2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende cinsiyet tahmini alabilir miyim 12+4

Eklentiler

• 94144D6C-AE18-459F-A37C-A53BE050AA4C.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 120
Ultrasonda bacak arasi net gorunuyor. Sanki kocaman pipisi var canim. Bana erkek gibi geldi

Açıkçası pek gelen hediyelerin kullanışlı olduğunu düşünmüyorum. 3 ablam var bana surekli o lüzumsuz bu lüzumsuz diyip duruyorlar, anladigim tek şey iki takım hastane çıkışı bebeğe ilk üç ay yetiyor

Zibin takimi almak gerek. Ilk bebegim de temmuz da dogmustu. En rahat onlari giydirdim zira hava cok sicakti. Ayakli tulum mumkun degil piser bebecik. Yarim kol citcitli badi hastane cikisi ve zibin takimi yeterli. Hastane cikisinda penye battaniyesi de oluyor. Corap bi kac tane. Bol agiz mendili. Hepsi bu. 40 i ciktiginda ki hergun banyo yapacaklari icin cabuk buyuyorlar, ondan sonra 3-6 aya geciyoruz. 0-3 ay tulum falan almayin

Bu saydıklarını mantıklı buluyorum herkes bebek cabuk büyür diyo. Aslında bizim minisler aşırı sıcak bi ayda doğmuyor malum bizim erzurumda ekim dedinmi bebek için kışımız başlıyor ben mevsimi göz önüne alıyorum

Arkadaşlar malum uyku bastırıyor beni ama uyuyp uyanınca müthiş bi başağrısı var ki dayanamıyotum gözlerim yerinden fırlayacak gibi ne yapmam lazım

Arkadaşlar malum uyku bastırıyor beni ama uyuyp uyanınca müthiş bi başağrısı var ki dayanamıyotum gözlerim yerinden fırlayacak gibi ne yapmam lazım
Su iç canım, yatmadan önce 1 bardak, kalktığın gibi 1 bardak daha. Şu ara başağrısı bende de yoğun oluyordu, su miktarını arttırdım, ciddi faydasını gördüm. Hamilelikle su ihtiyacımz artıyor

Canım usd ye yada euro ya çevir :) başka türlü mutlaka harcanmaya bir yer buluyor. Bizde aksine durum ben almaya karşıyım eşim bebek yatağı bakıyor. Korkuyorum bir şey olur da o eşyalar göz dağı kalır diye onun için aldırmıyorum. Ben çok oluyor ki bankaya gidip 8 tl ye 2$ alıyorum. O bozulmadan kalıyor, tl olunca ister istemez gidiyor

Selam annisler :)
Bugun kontrole gittim.Tansiyonum yuksek cikti, doktorum tansiyon aleti almami istedi.Hergun tansiyonunu olc dedi ve bebek aspirini verdi. Bu tur bir sorun yasayan var mi? Tecrubeli annelerin tavsiyelerini bekliyorum

Bnde bas agrisi bi dun oldu simdiye kadar olmamsti. Bas parmak ve işaret parmağı arasındaki yeri sertce ovun kıkırdak gibi birşey cok ağrı yapıyor ama bnm geçmişti.. saçma gelebilir blki . Ama bi yerde okumuştum bunu. Su içmek de çok önemli vücut susuz kalinca baş ağrısı yapar gebelikle ilgili degil sadece normal zmnda da böyle.

Allah Allah bende de bütün gün başağrısı var. Normalmi acaba neredeyse hepimizde bu sorun olması
Normaldir insallah canim.. Ben bu zamana kadar bas agrisi nedir bilmem diyebilirim oyle sik sik basi agriyan biri de degildim son zamanlarda surekli bi hal aldi

valla benim gönlüm boş aslında ama herkes bana "senin oğlun olacak öyle hissediyorum" dediği için kendimi erkeğe hazırladım
Carters harika bir firma, kaynatsan bile rengi solmaz asla. Ben kızımda kendim sipariş ediyordum amerikadan çok uyguna geliyordu. Bütün arkadaşlarımla toplu sipariş geçiyorduk pazar fiyatina geliyordu neredeyse. Şimdi Türkiyeye gönderimi durdurdular, aşırı pahalı oldu. Güle güle kullanmayı nasip etsin Allah

Arkadaşlar
Ben ilk gebeliğimde de aynı hastaneye gittim fakat başka doktor vardı o zaman

Muayene öncesi hemsire bi aleti alnıma tutar ateşimi ölçerdi, doktor kıloma bakardı tartıya cıkartırdı, tansiyon ölçerlerdi

Hatrlamıyorm 4.aydan sonra mıydı?

Şimdi gidiyorum nasılsın iyimisin sorusuna midem kötü cvbıyla ultrasona geçiyoruz. 1-2 dk bakıyo tamam diyo bu kadar. Bu kısım uzun surmesın tabi iyi desin göndersin ondan şikayetim yok ama digerlerinin hiç biri yok.

İşyerimin anlaşması ile özel hastaneye gidiyorum.

Sizin muayeneler nasıl gecıyo?

Ben devlete gidiyorum, muayene öncesi herkesin kilo, tansiyon ölçtürmesi elinde o kâğıtla girmesi zorunlu. Ama doktorun yanaşması seninkiyle aynı. Uyku sorunum var diyorum, usm e geçiyoruz, bir dakika bile olmadan tamam diyor 2 yada 3 hafta sonra görüşürüz bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…