2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben de hiç şişmeyeyım isteyenlerdenım
karnım cok gec çıksın ıstyorum
gaz vs bende de cok var hala dvm
karnım gayet belli, hamile pantolnlarına cok erken geçtım
ilk hamılelegımda 20. haftaya kadar azcık gazım varmıs gıbıydı göbeğim
sımdı bı de bıraz daha gızlemek ıstyrm ama yok kocaman:) kıloyla da alakalı tabi

Triscreen test diye geçiyor ama genel adı nifty sanırım bu testlerin. Bende 31 inde yaptırdım. İnşallah bir an önce hayırlı haberler alırsın. Bu arada çok geçmiş olsun canım. Sakın kalkma dinlen güzelce :)

eşi zaten almıyor ben 3. kişiydim dedim ki eşim de girse olur mu ilk gebelik
erkek almıyoruz dedi direk
bizim burada yeni yapıldı odalar tek kişilik devlette ama kadın doğuma kesinlikle ziyaretçi vs almıyorlar

işte ben de dıyorum belkı sorun baska bısey
esınle ılıskınzle alakalı vs. o durumda eşinde olması gerekmez mı
herkes hamıleleık vs ıcın gtmıyor
elimde sihirli değnek olsa walla ılk hastanelere dokunurum

CNM ben dev hastanesınde bu durumu yaşadım üç üç aldı daha sonra yıne rahatsızlandım kanama vardı gittim.bana içeride doğum için gelen suriyelı kadn vardı geç dedı geçtım ne görüm kadını çatala çıkarmış çok utandım hala gözümün önünden gitmiyor hasta mahremı sıfır sıfr özel yıne bu kadar degil valla

Ben dayanamadım bir parol içtim kızlar baş ağrım geçti ama vicdan ağrım başladı.
Canım geçmiş olsun, 10 gündür baş ağrısı çekiyordum nerden baksan 4-5 kere parol içmişimdir doktor parol plesentaya geçmiyor dedi hiç sıkıntı yapma oyüzden. Ben emar bile çektirdim sinüzit ve demir eksikliğindenmiş

cnm ultrasyondan bakıyorlar normalde ben de gitmiştim 7 haftaya kadar hep baktılar korkma kanama yoksa bol bol dınlen morelini yüksek tutmanda önemlı dinlenme imkanın varsa dınlen bir şey olmaz ALLAHIN İZNİ İLE

Bende öyle çok zayıf narin biri değilim canım ama heralde iç karnın geniş katagoridindeyim belki daha erkendir ben hamilelik pantolonu almadım normal pantolonlarımı giyiyorum kot giymiyorum sadece

Bende öyle çok zayıf narin biri değilim canım ama heralde iç karnın geniş katagoridindeyim belki daha erkendir ben hamilelik pantolonu almadım normal pantolonlarımı giyiyorum kot giymiyorum sadece

ben de ıkı kılo vrmstım ona ragmen pantolnların dugmesını resmen 2. ayda kapatamıyodum bıle
şişkinlıkten soncta
suan da da karnım bebekten dolayı cıkmadı
bebek kucucuk, ama gaz sıskınlık kılo vs hepsı ustuste:)
saglık olsun yeterkı

özele gıdınce çatal muayenesınde asıstanlar yardımcı oluyo vs
ben onlardan bıle cok rahatsız oluyorum
soncta doktor ok ama onlar ne alaka
cogu da bekar, iyice rahatsız oluyorum
onlar ıcın de hos bı durum degıl
ben hallederım vs dıyroım
genelde de tunık uzun kazak gıyıyorum kı catala cıkana kadr oyle kalmayayım dıye

Çok teşekkür ederim cnm. Şimdi doktorumdan gzl haberleri aldım,şükürler olsun iyi çıkmış test sonucum,dünyalar benim oldu. Yatıyorum cnm,tekrarı olmadı ağrımda Yok şükür ama kalkmıyorum

Merhaba anneler ben de ağustos anne adayıyım 13. Haftadayım. İki kızım var henüz 3. Nün cinsiyetini öğrenemedik. Her hamilelikte Farklı sıkıntılar yaşadım her Doğumdan sonra ayrı sıkıntılar. İki Doğumum da normal oldu bu nasıl olur bilmem uzun bir uçak yolculuğu sonrası şimdi de tansiyonla uğraşıyorum . Baş ağrısı olan anne adayları tansiyonunuza da bakın bence. Benim tansiyon normale dönmezse ilaca başlamak zorundayım. 37 yaşındayım sürpriz bir hamilelik oldu ama hayırlısı bakalım.

Sağolasın. Yok canım malesef, bulunduğum ülkede acillerde ultrason yok... Doktor da gelip el ile muayene etti. Yarına veya ptesiye ultrason randevusu vereceklermiş, bakalım haber bekleyeceğim.
Canım ne oldu gittinmi doktoruna? Durumun nasıl iyimisin

Daha önce burada konusulmustu ama bulamadım bir türlü Burun tıkanıklığı, bitmeyen hapşırma krizleri geçirenler var mı? Nasıl çözüm buldunuz acaba

Ben dayanamadım bir parol içtim kızlar baş ağrım geçti ama vicdan ağrım başladı.
Gecmis olsun canim.bende 1 haftadir cok fena grip oksuruk vs yani ne ararsan var.oksurmekten bir hal olmustum 2gece once dayanamadim paracetamol aldim bende simdi daha iyiyim.agir ilac kullanmak zorunda kalanlarin yaninda bu nane limon kaliyor bence.mecbur olmasak almazdik.oyle dusun

FOlik uç Aydan sonra bırakılıyor sanırım bende haftaya gidicem sorucam doktora, kendi kendine bisey söylemiyor çünkü, sende haber verirsen sevinirim folik icin ne dediğine farklı bi vitamin vericekmi bakalim

Daha önce burada konusulmustu ama bulamadım bir türlü Burun tıkanıklığı, bitmeyen hapşırma krizleri geçirenler var mı? Nasıl çözüm buldunuz acaba
Canim doktorum sadece tuzlu su onerdi baska cozum malesef yok

Bende minoset ictim dr um sorun olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…