2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Su içtim kahve içtim , defne yaprakları yaktım kokladım. Masada zorla oturuyorum kızım ödevini yapsın diye

Ben de dunya para veriyorum bi giriyorum bi cikiyorum agzindan kerpetenle aliyorum ben de degistirsem mi acaba dr u ama off ankarada olsaydim keske

Kizlar biliyorsunuz kotu gunler gecirdim hala kotkuyorum ara ara kasigimda agri oluyor sizdede oluyormu

Dün akıntıyla birlikte pembe kanamam olmuştu. Bugün de bir günlük pedi dolduracak kadar kahverengi kanamam olmuş. Tam regl döngüm geldi fakat şimdiye kadar hiç kanamam olmamıştı, 10+5te bu ilk. Acile geldik bekliyoruz ama ultrasonla falan bakmıyorlarmış bu acilde. Endişelenmeli miyim?

Benim doktorum da sağolsun ilgileniyor 5 10 dakka sürüyor muayenem en Son 2 li tarama USG sinde biraz uzun inceledı. Ense burnunu boy Vs. Sonrasında odasına geçip konuşuyor yapılmasi gereken yapılmaması gerekenlerı anlatıyor. Ben gitmeden evvel NOT alıyorum onlar soruyorum o da cevaplıyor. Onun dışında tansiyon ateş Kilo bakmadı. Sadece bir kez kiloma baktı o kadar.

Baska USG bakılan bir acile gidersen bebeğini görmüş olursun ve endişelerin de geçmiş olur. Orada ne yapacaklarki iğne vurup gönderecekler.gözünle görsen daha rahat olursun

Canim kahvede cok sorun olmuyor ama mutlaka progestan yada pruloton depot verirler yat hic kalkma yarinda kendi dr una git insallah hic birsey olmaz

Su içtim kahve içtim , defne yaprakları yaktım kokladım. Masada zorla oturuyorum kızım ödevini yapsın diye
Canım başka bir hamile arkadaşım yaşamış böyle patates dilimlenmiş alnına sakaklarina koymuş başörtüsü ile. karanlık odada beklemiş o şekilde geciyormus her seferinde. Bir kez dene olmazsa bir kaç kişiden daha duydum ben onu

Hemen yapayım canım sağol

Tabiki mevsimi gozonune almaliyiz. Ama diyelim ki ekim basi icin normalde 2 aylik olacaklar o halde 0-3 alip giydireyim demeyin. Hele hele ayakli tulumsa 3-6 rahat giyerler.

Amazon gonderiyor benim bildigim.. gecen bi arkadasim benden istedi alip gonderirmisin diye sonra amazondan kendi Aldi uyguna geldi dedi ama bi bak istersen canim daha yeni Aldi son alti ay icinde falan

CAnim benimde kafama takılan şeyi anlatmışsın, benimde 2. Hamileliğim ilkimde dediğin gibi doktorum kiloya tansiyona ateşe her gittiğimde bakardı ilk muayeneden itibaren simdi
Gittiğim doktorum senin ki gibi nasılsın diyip ultrasona geçiyor kullandığım ilaçları vs he ben her gittiğimde hatırlatıyorum hatta balık hapı ve folik asidi kendim başladım kendisine danışırak. Bilmiyorum kendisi verileniydi, kilo ve tansiyon onemli bence bakılması lazım sanırım doktorumu değiştirecem halbuki çokta tutulan bir doktor ama ben çok memnun değilim acikcasi

Haklısın o yüzden 5.ayı bekliyorum ufak ufak alırım diyorum. Ama mantıklı türk parası harcanıyor dediğin gibi degerlendire bilirim

Aynı durumdayız benim dr um da nasılsın iyi misin sonra pat ultrason kalp atışı bak bebiş hop foto 2 hafta sonra görüşürüz ben kan hapı hiç bişey kullanmıyorum sadece folikti o da bitti yeniden almadım yarın randevum bakalım ne verecek ?

Arkadaşlar size birşey danılmak istiyorum . İlk doğumum normal oldu ve çok zorlu geçti . Hala korkular içinde olsam da ikinciyi de Allah nasip ederse normal istiyorum . Bunun için çok araştırdım iki doktor arasında kaldım . Birincisi normal doğum konusunda destekçi ilgili çok tatlı bi bayan lakin ona giden ve doğum yapan hiç bi tanıdığa rastlayamadım ve kolayca 1 hafta sonrasına randevu bulabiliyorum.
2. Si.yine aynı hastahane de aynı fiyata diğer doktor , kendisi yine çok ilgili çok hasas biri odasında yarım saat hatta daha fazla kalıyorsun . Randevu saatinde gittiğin halde 3 saat sonra içeri girebiliyorsun öyle yoğun . 1 ay sonrasına randevu bulabiliyorsun o kadar çok hastası var . 3 tane yakın tanıdığım bu doktorda doğum yaptı ve çok çok memunlar.
İlk doktor tanıdığım birilerinin önerisi olmadığı için tedirginim. İkincisinde ise çok yoğun olduğu için kızımla o kadar saat beklenir mi bilemedim ....
Çok karışık aklım siz olsanız naparsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…