2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şuan tanıdığımız bi prof.a gidiyorum risk geçtiğinde özel çınarlıya gidicem reşat bozoklara.
İlk doğumumu Reşat bey yapmıştı. Çok memnun kaldım ancak Karataştan ayrıldı, Çınarlı uzak geliyor. Artık yanımda birde çocuk var. Teşekkür ederim cevabınız için.

Canim ben kordon kadın Doğum Mete beye gidiyorum ama ne kadar daha devam ederim bilmiyorum peki ya sen?
Ben 15 tatil nedenıyle İstanbuldaydım, orda gıttım dra. Daha henüz burda kimseye gitmedim. Kimi düşündüysem full Şubat dolular, randevu alamadım. Tınaztepe de Aylin hnm var, çok arkadaşım doğum yaptı, Egepol de Gökalp bey var. Evet dediğim gibi dolular.

Ben yemek icin kalkiyordum ama dun aksam amladimki kalkmamak lazimmis yatiyorum surekli Allah sifa verir insalalh

maşallah sağlık olsun da hepsi halledilir.

Benim ilk doğumumda Gülçin hanım vardı medikal parktaydı simdi Tınaztepede olduğunu ögrendim fakat bana yer olarak uzak çok iyi bi doktordur bir de hastane olarak medikal parktan çok memnun kaldım ben tabi Suan fiyatları çok arttı o yüzden ben tercih edemedim

Bende zayıfım ilk hamilelegimde sanki benimde daha geç başlamıştı simdi böyle gıdıklanma gibi oluyor
Arada bazen sanki limon gibi bi yumruk gibi bi his oluyor kaşığımda

korkma canım ben özele gidiyorum bazı testlerı yaptırmak bıle istemıyorum dogruluğuda yok sadece oransal ıkılı test yaptırmayı bıle düşünmüyorum ama kısmet sağlıklı olurlar inşallah cnm

BEBEK hareketlerini hisseden annisler kaçıncı hafta basladi ben emin olamıyorum biseyler oluyor diyorum ama :) bu haftalarda ciddi ciddi hisseden varmi aramızda ?

walladün aşağılarda hafif hafif hissettim ama bende gaz da cok emin olamiyorum tabi:)

BEBEK hareketlerini hisseden annisler kaçıncı hafta basladi ben emin olamıyorum biseyler oluyor diyorum ama :) bu haftalarda ciddi ciddi hisseden varmi aramızda ?
cnm net bu hareketı tekmesı dediğim 19 hafta dı ama ılk gebelıkdı sımdı daha erken hıssededebılırım ama o ılk heyecan baskadı iş yerind etekme attı tekme mı derken bır daha ondan sonra zaten senı her gün yoklar bebişin burdayım anne dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…