2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla resmi görsen değişmesi imkansız dersin Hayırlısı bakalım hep kız istiyordum ama içimden geçen erkekti. Birde hani biz birşey demeden doktor söyledi kendini çok belli ediyor oğlunuz olacak yüzde 80 diye büyük ekranda göstererek

Oy çok tatlı ya şanslıymışsınız o zaman o anları
Görmüş oldunuz

Kızlar bugün doktoruma cinsiyeti sordum ikili tarama sırasında mümkün değil dedi, elimize alsak yine göremem burdan nasıl görelim dedi, görenler nasil görüyor dicektim ama sustum

Oy çok tatlı ya şanslıymışsınız o zaman o anları
Görmüş oldunuz
Evet çok şanslıyım uyku halini uyanışını hareketlerini cinsiyetini herşeyini gösterdi yavrum bende 20 dk izledim öyle çok tatlıydı çokk. İnşallah sizde görürsünüz

Aynen ya baya çıkıntı net bi şekilde burdayım diyo ben kız çocuğu hayranıyım ama hamile kalmadan önce bile hep ilk çocuğum erkek olcak diye hissettim öylede oldu inşallah bunu sağlıkla doğurayım ikincim kız olsun diye dua etcem

Kızlar bugün doktoruma cinsiyeti sordum ikili tarama sırasında mümkün değil dedi, elimize alsak yine göremem burdan nasıl görelim dedi, görenler nasil görüyor dicektim ama sustum
Bu tür şeyler doktora bağlı oluyor galiba ya, ben cinsiyet konusunda kendimi 16. haftaya hazırlamıştım ama doktorum herşeyini milim milim kontrol ettiğinden vede tecrübeli olduğundan heralde direk net görüyorum ama yüzde 20 yanılma payıyla erkek dedi

Bende aynı şekildeyim ikinciye artık bunu bi doğurayımda sağ salim:) 2 sene önce biri yüzük testi yapmıştı eğer o doğru çıkarsa ikinci kız çıkmıştı. Fala inanma falsızda kalma

Gorenler de hep erkek diyo sonra erkekse bilmis oluyor kizsa degismis oluyor. Dedigi dogru o haftalarda cinsiyet ayirt edilmiyor. Tahmin yapiliyor sadece. Bilmeden sartlanmak iyi degil bence. Simdi bana kiz dendi. Ister istemez kiz kiyafetleri bakar oldum. 16 da yok erkekmis derse insan tuhaf olur. Herseyin basi saglik ama tahmin degil sabredip net bilsek daha iyu olur gibi

Yanimda biseyler taşıyorum. Anlik biranda oluyor .cok kotu birsey ya. Ayakdaydim bide ya dusseydim allah korusun..
Allah kolaylık versin tatlım ya gerçekten geldi mi çok fena benim Progestandan oluyor ama idare ediyorum

Bişeyler almamak için kendimi çok zor tutuyorum Kızlar cinsiyet belli olmayınca her şeyi unisex renklerde almak istemiyorum ananemiz bugün battaniye aldı babaannemizde zıbın badi falan almış dün çok minikler hepsi içim gidiyor bunu bide üzerinde görsem naparım bilmiyorum

Saol canim evet hatirladim tabiki insallah kesenin parcasida tamamlanir canim nor al dogum bana gore degil yapamam zaten insallah biran once duzelir simdi yatiyorum surekli 10 gun rapor aldim ama sukur bebegim hareketliydi eminimki o beni birakip biryere gitmez :)

Canimm gecmis olsun oncelikle bana da oluyordu okula gittigim zamanlardw oyle anlarda direk pencere ac ve yüzünü pencereye tut icerdeki oksijen orani azaliyor goz karariyor nabiz yukseliyor vr sakin cekinme birinden mutlaka yardim iste hamilesin sonucta

Aslinda sormucaktim sabredeyim dedim ama yine sordum iste..dayanamadım :) en doğrusu kesin olanı öğrenmek hayırlısı ben hangisi olursa çok Sevinicem rabbim hayırlısını versin.

Canim bugün gittiğim
Doktor çok temkinli bi doktor nasıl desem yas tahtaya basmıyor misal: raporum olduğu halde gebelikte
Kullandığım iğneyi bana yazmadi halbuki bittikçe yazdırıyorum kadın Doğum doktoruna ve sağlık ocağı. Bile yazarız demişti. Ben vermedim sana o iğneyi sorumluluk alamam dedi ve yazmadi. Biraz farklı bi doktordu

Bizimkilerde almış pijama tşörtler falan tatlılar değilmi minnacık geliyor bana çok şeker. Ben cinsiyeti yüzde 100 belli oluncaya kadar beklicem kararlıyım:)

selam kızlar herkes ilaçlarını yazmış omega demir ve vitamini 3 ayrı ilaç olarak kullananlar var bana doktorum folik asidi kes vinalac a başla dedi başka bişeyden bahsetmedi

Hmm oda güzel aslında net konuşmayı seviyor demekki. Tahmin oranı yüzde 80 olsada ben bazen şaşırıp oğluşum diye seviyorum kendimi alıştırmamaya çalışmama rağmen. Sonradan kız olursada çok mutlu olurum. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…