2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korkutma kendini canım biz herzaman endişelenecek birşeyler buluyoruz kendimize:) kötü birşey olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum. Tahlil sonuçlarında iyi çıkar inşallah üzme kendini

Rahimde kist bende ilkinde vardı, o zaman doktora sormuştum tehlikelimi, zaten doğurunca keseyle beraber gidecek dedi

basbelasiyim , kesede kopma benle aynı tanı canım, plasenta plevria. Bilmem hatırlıyormusun ben anlatmıştım kızımda kan hoop diye süzülüyordu bacağımdan aşağı, öyle de 3800 gr çocuk doğurdum. 38.haftaya kadar işe gittim. Sana nacizane bir arkadaş tavsiyem sezeryan olmaya üstünlük ver canım. Benim doktorum demişti ki, doğum zamanı kesen parçalanırsa seni toplayıp toparlamak çok daha zor olacak. Sovyetlerden bu yana meşhur doktordu şimdi de doğum hastanesinin başhekimi oldu. Ben ona inandım canım, ameliyat sırasında bile diyordu şükür ki açık ameliyata almışım seni. Bir de sinirlenmek kesinlikle yasak sana, bana da ne olduysa ondan oldu

:) Bnde erkek hissediyorum. Ama tahmin yapılmadı daha :). 1 ay snra gl dedi nasıl geçecek zmn bilmiyorum

Korkutma kendini canım biz herzaman endişelenecek birşeyler buluyoruz kendimize:) kötü birşey olsaydı doktor söylerdi diye düşünüyorum. Tahlil sonuçlarında iyi çıkar inşallah üzme kendini
İnsallah hepimizin iyi sonuçlar olsun,; doktor çok kısa sürdü ultrasona bakması iki dk bile olMadi, özel de yaptıranlar uzun sürdüğünü söylemişti sanki

Ense kalinligi 3mm den az olmali. Bebek uygun pozisyonda ise hemen gormustur. Ikili tarama kani vermen icin sana kagit vermis olmali. Orda bilgilerin yazardi. Bakmadin mi?
Kist onemli olsa soylerdi bence. Icini ferah tut
Evet canim kan verdiğim yere o kağıdı bıraktım, orda yazıyor ama sinir değerler ne merak ettim
Kist konusunda içim rahatladı sağolun kizlar

Evet çok az sürdü ense kalınlığı 2 -3 sn kalp atışı ve haftasıyla uyumlumu benim anladığım bunlara baktı , ben hep kararsızdım özeller çok pahalı 350
Tl diye devlete karar verdim sonuçta onemli olan kan tahlili diye biliyorum

İnsallah hepimizin iyi sonuçlar olsun,; doktor çok kısa sürdü ultrasona bakması iki dk bile olMadi, özel de yaptıranlar uzun sürdüğünü söylemişti sanki
Benimde 15-20 dakika sürmüştü ama bebeğim uykuda olduğu için uyanmasını bekledik rahatsız etti doktorum o şekilde bakabilmişti uğraştırdı bizimki biraz ama uykudayken ve uyanışını görmüş olduk :))

sonuc ıyı cıksında 3 sanıye baksın bosver

Otobüsle bı yere gtmem gerekti giderkn değilde dönerkn otobüsde basm ates gibi oldu. Gözüm karardı hic bi yeri goremedm. Nerde olduğumu bilemeden durakda incem dedim indim.sagi solu etrafımi goremedm.araba glse çarpsa goremicem. Oturdum tuttu bni aglama. Otobüslerde hep boyle oluyorum gebelikdn snra oldu. Önce bi ateş bastı bni snra usume gldi. Sanirsam tansiyonum düşüyor hep böyle oluyor.

Hayirlisiyla zaman gecseydi kizlar bugun bebegimin cinsiyeti kesinlesti aslinda 11.haftada da soylemisti ama doktor erkek olacakmis insaAllah sizlerde bebislerin cinsiyeti belli olan var mi
Banada 11+5 te gittiğimde yüzde 80 erkek demişti değişmezse eğer oğlum olacak inşallah sağlıkla

Canım yanında sürekli bişeyler bulundur ve atıştır üzüm kraker kuru kayısı bu şekilde hep dengede olursun

Canım yanında sürekli bişeyler bulundur ve atıştır üzüm kraker kuru kayısı bu şekilde hep dengede olursun
Yanimda biseyler taşıyorum. Anlik biranda oluyor .cok kotu birsey ya. Ayakdaydim bide ya dusseydim allah korusun..

Bende bugün gittim yoğun karın ağrısı yüzünden. Çok şükür herşey yolunda ama ağrıyı pek sevmiyoruz dedi doktorum progestan verdi. Cinsiyeti için de %80 erkek dedi usg resminide verdi baya belli ama daha sonrasında ya değişirse diye tuhaf bi duygu var bende :) sende öyle misn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…