2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler sabah kahvaltısında diyetisyenler cay onermiyor yediklerimizin vitaminlerini alıyormuş, ee kahvtiyi da çaysız yapamıyorum ben siz kahvaltıda ne iciyorsunuz ? Alternatifiniz varmi ? Cayın yerini tutuyor dediğiniz bi Öner’iniz var mi? Yada açık 1 bardak içsek ne olur?

Ben oglumda yaptirmamistim bunda da yaptirmicam canim sadece burun ve enseye bakmasi benim icin yeterli

Ben bütün hazırlıklara 5.aydan sonra başlıcam nasipse. Ama almak istediklerim kalitesinden mi marka oluşundan mi bilmiyorum çok pahalı kenara para bırakıyoruz alırız diye ama nedense masrafın altindan nasıl kalkarız diye düşünüyorum çok saçma ama ruh halim bu

Bende sona bırakırsam yetişemeyecekmişim gibi düşünüyorum
bişi olmayacak şeyleri alıp kenara koyayım herşey kısmet
bir şey olursa sonra yine kullanırım diyorum

kenara para atmayı denedim ama illa bir şey çıkıyor harcanıyor bizde

Açık limonlu çay yasak değil diye biliyorum ben doktorun ne diyor açık çaydan zarar gelmez bence

O kenardaki parayı harcamak allahın emri sanki bizdede o durum var zaten belli herşey üst üste gelcek bide ilk çocuk onun heyecanı var gereksiz şeyler almak istemiyorum abartıya gitmiyim diyorum umarım öylede olur. Zaten aileler muhakak yardımcı olur ama ben kime diyim bana 1000 tl lik bebek arabası al insalah bebişlerin ayağı uğurlu gelirde bu dönemler kolay atlatılır

amiiiin

benim annemler benden hevesli cibinliğe kadar bakmışlar ama ben o kadar almalarını istemiyorum
kayınvalidemlerden zaten bişi görmeyeceğim için kendi yağımızda kavrulcaz

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...dugunuz-kullanmadiginiz-seyler.510496/page-16
bu topiği okuyorum gerekli gereksiz şeyler diye
liste yapıp çocuğu olan arkadaşlara atıcam onlara göre alışveriş yapcam çok doldurmak istemiyorum evi eşya ile

Ihlamur olabilir aşırıya kacmadan

Aynen bi hevesle alıp daha sonra kullanmadan kenarda kalmasını istemiyorum. Az olsun kaliteli olsun ama tabi o anki durum neyi gösterir allah bilir. Benim kv falan yapar ilk torun bide çok istiyodular bi çok şeyi bize bırakmazlar ama insan yinede çekiniyor

Doğuma yaklaştıkça burada gerekli ve lüzumsuz şeyleri paylaşırız. Benim de alıp keşke almasaydım dediklerim.oldu. birde ilk zamanlar için gerçekten fazla almayın çok hediye geliyor ve çok çabuk büyüyorlar.

şunları giyen birşeyin zaten sevimsiz olma şansı yok yaaa
çok şekerler
Rabbim üstünde görmeyi kısmet etsin inşallah

inşaallah canım Rabbim hepimize nasip etsin , cinsiyeti belli değil daha ama dayanamadım aldım. kıza da erkeğe de giydirilir bence

Açık limonlu çay yasak değil diye biliyorum ben doktorun ne diyor açık çaydan zarar gelmez bence
DOktoruma sormadım böyle sorularıma çok cevap alamıyorum bu yüzden sormadım :) limonlu değilde acık içiyorum anca, içmesem daha iyi tabi ama bi yandan da zaten bulantı iştahsızlık varken herseye uyamiyorum

Bende de akşamları yemekten sonra hemen uzanıyorum o zaman oluyor çokça. Baş ağrısıda boynumdm başlıyor başıma vuruyor çok şiddetli değil şükür ara ara oluyir
Benimde ozellikle aksam yemeklerinden sonra cogaliyo uzanmayim oturayim diyorum ama ne mumkun duramiyorum ki

ARkadaşlar merhaba:) hayırlı Doğum nöbetleri
Bu bizim miniğimizin ultrasonu. Doktorundan memnun olamıyoruz özel olmasına rağmen bizi direk postalıuor gibi oluyor.
Cinsiyeti için geçen hafta erkek dedi. Bu hafta ücretsiz hakkımız vardı gittik önce bi baktı genel kanaat kız dedi. Neyse biz şaşıdırdık hemen erkek mi demiştim geçen hafta ozaman iyice bakayım dedi. Sonra emin oldu güya.
Ama biz olamıyoruz bir türlü . Tabiki çokta önemli değil önemli olan sağlık ama siz anlarsınız .
Bu resimlerde bi şüphe varmı sizce kızlar nolur söyleyin ?

Eklentiler

• image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 132
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…