2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar herkes ilaçlarını yazmış omega demir ve vitamini 3 ayrı ilaç olarak kullananlar var bana doktorum folik asidi kes vinalac a başla dedi başka bişeyden bahsetmedi
Ben de aynı vitamini kullanıyorum.. Balık tüketimimi sordu. Bende yeme kısmında sorun olmadığı için :)) Omega takviyesi gerek görmesi sanırım. Sende de balık tavuk tüketiminde sorun yoksa doktoruna guvenebilirsin diye düşünüyorum; ) Yine de kafan karışıyor ise doktoruna danis mutlaka

omega için sorucam canım balık et vs yemiyorum çünkü ama daha on günden fazla var gitmeme

Bende yiyorum valla onceden de cook yerdim hatta hamile kaldigim ay cipsle beslendim diyebilirim.. simdi cok cok azalttim tabiki saglikli ve dengeli beslenmek onemli ama canimiz birsey istiyorsada cok kisitlamamak lazim diye dusunuyorum :)
ben de yiyorum ama benim dikkat ettiğim şey şu oldu eskiden çok canım isterdi hamilelikte abur cubur canım çekmez oldu

blmiyorum ya neden boyle konuşcak halim kalmıyor.

Kizlar benim bulantilarim azaldi sukur ama tiksinmelerim nirvanada kendi yaptigim yemeklerin sadece hamurisi olanlarini yiyebiliyorum sulu yemek ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum et disarda yiyebiliyorum tavuk buyuk düşmanim balikla hic bir zaman gecinemedik :) ama bir kere yemistim daha 8 haftalik falanken epeyde yemistim zaten ondan sonra tiksindim iyice velhasil ben hominigirtlak hamur isi su aralar gecici bir sure olduğunu düşünerekten psikolojimi rahatlatiyorum. Dr a 2 hafta once gittigimde folik asiti kesip decavit basladi ama baliktan bahsetmedik 12 sinde gitcem o zaman sorcam bu durumuda

blmiyorum ya neden boyle konuşcak halim kalmıyor.
Dediğim gibi yap canim mutlaka ben hamile degilken de oluyordu bana hatta 2 defa bayilmisligim var otobüste sonrasında çözdüm kendimi:) ama sen simdi kendini aaaaa bayilmis ya bana da olursa diye sartlandirma cunku benim kalp rahatsizligim var normalde de nabzim yuksek oldugu icin daha fazla oksijene ihtiyac duyuyorum kalabalik mekanlarda.. Sende cami ac nefes al ayaktaysan birinden rica et otur lutfen sakin cekinme hamilesin ozel bir durum sen anlatinca kendim tekrar yasamisim gibi etkilendim çünkü çok igrenc bir duygu biliyorum o hali

Bu gebelik basinndan beri kaçıncı valla cok kötü bir durum
O halde arabadan inmedim mi mide bulantısina doğru gidiyor geçen cami actm otobüsdw kimsede yoktu esmle ben sadecw cami fln actik tamda önündeydim ama fark eden birswy olmadi. Otobüsden indikden snra afedersn kustum.

Hayirli olsun.bizim de cinsiyet belli degil ama 3 yasindaki oglum erkek olacak diye tutturmus.dun markette mavi emzik alip sepete atmis.kasiyer okuturken bizim erkek bebegimiz olacak ondan mavi aldim dedi bagirarak herkesin icinde.sok olduk esimle

Ben de geçen hafta öyleydim canım şimdi de canım sadece çiğ sebze meyve yemek istiyor. Özellikle kırmızı biber acı olmayanlarindan. Azıcık kilo alırsın bisiy olmaz takma kafana :)

Allah yar ve yardımcın olsun, herşey düzelecek hiç merak etme. Sadece senin biraz daha sabırlı olman gerekiyor.

Iyi akşamlar herkese ben doğum ve bebek bakım kursuna gitmek istiyorum ama daha erken diye düşünüyorum. Hangi ayda başlamak daha mantıklı olur sizce

Gunaydin citir hamileler
Agrisiz sizisiz bebislerinizin kipirtilarini hissetmeye basladiginiz mutlu mu mutlu bir hafta olsun
Calisan hamilelere de guc kuvvet versin Allahim
Allah razı olsun ne güzel dilerler bunlar herkese bebişleriyle sağlık dolu haftalar

BEBEK hareketlerini hisseden annisler kaçıncı hafta basladi ben emin olamıyorum biseyler oluyor diyorum ama :) bu haftalarda ciddi ciddi hisseden varmi aramızda ?

Bu kalp dinleme yerine ultrason var evde 350 tl gibi bişey nette
Acaba ? Diyorum eşim kesinlikle hayır kafayı yeriz diyor hem de zararlı diyor böyle de psikoloji gidiyor hareketlenselerde rahatlasak

Bu kalp dinleme yerine ultrason var evde 350 tl gibi bişey nette
Acaba ? Diyorum eşim kesinlikle hayır kafayı yeriz diyor hem de zararlı diyor böyle de psikoloji gidiyor hareketlenselerde rahatlasak
Eşin haklı canım yapma öyle birşey gerçekten çok paranoyak olur insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…