2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 70le kaldım doğuma kadar ne olursak artık en nefret ettiğim şeydi kilo almak çocuk için neler yapılmıyor ki kilo en son sırada kalıyor sağlıklı olsunlarda

günah çıkartıyorsak ben de 72 ile hamile kaldım boyum 1.72, ve 1,5 kilo aldım.
80le doğuma gitmek istiyorum

İnşallah canım ve böyle olmak daha iyi kalbimiZin ufacık birşeye pır pır etmesi dışında

Bende iyi bir doktor diye duydum. Pembe mavi genel olarak iyi bir hastane. Necdet bey ve İsmail bey de iyi doktorlardir. Orayı bende önerebilirim. Hep olumlu şeyler duydum. Ama fiyatlar baya yüksek orda ve sgk anlasmasida bulunmuyor.

Ya benim dr o konuda gicikmis biraz esim baska bi sehire yerlesecek o gitmeden ogrenmek istiyorum erken gittik diyr dkyler mi bilmiyorum
Bu arada senin bebisinin kiz olacagini dusunuyordum oyle de olmus hayirli olsun

cok saol canım bızımde tum tahmınlerımız o yöndeydı:)
kızıma söyledık dun aksam kardesın kız olacak dıye
cok sevındı babamın dedıgı olmadı dıyo:):)
iki kız kardeş hep hayalımdi
hepimiz hayrla saglıkla alırız kucagımıza ınsallah:)

Valla topiğimizin adını bence Ağustos Erkek anaları diye değiştirem her taraf püpülü oldu şaka bir yana sağlıklı doğsunlar tabi,de bizim oğlanların kızlar hangi topikte

onları bir dahaki aylarda aramak lazım
durun daha belli olmayan çok var belki eşitleriz

bir çok arkadaş epey zayıf ya
Ben 50-60 lı kilolarda olduğum zamanı hatırlamıyorum bile

kimi insan rahat oluyor ben de rahatım ama etrafımı dinlerim kafama takılan bir şey oldu mu araştırırım
kuzenim hamile saldım çayıra modunda geziyor
sonuçta o da anne olacak ben de belki o benden daha iyi olur bilemem de
azıcık araştırmak da iyidir

benim tedavi olmadan oldu ama 16 yaşından beri pko var bende ve 10 senedir bir sürü doktora gittim senin çok zor çocuğun olur vesaire dediler. Allah aratmadı çok şükür planladığımızda hamile kaldım. Fakat çok pimpirikleniyorum her şeye yine de. İnsanın yapısı ile ilgili sanırım.

canım benım ıkıncı olacak kısmetse
ılkınde cok cahılmısım arastrydom edıyodum her muayeneye dualarla gıdıyodum ama öylesıneymıs
sımdı anlıyorum
sımdı herseyden cok korkar oldum

o dönemde instagram vs yokmuydu neydı haberımz yoktu bı cok seyden
sımdı neler duyuyorz neler neler okuyoruz
etkılenmemek elde değil

tüp bebek ya da uzun surelı beklemelı hamılelık oldgnda ekstra hassas olmak aslnda cok normal
herkes kendı yaşadıgını bılıyo

Rabbim hiçbirimize hiç bir skntı vermesın ınsallah

ben de 65 ile hamıle kaldım boyumda 1.59
hamılyle 65 fazla bı kılo benım ıcın
kılo verebılen bı yapımda yok
ınsallah cok almam strese gırıyorum

ılkınde cunku 69la doguma gttim eve geldım 65 felanım
pek gıden olmadı benden:)

hele emzırırken yedıkce yedım hıc o kadar iştahlı olmamıstım bıle

bana da doktor muayene ıcın gttgmde oo sen hemen hamıle kalır gelırsın yanıma dedı
cok gaza geldım ama oyle olmuyo tabi
aradan zaman gectı her ay kesın hamıleyım dedım
nasıp bu zamanymış:)

Büyüklerim anlatıyor şu yaşadığımız stresin yüzde 1 yasamamislar. Çünkü bu kadar teknoloji yoktu. Adetten kesilip hamileligini öyle bitirenler var. Bizler ise kese görmeye gidiyoruz sonra kalp atışı sonra 2 li test sonra ayrıntılı Vs Vs Vs bitmiyor ki. Valla diyorumki o zamanlar daha iyiymis doya doya yaşamışlar hamileliklerini.

bana da doktor muayene ıcın gttgmde oo sen hemen hamıle kalır gelırsın yanıma dedı
cok gaza geldım ama oyle olmuyo tabi
aradan zaman gectı her ay kesın hamıleyım dedım
nasıp bu zamanymış:)

işte o doktorlar bizi bu hale getirdi bozdular dengemizi
inşaallah şu an en hayırlı zamandır

Ben 55 ile hamile kaldım 2 Kilo almışım yaşım itibarıyla ben çok Kilo alırım gibime geliyor.

Ya bu annelik dürtüsü sahiplenme başka ne olabilirki. Erkekler babalık duygusunu 6 aydan sonra hissediyorlarmis biz ise ana rahmine düşer düşmez. İçgüdüsel sanırım bu is.

bende almaya aşırı müsaitim ama hiç verdiğimi bilmem
gebelikte 3 rakamları görecek gibiyim
daha yolun çok başındayım

normalde yılbaşında spora başlayıp biraz zayıflayıp gebe kalma düşüncem vardı

hayaller hayatlar

Ben alışveriş ve hazırlıklar konusunda birazcık ruh hastasıyım haftaya hastane odasında dağıtacağım şeyleri alıp kenara koymayı düşünüyorum
cinsiyeti adı belli olunca da 6-7 aylıkken hazırlarım diyorum

benim gibi olan var mı

geçen gün de istediğim bebek arabasının bana uygun olmadığını gördüm 3 gün bunalıma girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…