- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #13.721
Arkadaşlar size birşey danılmak istiyorum . İlk doğumum normal oldu ve çok zorlu geçti . Hala korkular içinde olsam da ikinciyi de Allah nasip ederse normal istiyorum . Bunun için çok araştırdım iki doktor arasında kaldım . Birincisi normal doğum konusunda destekçi ilgili çok tatlı bi bayan lakin ona giden ve doğum yapan hiç bi tanıdığa rastlayamadım ve kolayca 1 hafta sonrasına randevu bulabiliyorum.
2. Si.yine aynı hastahane de aynı fiyata diğer doktor , kendisi yine çok ilgili çok hasas biri odasında yarım saat hatta daha fazla kalıyorsun . Randevu saatinde gittiğin halde 3 saat sonra içeri girebiliyorsun öyle yoğun . 1 ay sonrasına randevu bulabiliyorsun o kadar çok hastası var . 3 tane yakın tanıdığım bu doktorda doğum yaptı ve çok çok memunlar.
İlk doktor tanıdığım birilerinin önerisi olmadığı için tedirginim. İkincisinde ise çok yoğun olduğu için kızımla o kadar saat beklenir mi bilemedim ....
Çok karışık aklım siz olsanız naparsınız ?
Ben dayanamadım bir parol içtim kızlarbaş ağrım geçti ama vicdan ağrım başladı.
ben doguma ıstanbula gıdemem dıye kocaelınden doktıor bakıyorum kendı doktorum kadıkoy acıbademde melıh bey cok memnunum zaten
Bana dedin galiba canim pazartesi gidecegim insallahRahatla lutfen artik bebisinde strese girmesin allah yasatmasin bi daha simdi ne zaman kontrole gideceksin
CAnim benimde kafama takılan şeyi anlatmışsın, benimde 2. Hamileliğim ilkimde dediğin gibi doktorum kiloya tansiyona ateşe her gittiğimde bakardı ilk muayeneden itibaren simdi
Gittiğim doktorum senin ki gibi nasılsın diyip ultrasona geçiyor kullandığım ilaçları vs he ben her gittiğimde hatırlatıyorum hatta balık hapı ve folik asidi kendim başladım kendisine danışırak. Bilmiyorum kendisi verileniydi, kilo ve tansiyon onemli bence bakılması lazım sanırım doktorumu değiştirecemhalbuki çokta tutulan bir doktor ama ben çok memnun değilim acikcasi
Benim doktorum da sağolsun ilgileniyor 5 10 dakka sürüyor muayenem en Son 2 li tarama USG sinde biraz uzun inceledı. Ense burnunu boy Vs. Sonrasında odasına geçip konuşuyor yapılmasi gereken yapılmaması gerekenlerı anlatıyor. Ben gitmeden evvel NOT alıyorum onlar soruyorum o da cevaplıyor. Onun dışında tansiyon ateş Kilo bakmadı. Sadece bir kez kiloma baktı o kadar.
