2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Su içtim kahve içtim , defne yaprakları yaktım kokladım. Masada zorla oturuyorum kızım ödevini yapsın diye
Kahve içmiyceksin ama o vücudun susuzluğunu arttırıyo, fazladan su atmanı sağlıyo, diüretik.
Başağrısında su kesinlikle en etkili çare, tabi ekstra farklı bi rahatsızlık varsa başka. Migrende bile önce su miktarını arttırmamız tavsiye ediliyor

Merhaba tatlı anneler bebişleri erkek olan arkadaşlar göğüslerinizde şişme sızlama var mı. Benim ara ara oluyor oğlumda olmamıştı kız mı acaba diyorum bu cinsiyet merakı öldürecek beni

Sağolun kızlar hepiniz. İyiki varsınız sakinleştim bir az. Çok vicdan yapmıştım ilaç içtiğim için. Sabah uyandığımda tekrar vardı ama. Bu sefer de bol su içmeyive parkta bir az dolaşmayı deneyeyim

Merhaba tatlı anneler bebişleri erkek olan arkadaşlar göğüslerinizde şişme sızlama var mı. Benim ara ara oluyor oğlumda olmamıştı kız mı acaba diyorum bu cinsiyet merakı öldürecek beni
Benim kızımda da olmamıştı bunda da yok. Erkek dediler bu sefer.

Benim kızımda da olmamıştı bunda da yok. Erkek dediler bu sefer.
Her zaman değilde ara ara özellikle geceleri oluyor çocuğa bi kalkıyorum ki şişmiş sızlıyor bende anlamadım ilk hamileliğimdr göğüslerim ne büyüdü nede sütüm oldu o zaman bu kez olacak inşallah

Göğüslerim çok küçüktür normalde. Çok sızlıyor ama ben nedenini cinsiyete bağlamadım. Küçük ya ona yordum bu arada bana erkek dedi doktorum :)

Böbrek taşı düşürürken altı saatte bir alabilirsin demişti doktorum. Üzme kendini bir kereden hiççç bişey olmaz ama evet alternatif çözümleri dene bakalım umarım işe yarar

Ben de çok merak ediyorum Benim bu üçüncü diğer ikisinde belirtiler birbirinin tam tersiydi Farklı cinsiyet herhalde demiştik ama ikisi de kız oldu bu sefer ikisinden de Farklı bilemiyorum artık :)) bu arada aynı gün görünüyor doğumlarımız

Canım ne oldu gittinmi doktoruna? Durumun nasıl iyimisin
Sağol canım sorduğun için. İyiye giden bir durum yok, kötüye giden şeyler var. Acile geldim yine, bekliyorum. Burda takibi ebeler yapıyor, doktorum yok. Hakkımızda hayırlısı olsun. Neticelenince yazarım.

Bende uçları kupkuru oluyor yara bağlıyor sanki, krem sürüyorum acısı geçiyor. Sütün olur inşallah canım. Kızımda çok az büyümüştü göğüslerim başka hiç.bir hassasiyetim olmamıştı. 2,5 yaşına kadar emzirmiştim. Ucunu sıkınca sanki şırıngadan basmış gibi bir metre kadar süt fışkırıyordu )))))))) hatırlayınca çok komik oluyor )))))

O zaman bende önerilere uyarak ne kadar yoğun olsada o doktora gideyim . İnşallah sizin anlaşmanızda bir an önce sağlanır senin kafanda netleşir?

Sağol canım sorduğun için. İyiye giden bir durum yok, kötüye giden şeyler var. Acile geldim yine, bekliyorum. Burda takibi ebeler yapıyor, doktorum yok. Hakkımızda hayırlısı olsun. Neticelenince yazarım.
Gecmis olsun kramer.umarim en kisa zamanda toparlanirsin.hangi ulkedesin?

Hadi ya genede dur karamsarlığa kapılma Allah büyüktür yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey olmaz Allahın izniyle. Haber verirsin canım

Detayli ultrasonda cok iyiymis zaten yorumları okumustum gitmeden. Muayene ucreti allianz indirimli 360 lira. Normal ücreti 520 ama onun uzerinden indirim varmi bilmiyorum

Takvim eklesene canım o zaman belirtiye göre cinsiyet tutmuyor yani

Komik günler geliyor yine benim hiç öyle sütüm olmadı inşallah bunda olur

Hyrli cumalar guzel anneler. Rabbim ne duanız varsa hayrli ise kabul etsn ins. Butun hamillerin saglikli guzel bir gebelik geçirmesi dileğiyle. Sağlıkla kucağımiza aliriz ins. Bn smdiden cok ozledm bocugumu o bnm ugur böceğim :)) Sey biz yeni uyandikda :) annemz uykuya pek düşkün . O yüzden tünaydın dicem :). baya konusmussnuz mesajlri okuyamadm. Sonuc alacak olanlarij hyrli sonuçlar almasını hastenede olanlarin güzel haberler verirler ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…