2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın bugün 13+2yim ve doktorum yüzde 80 erkek dedi bende gördüm pipisini ya hâlâ içim bi tuhaf Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Valla topiğimizin adını bence Ağustos Erkek anaları diye değiştirem her taraf püpülü oldu şaka bir yana sağlıklı doğsunlar tabi,de bizim oğlanların kızlar hangi topikte

Annemmm ben yandim desene ben ikisinde de hemen hemen aynı seyleri yasadim oglum cok cektiriyor:) bu da oyle olursa dogum hediyem huni :)

Bu şeker neden yüksek cikiyor hamile kadında yediklerinden mi yoksa yapısal mi peki?
Canım Benim oğlumda gebelik şekerin yüksekti genelde genetik oluyor ama çok oluyor sürekli diyet yapmak zorunda kalıyorsun Çanın istediğini yiyemiyorsın ben 1 haftadan fazla hastanede yattım çok çıktı diye bebeğin ciğer gelişimini etkiliyor ve erken Doğum riski çok fazla nitekim ben 8 aylık Doğum yaptım umarım hiçbiriniz ki yükselmez

Kuzum mesaji icin cok tesekkür ederim lutfiye hanim hangi hastanede bulamiyorum nerde oldugunu sen kime gidiyosun
Medical 'deydi ama sonra özel muayenehanesinde bakıyor hastalara diye biliyorum kuzu .. Ben yasar çeğile gidiyordum aslında cok memnundum ama mecburen bırakmak zorunda kaldım adapazarında arkadaşım ebede o dogumumda olsun diye onun doktoruna gidiyorum canım metin mutlu diye ..

Doktorda kendini iyi hissetmen çok önemli canım. Kendini güvende hissediyorsan bilmiyorumki dengesi bozulmuştur belki

Çok saol canım benim bende nuri beye gitmeyi düşünüyorum şimdilik

Normaldede sınıra yakındı zaten benım dokrorum kılo ve seker konusunda hassa sımdıden yuksek olursa sonra daha cok yukselır onlemını alalım bastan demıstı
Ben hamile kalmadan önce ve sonra tahliller yaptırmıştı doktorum o sonuçların içinde varmidir acaba? Ne diye geçiyor o bakayım kagitlara

Ben pembe mavide Nevin Özsaraç a gidiyorum cnm
Mevin hanm çok iyi bi doktor. İlk doğumumda muayene etmişti beni nöbetçiydi gece hastanede yatarken , ablamın doğumnu da o yaptırdı. Ama bildiğim kadarıyla sadece tüp bebek bakıyor nevin hanım. Bende necdet beyr veya ismail beye gideyim diye düşünüyorum

Ben çok yedim hayatım boyunca şeker çikolata dondurma hep sevmişimdir şekeri bende de çıkar şu anda anlasilirmi test yaptirsam

Bende ikili test yapmadım rutin kontrolüm vardı bide rahatsız olunca gittim gitmişken belki cinsiyette kendini gösterir dedik ve akıllı çocuğum gösterdi

aaa çok sevindim o zaman
19-20 sinde gidicem gösterir demek ki
şimdi senin yazını okutayım bebeğe de ders alsın arkadaşından göstersin kendini

Bende ilk çocuğumda bilmedim çok heyecanlandım şimdi tadını çıkarmak istiyorum bu kezde hep endişe ve korku var inşallah sorunsuz biter bu dönem
Bazısı var hamile haberini duyunca hiç umursamiyor hiç araştırmiyor nete girmislikleri yok. Tamam hamileyim oldu bitti şeklinde yaşıyor gidiyor. Çok ozeniyorum öyle insanlara hep mutlu huzurlular inanki. Ben tedavi ile olunca çok pimpirikleniyorum. Doğal yolla olsa acaba yine bu kadar telaş yaparmiydim bilmiyorum. Ama şöyle bir şey var sizler gencsiniz ve yumurta rezervleriniz çok iyidir. İstediğiniz zaman hamile de kalırsınız ama bizler için öyle değil belkide o yüzden ben bukadar evhamliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…