberlerle gel insallah

Gunaydin canim cok sukur bebis iyi sen ona odaklan 10 gunde su gibi akip gitsin insallah gonlunu ferah tut lutfen bebisinle bolca sohbet et bu yatmayi dinlenmeyi pozitif hale cevir tamam mi guzel dusun guzel olcak hersey bizimde dualarimiz seninle
Saol canim hic uyuyamadim gece Rabbim korusun bebeklerimizi yatmaktan baska elden birsey gelmiyor insallah iyi olur iyiki varsiniz moral oldunuz bana

Sabahtan beri senden haber bekliyodum sukur bebegin iyi olmasina cok sevindim Allahin izniyle 10 gun hemencik gecsin kuzunla konus dinlen sonra yine guzel haberlerle gel insallah
Saol arkadasim iyiki varsiniz kesedeki aciklik insallah kapanir minigim benimle devam eder :) aman sizde dikkat edin Allah sizlere yasatmasin amin

canım buna da sukur sorun yok soncta
yatıp dınleneceksın yapaak bısey yok
kendıglıgnden mı yırtılıtmıs kese pekı bunun bır sebebı varmıymıs

kızlar sorularım cahilce gelebilir ama:)
ikili test için 8 subatta gel dedı doktor
ama ben 7 subatta ızınlıyım 1 gun önce gtsem ne olur kı
7 subatta 11+3 olacak
cok mu erken olur acaba

Günaydın güzel anneler
Dün akşam enjeksiyon için hastaneye gittik,gitmişken birde minikleri görelim dedik nöbetçi doktorumuzda çok iyiydi biraz sohbet ettik tam yarım saat ultrason yaptı bize doya doya evlatlarımızı izledik,tamda yaramazlık saatleriymiş kafa üstüne dikilmeler yukarı tırmanmalar aman Allahım dedim neler oluyor içerde haberimiz yok
Ve öyle sohbet ederken bu erkek üsttekide kız dedi biz şok 10+6 yız sormak bile aklımıza gelmemişti bi anda kitlendik sonra dediki valla 10 dkdır bakıyorum benmi yanlış görüyorum diye ama bildiğin gösteriyor terbiyesiz çookk mutluyuz sizinle paylaşmak istedim darısı tüm bekleyenlerin başına

7 subatta 11+3 olacak
cok mu erken olur acaba
Ben 11+3 iken gittim doktorum niye geldin demedi :))) Hatta ultrason görüntülerine göre 11+4 çıktı :)) Ense kalinligina bakıldı. Kan alındı. Sonuçları da yaklaşık 10 gün sonra çıktı.

7 subatta 11+3 olacak
cok mu erken olur acaba
Ben 11+3 de gittim 12.hafta içinde oluyoruz ya sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne güzel biri kız biri erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…