2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

OLABILIR CNM ayy çok güldüm ALLAHIMDA SENI güldürsün
Amin canım hepimizi valla hadi bizim dengesizliğimiz hormonlardan karnımızdaki yaramazlardan ama bu doktorlara noluyo anlamıyorum amann boşverr

İkili kan testi yaptırmayan var mı arkadaşlar? Bende yaptırmadim valla doktorum önermişti ama bu gidişimde soracak bakalım ne diyecek? Birde kızlar portakal suyu 2.tiremesterde zararlı diye okuyorum nette. Bebekte şeker hastalığına sebeb olabiliyormuş? Ben her sabah sıkıp içiyorumda

Bende yaptırmadm cnm.portakal çok severim hergunfe yerim 2 tane yemiyim mi smdi ? .

Cook sevindim iyi olmana canimm hic merak etme oglusta iyidir annesi sukur bende iyiyim canim tesekkur ederim

Bende ikili test yaptrmadm dr dörtlü test önerdi 1 martta yaptracam hayırlısı . hiç bir test zorunlu değil yaptrmak istemiyorm dersin

Bende yaptırmadm cnm.portakal çok severim hergunfe yerim 2 tane yemiyim mi smdi ? .
Herhangi bir doktor sitesinde okumadım ama kadın siteleri varya oralarda okudum. Anlamadım bende. Diyetislenlere sormak lazım aslında ya da bu gidişimde doktora soracağım. Sende sor doktoruna canm.yanlış yönlendirmeyeyim çünkü şifa deposu

Bende ikili test yaptrmadm dr dörtlü test önerdi 1 martta yaptracam hayırlısı . hiç bir test zorunlu değil yaptrmak istemiyorm dersin
Önceden bilmek iyi diyor bende degistiremeyecwgim bir şeyi önceden bilmem çok iyi değil dedim. Bu tıpkı ölümü önceden bilmek gibi birsey. Fazla kurcalatmak istemedim eşim hic istemiyor zaten .

Portakalın suyunda şeker miktarı çok fazlaymış. Boş şekermiş hatta. Meyve hali posalı ya asıl faydalı hali oymuş. Sanırım canan karatay söylüyor bunu. Ben böyle biliyorum isterseniz araştırın

Meyveleri sıktığımızda şeker miktarı yüksek liften arınmış suya dönüştüğü için önerilmiyor. Portakal da çok şekerli bi meyve . Dikkat etmekte fayda var . Bende günde en fazla 2 tane portakal yiyorum . Ama şekerli birşey yediysem onuda yemiyorum .

Bu mide gaz sorunları 20 . Haftaya kadar sakinleşmiyor ne yazıkki . sonra da doğuma kadar sürüyor ama daha az daha nadir . Dikkatli beslemekte fayda var ..Ben dün baya bi dikkatsiz davrandım hala çekiyor midem . Kusmak bile çözüm olmadı. Canım çektiğini yesem bi dert yemesem başka . Artık ne yiyeceğimi de bilmiyorum . Çocuk nasıl beslenecek ne olacak halimiz bakalım .
Bu arada aramızda Denizli den arkadaş var mı hiç ? Doktor konusunda hala kararsız kalmış durumdayım

Evet şeker çokmuş. Bende 1 haftadır içmiyorum haftada bir içeyim dedim. Portakal yerine elma yememiz tavsiye ediliyor. Hatta Canan hoca günde 1 tane meyve öneriyor.

Öyle düşünme canım benim eğer bilinçli ve evlad sevgisi gerçekten farklı biçimde içindeyse bizim gibiler on tanede doğursa yine aynı olur. Eşimin yeğeniyle bir ay vardı aramızda ilk onun bebeği doğdu ve ikimizin bebişleri içinde mama kullanıyoruz kız bir kere dahi mamanın kaç ölçek konulacağı yada hangi ay nekadar verileceğini kutu üzerinde okumamış kafasına göre ölçeklendirip yapmış oda anne bende anneyim ama bazıları böyle aladağdan serin iştefark bu

Bilinçli anne olmak en güzeli ve doğru olani zaten. Ben şimdiden uyku sistemi, beslenme sistemi, daha önce aylıkken bile eğitimi ( zeka ve algı gelistirici kartlar ile ) bunları araştırıyorum. inşallah öyle bir anne olmam.

Sadece tup bebek bakmıyor dıye bılıyorum cunku bızım tup bebek degıl normal. Bızı tanıdıgımız bı doktor yonlendırmıstı onun esı nevın hanıma gıtmıs. Bızde oylelıkle basladık ve memnun kaldık. Ilk gebelıgım yazın kurtajla sonlanmıstı yıne nevın hanıma gıdıyordum . Tekrar hamıle olunca ona basladık. Pembe mavı her zaman nöbetcı kadın dogum uzmanı bulundurdugu ıcın cok ıyı cunku anı bırsey oldugunda meraklandıgında hemen gıdebılıyorsun. Bursada cogu ozel hastaneyı aradım nöbetcı kadın dogum uzmanı bulundurmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…