2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yaptırmadım doktor normal karşıladı . İlkinde de yaptırmadım. Bana ense kalınlığı çok normal dedi inş . Şeker değerleriniz normal çıkıyorsa bence için ne faydalı bişey

Fikri bilgisi olmadığı noktalarda susuyorlar pek yorum yapmak istemiyorlar canım.

Slm kızlar bu gün kontrol vardı ikili sonuçları çok şükür iyi çıktı. ☺hersey güzel ama cinsiyet söylemedi 1 ay sonrasına gel söylerim dedi benim gıcık doktor.siz gene bi bakın benim Minige
Ben anlamıyorum canım ama benim drda gelecek aya bıraktı ama yana doğruda kaydırıp baktı bacaklarının olduğu kısma söylemek istemedi gibi geldi bana çok uyuz oldum

Evet canım giyer kız erkek ama sabki biraz erkek giyer gibi dimi gönlün oğluşyn olsun istiyor galiba

valla benim gönlüm boş aslında ama herkes bana "senin oğlun olacak öyle hissediyorum" dediği için kendimi erkeğe hazırladım

valla benim gönlüm boş aslında ama herkes bana "senin oğlun olacak öyle hissediyorum" dediği için kendimi erkeğe hazırladım
Sağlıklı olsunlarda aslında gerisi boş. Cidden ya çevrenin etkisi çok fazla herkes banada erkek diyor kimi tanıyorsam sadece burda kız yorumları yapıldı çok meraka girdim o yüzden

Sağlıklı olsunlarda aslında gerisi boş. Cidden ya çevrenin etkisi çok fazla herkes banada erkek diyor kimi tanıyorsam sadece burda kız yorumları yapıldı çok meraka girdim o yüzden

cumartesi günü randevum var belki doktorum görürse söyler diye ümit ediyorum çok meraktayım

Merhaba arkadaşlar ben de 2018 Ağustos annesi olacağım kısmet olursa 13 hafta 3 günlük gebeğim bugün doktora gittim bebek bağdaş kurmuş yüzüstü yatıyor pozisyon çok uygun değil ama erkek gibi dedi
Benim gibi olan varmı acaba ??? Yazarsanızwpaylaşırsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar benimde ikili test taramam temiz çıktı çok şükür 12 .haftayken gittiğimde doktorum %85 erkek dedi bu kadar erken belli olurmu beta hcg değerimde ise papp-a 439,60 hcg 95154,0 yazıyor beta üçgen değeri nerede yazıyor anlamadım..

Erken değil 12 veya 13 haftalık ken erkekse genelde söylüyorlar

Önceden bilmek iyi diyor bende degistiremeyecwgim bir şeyi önceden bilmem çok iyi değil dedim. Bu tıpkı ölümü önceden bilmek gibi birsey. Fazla kurcalatmak istemedim eşim hic istemiyor zaten .
Canım önceden bilsek tamam ama kesin bi sonuç vermiyo risk çıktı diye sağlklı bebeğini aldran insanlar var

Evet ben ilk doğumumu pembe mavide yaptım. Yenidoğan yoğun bakım servisi çok iyi benim tercih sebeplerimden en önemlisi yoğun bakım servisi ve çocuk dr u diğeri de devamlı doktorun bulunuyor oluşu. Nevin hanım çok iyi bi dr ben yatarken sen yAparsın doğum yaparsın dedi dediği gibi de oldu deneyimli bi dr
Bende iyi bir doktor diye duydum. Pembe mavi genel olarak iyi bir hastane. Necdet bey ve İsmail bey de iyi doktorlardir. Orayı bende önerebilirim. Hep olumlu şeyler duydum. Ama fiyatlar baya yüksek orda ve sgk anlasmasida bulunmuyor.
2016 da ben doğum yaptığım dönem doktorum dışardan dr du. 1 hafta hastanede yTmak durumunda kalmıştım 5 bin net hastaneye ödedim +doktor parası. Şuan doğum ücretleride aşağı yukarı bu kadardır heralde :s evet özel sağlık sigortan varsa ondan yararlanabiliyorsun diğer türlü baya pahalı sgk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…