2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi akşamlar herkese ben doğum ve bebek bakım kursuna gitmek istiyorum ama daha erken diye düşünüyorum. Hangi ayda başlamak daha mantıklı olur sizce
Ben görüştüm canım bana 20. Haftada gel dediler o zaman gidicem inşallah

Kizlar progestan fitil olarak kullanan varni bende birazi disari cikiyor sizdede oluyormu
Evet yarım saati geçkin yatıyorum yinede çıkıyor çamaşırıma çok sonra ve çok çirkin bir koku yapıyor afedersin ama sende de öyle mi

Canim ben aldım ilk hamilelegimde kalp atışlarını dinleyebiliyorsun, yanlız bu haftalar erken benim bahsettigim cihazla 20 li haftalarda ancak duymaya başlanıyor :)
Him daha erken o zaman 20 li haftalarda harekette hissedilir zaten eşim kabul ederim bilmiyorum ama ben isterdim almayi ya :)

Evet yarım saati geçkin yatıyorum yinede çıkıyor çamaşırıma çok sonra ve çok çirkin bir koku yapıyor afedersin ama sende de öyle mi
Evet yatarken bile cikiyor agizdan alincada sarhos gibi oluyorum demekki oluru okadar camasir ve koku konusunda cok rahatsiz edici

Kiyamam yaa bi doktora mi danissan acaba onerisi olur belki bu konuda

Ben de geçen hafta öyleydim canım şimdi de canım sadece çiğ sebze meyve yemek istiyor. Özellikle kırmızı biber acı olmayanlarindan. Azıcık kilo alırsın bisiy olmaz takma kafana :)
Heh aynen bi de meyve yiyebiliyorum :) oglum sagolsu formumu korumama yardimci oluyor super dağıtıcı son anne bükücü olarak dogmus masallah Allahima şükür :) :) bi oglum daha olsa evi hiltiyle yikacaklar galiba nasilsa anamiz mimar diyerekten odayi odaya katarlar :)

BEBEK hareketlerini hisseden annisler kaçıncı hafta basladi ben emin olamıyorum biseyler oluyor diyorum ama :) bu haftalarda ciddi ciddi hisseden varmi aramızda ?
Cnm ya bnde böyle uzandigimda bakıyorum karnima damar atmasi gibi var sanki. Kesin var bişey atıyor ama bebkmi yoksa baska seymi blmiyorm. Ama bn onl bile Mutlu oluyorum :)

Canim zaten yatiyorsun dimi yap ayaklarini altina yastik koy kalkma en az 30 dk cikan da akintiyla beraber tortusu bi sey olmaz fitil vucut sicakliginda hizli eriyen birsey yani etkisi + vücuduna
Aynen canim kalkmiyorumki yatarken bile disari ciktigini hissediyorum acaba etkisi azalirmi diye korktum

Satiliyomu öyle bilmiyodum ne kadar fiyatlari

Bu kalp dinleme yerine ultrason var evde 350 tl gibi bişey nette
Acaba ? Diyorum eşim kesinlikle hayır kafayı yeriz diyor hem de zararlı diyor böyle de psikoloji gidiyor hareketlenselerde rahatlasak
Aliexpress de 13-22$ aralığında fazla pahalı değil, yorumlar iyi yazıyor kızlar. Ama tabi elimde görmedim. Her gün acaba bebeğim orda iyimi diye endişe ediyorum. İlk çocukta hiç böyle değildim. Aradakı kayıplarımdanmı etkilendim psikolojik olarak bilmiyorum. Stres de zarar. İşte kalıyorum alsammı almasammı?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…