Ben de dunya para veriyorum bi giriyorum bi cikiyorum agzindan kerpetenle aliyorum ben de degistirsem mi acaba dr u ama off ankarada olsaydim keske
Ben devlete gidiyorum, muayene öncesi herkesin kilo, tansiyon ölçtürmesi elinde o kâğıtla girmesi zorunlu. Ama doktorun yanaşması seninkiyle aynı. Uyku sorunum var diyorum, usm e geçiyoruz, bir dakika bile olmadan tamam diyor 2 yada 3 hafta sonra görüşürüz bu kadar
Canım önemli olan aslında senin içine sinmesi eğer beklentilerine cevap alamiyorsan başka bir doktor ile gorusebilirsin. Eminimki bir çok iyi ve seni anlayabilecek bir doktor bulabilirsin. Şayet ben isinamazsam degistirirdim. Bir kez değil bir çok sefer gideceksin sonrası doğum olayı var. Önemli olan senin mutluluğun huzurunusg de ikili testte bile 5-10 dkbakılmadı
bakılmasında zaten strese girerim:)
kılo verdım bence normal dıyorum suan almaya basladım soncta
aa olmaz onu ye bunu ye
arkadas yıyemıyorum..ilk doktorum ılk 3 ay bıse olmaz dıyodu
işyerındekı guvenlık kapısından gecıyorum skntı olur mu dedım
bı cok yerde okudum zararı yok o kapıların dıye
aaa olmaz gecme, söyle gecırmesınler senı:)
mıdem kötu dayanamıyorum ılac vs 12. haftada gececek bıranda ılaca gerek yok
geçmıyo işte
belkı de ben sımarıklık yapıyorım bilemedımama ılk doktorla kıyaslıyorum ister ıstemez ondan böyleyım sanırım
sen burada dedikten sonra doktora ınstagramdan takıbe basladım
sayfasından felan da okuyorum soru cvpları
super bı doktor kesınlıkle:)
bak devlette bıle herseye bakılıyo
ben bı de özele gıdıyorum
cok da kalabalık değil
aynı katta 5 ya da 6 kadın dogumcu var
Canım önemli olan aslında senin içine sinmesi eğer beklentilerine cevap alamiyorsan başka bir doktor ile gorusebilirsin. Eminimki bir çok iyi ve seni anlayabilecek bir doktor bulabilirsin. Şayet ben isinamazsam degistirirdim. Bir kez değil bir çok sefer gideceksin sonrası doğum olayı var. Önemli olan senin mutluluğun huzurun
AYYY kız bu eerkek mı ne valla ılk defa bu kadar net seçtimARkadaşlar merhaba:) hayırlı Doğum nöbetleri
Bu bizim miniğimizin ultrasonu. Doktorundan memnun olamıyoruz özel olmasına rağmen bizi direk postalıuor gibi oluyor.
Cinsiyeti için geçen hafta erkek dedi. Bu hafta ücretsiz hakkımız vardı gittik önce bi baktı genel kanaat kız dedi. Neyse biz şaşıdırdık hemen erkek mi demiştim geçen hafta ozaman iyice bakayım dedi. Sonra emin oldu güya.
Ama biz olamıyoruz bir türlü . Tabiki çokta önemli değil önemli olan sağlık ama siz anlarsınız .
Bu resimlerde bi şüphe varmı sizce kızlar nolur söyleyin ?
kesinlikle hastane ve doktor
ben ilk muayenede buradaki devlet hastanesine gittim
aynı anda 3 hasta birden alıyor odaya şok oldum kalakaldım
mahremiyet falan nerde kaldı
ben kiloluyum ama ne tansiyonumu ölçtüler ne kilomu
sağlık ocağına telefonla bildrimde bulundum ona söyledim kilomu ki tartılmamıştım tahmini bişi söyledim o kadar
özel hastane var burada ki bence adı özel doktorun vukuatları saymakla bitmez aşırı tatlı dilli ilgili bir doktor gibi gözüküyor ama
ne cinsiyet tahmini doğru çıkıyor
2 kişinin karnında bebeği öldü ve anlamadı bile
tarama testlerini yapmıyormuş
doktorun içinize sinmesi önemli ama her doktorun yaklaşımı aynı lmuyor ne yazık ki
Evet canim alinti yapmamisim :/ hayirli haberlerle gel insallahBana dedin galiba canim pazartesi gidecegim insallah
benım oğlumun ultrsyon fotosuna benzettım ılk bebekde böyledı ama yine ALLAH BILIR CNMCinsiyet tahmini kizlar
kendıne guvenı karsısındakıne de guven verıyor. doguma ona gıtmeye calısacagım sadece her ıhtımale karsı evımın yakınında yedek doktor bakıyorum.
biz kücükken hep dvlet hastanesıne giderdik
ama çok güzeldi hastaneler, sabah erken gıderdık sadece. sıra alırdık.
tek tek içeri girerdik. ilgilenırlerdı vs.
sımdı kadın doguma aynı anda 3 kısı gırmek nedır Allah ım korusun
sadece gebelıkte gıdılmıyo
belkı baska sorun var kocamla gıdıcem, ama o sırada ıcerıde baska kadınlar
Allah devlet hastanesıne gıdenlerın yardımcısı olsun hep iyi ınsanlarla karsılastrsın
tabı hepımızı hep ıyılerle karsılastrın
özel devlet farketmez cok iğrenç insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?