2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amazon gonderiyor benim bildigim.. gecen bi arkadasim benden istedi alip gonderirmisin diye sonra amazondan kendi Aldi uyguna geldi dedi ama bi bak istersen canim daha yeni Aldi son alti ay icinde falan
Ya merak ettim amazon da satılan ürünler kaliteli mi aldıktan sonra pişmanlık duyarmiyim. Arkadaşınız memnun kalmismi

Ya merak ettim amazon da satılan ürünler kaliteli mi aldıktan sonra pişmanlık duyarmiyim. Arkadaşınız memnun kalmismi
Carter's demis de arkadas onun icin dedim ben her turlu marka var amazonda kaliteliside vardir obur turlusude :)) arkadasim Carter's almisti memnun kaldi

Çok geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur başka yer yokmu ultrasyon olan

Çok geçmiş olsun canım inşallah kötü birşey yoktur başka yer yokmu ultrasyon olan
Sağolasın. Yok canım malesef, bulunduğum ülkede acillerde ultrason yok... Doktor da gelip el ile muayene etti. Yarına veya ptesiye ultrason randevusu vereceklermiş, bakalım haber bekleyeceğim.

Sagol canim bende bi sorayim su Tums larin gelmesini bekliyorum insallah ise yarar cok kotu yapiyo beni tuhaf bi his hem bulanip hem yaniyo gibi bide gecmeyen bas agrisi eklendi son gunlerde
Bende midemle dertteyim ya valla. Ama hamilelikten önce de tahmin ediyodum midemin sorun çıkaracağını. Normalde bile çok çekiyordum. Şu an yanmam pek başlamadı da bulantı kusmaya ek olarak şiddetli gazım var o beni rahatsz ediyo çok. Baş ağrım da henúz yok çok şükür.

Kuşum sen benden önce göndermiştin geldi mi sonuçların yurt dışından. Benimki dün geldi çok şükür bir sıkıntı Yok gibi. Henüz doktorum ile konuşmadım ama firmadan arayan adam ile konuştum ve sonucu gördüm. Senden de hayırlı haberler bekliyorum.

Ayyy çok sevindim cnm gözünaydın. Yok tatlım ya daha gelmedi sinir oldum bekliyorum bgn artık gelmesi lzm. Sende nifty yaptırmıştın dimi? 26 ocakta yaptırmıştım ben. Dünde kahve lekelenmem oldu iyice korktum,iğne oldum yatıyorum 3 gün wc harici kalkma dedi doktorum.

şu an %50 indirim vardı aldım ben de. teşekkür ederim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…